تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3581 از 4751 اولاول ... 2581308134813531357135773578357935803581358235833584358535913631368140814581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,801 به 35,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اقای که با یوزر majidnemesis هستی
    این رو که همه میدونیم که در ساعات اوج مصرف افت سرعتت پیدا میشه اما نه افتی که فلان مشترک باید 50 یا 60 روز سرعت دانلودش روی 5 کیلوبایت بسته بشه

2. 3 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

9 حالا مشترک قدیمی شاتل بیچارس

سلام
    {دوستان عزیز اول بگم من خودم رو قاطی جر و بحثها نمیکنم ولی دوباره میگم:
    سرویسهای شاتل چه اکو و چه آرت اگر پارسال یا قبل ترش از یه حد اقل استانداردی داشت اما الان اصلا اینجوری نیست
    همه چیز شده فقط پول
    بهتره فقط در مورد حالا و ماههای اخیر بحث بشه چون شاتل قبلی دیگه مرده و ازش چیزی جز خاطرش نمونده، حالا فقط پوله که حرف اول رو میزنه و فقط خریدن گیگ یا سرویسهای اختصاصی ،حالا مشترک قدیمی شاتل بیچارس
    مشترکین جدید هم بدونند که اگر سرعتشون خوبه از ما کم میگذارند که شما راحت وبا سرعت کار میکنید
    همین الان اگر فسخ کنم و چند روز دیگه دوباره باهاشون قرارداد جدید ببندم سرعت منم عالی میشه باور کنید. چون مشترک جدید حساب میشم ولی کور خوندند اگر از دیال آپ هم استفاده کنم دیگه دوره شاتل نمیرم
    این نظر منه و هر کس هم میتونه مخالفش باشه ولی نظر من به هیچ وجه عوض بشو نیست.}

4. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پس شما انتظار داری شب تا صبح توپ دانلود کنی !؟ به نظر من انصاف هم بد نیست... من اینترنت 24 ساعته می گیرم... و برخی شبها ممکنه افت سرعت هم داشته باشم... مهم اینه که در مجموع 24 ساعت سرویسم OK باشه...

اگه می خوای 24 ساعته سرعتتون پایین نیاد و نوسان نداشته باشید باید تشریف ببری یه سرویسی بگیری که مختص شما باشه، نه یه سرویس ADSL که بین چند نفر Share میشه...

متأسفانه استفاده صحیح توی هیچ زمینه ای برای ما جا نیوفتاده حتی استفاده از اینترنت... اگه همه انتظار داشته باشند که حتی در ساعتهای رایگان که اوج زمان مصرفه، مشکلی نداشته باشند و با سرعت مناسب دانلود کنند و هیچ کسی کوتاه نیاااد که نمیشه...

من خودم هفته پیش با پشتیبانی فنی شاتل تماس گرفتم و یکی از کارشناسانشون توضیحات کاملی به من داد که کاملاً هم منطقی بود... به من گفتن که سرویس ADSL همه جای دنیا بصورت Share شده ارائه میشه و ممکنه در ساعات اوج مصرف نوسان سرعت داشته باشه و اگه می خوام این نوسان سرعت رو به هیچ وجه نداشته باشم باید سرویس Dedicate درخواست بدم...

متأسفانه عدم اطلاع ما از برخی قوانین و موارد فنی باعث قضاوت های غلط میشه...
    شما هم که مطالبی که پشتیبانهای شانل کپی و پیست می کنند را دوباره اینجا ذکر کردی!من خیلی بیشتر از شما از قوانین اشتراک سرویس در ایران و دنیا با خبرم،اما انصافم خوب چیزی است،آدم نباید کور کورانه تعریف یک سیستم غلط را بکند،چطور سرویس سرویس دهنده های دیگر مثل پارس آنلاین،صبانت این سیاست محدود سازی ر اندارند و این فقط از شاتل در آمده؟مثل کبک نباشیم که سر در برف کنیم و خیلی مبتدیانه یک سری سخنانی که همه به صحتش شک دارند بر زبان جاری کنیم،شما مطلب را دقیق نخواندی؟همه می دانند که در ساعات غیر رایگان می توانی هر چه می خواهی دانلود کنی و محدود هم نمیشی چون باید ترافیک بخری،مشکل در ساعات رایگان است که بتوانی حداقل با سرعت اسمی نه بیشتر دانلود کنی که انتظار نابجایی نیست،شما یک سری به مشترکان صبانت و پارس آنلاین بزن مشاهده خواهی کرد هیچ کدام با محدودسازی سرعت که شاتل داره اجرا میکنه مواجه نشده اند،ما تا کم میاریم بلافاصله مصرف صحیح واینها را پیش می کشیم اما هیچ وقت نمی یاییم بگیم به کدام قانون نانوشته ای شاتل میاد در ساعات شبانه اشتراک 1 به 20 و بالاتر ارائه میکنه،

6. 8 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان يه خبر جالب چند روز رفتم با يكي از نمايندگان آسياتك تو شهرمون حرف زدم گفتم محدوديت در ساعات رايگان مثل شاتل داريد؟ گفت: نه اما فعلا نداريم امكان داره شركت بذاره! منم ترسيدم ديگه دورشون رو خط كشيدم. حالا يا بعد شاتل به فكر پارس آنلاينم يا مبين نت. نظر شما چيه دوستان؟
    سپاس

8. 2 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بیا این شرکتی که من هستم! نه محدودیت داره نه افت سرعت تازه بهت حال میده بعضی وقتا نصف شب یهو میبینی سرعتت رفت بالای 700 کیلوبایت در ثانیه!!! اسمش اینجا پیام آوران هست حالا یه نمونه از تست بگیرم واست میذارم
    مفته مفته 4 ماه اشتراک میگیری یه ماه هم رایگان بهت میدن هر گیگ هم 3000 تومن

10. 2 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

و انگاه که سایت speedtest به علت سرعت فوق افتضاء شاتل در ساعات رایگان هنگ میکند

مرگ بر سیاست های مسخره و پول پرستانه ی این شرکت !!بعد از یکی دو هفته !!! 2 شب توسنم 1 گیگ دانلود کردم !! باز شد امشب 5 کیلوبایت و مطمئنآ 2 هفته دیگه هم ادامه داره

12. 8 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا من سرعتم 4-5 شده الان 3 روزه بعد با بخش پشتیبانی چت میکردم جوابای جالبی شنیدم گفتم شما هم ببینید بدک نیست!!!تو پست بعدی میزارم.

---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------

System 0345
    System is getting started. [Tue Dec 06 2011 0345 GMT+0330]

A representative will be connected, please be patient.

cs142 enters the chatroom.
    cs142 0306

با سلام کریمی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه کاربری خود را بفرمایید. سپاسگزار خواهم بود برای رسیدگی به مشکلات و سوالات مالی خود (قطع به علت بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه، مشکل با پیش فاکتور، تغییر سرویس یا خط و ... ) با نمایندگی فروش شهر خود در تماس باشید.
    مصطفی 0339
    20036838

سرعتم چرا پایینه صفحه هم باز نمیشه؟؟

cs142 03:43:16
    همانطور که اطلاع دارید خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ، به صورت اشتراکی ارائه میشود. این عمل درحالی انجام میشود که شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی مشابه تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است و حتی در بسیاری از مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
    گفتنی است در چنین شرایطی اگر مشترکی فایل‌های پرحجم دانلود نماید این مسئله باعث اختلال در پهنای باند مرکز و بوجود آمدن مشکل روی سرویس دیگر مشترکین میگردد لذا در ساعات ترافیک رایگان (1 تا 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
    با توجه به موارد بیان شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان اجتناب ناپذیر است.
    مصطفی 0332
    با تشکر اخه الان 3 روزه این مشکل حساب نمیشه؟؟

3 روزه من یک فایل 50 مگی نمیتونم بگیرم این چه وعضه شه دیگه؟؟

خیلی ممنون از جوابی که دادیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    cs142 03:56:56
    این مسئله بعلت

Share

بودن سرویس است

شیرینگ بصورتی انجام میشود که افرادی که دانلود بیشتری دارند با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته میشوند و افرادی که دانلود کمتری دارند نیز به همین شکل و به دلیل همین مسئله شما قبلا که استفاده کمتری داشتید سرعت بهتری در دانلود شبانه احساس میکردید ولی در حال حاضر بعلت استفاده بیش از حد با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته شده اید و همین امر افت سرعت برای شما ایجاد کرده است

مصطفی 04:02:55
    پس از این به بعد سرعتمون 4-5 میمونه ؟؟
    cs142 04:06:16
    شما با مدیریت دانلودهای خود میتوانید مجدد به سرعت اولیه بازگردید

اگر استفاده خود را در طول شب کمتر کنید و دانلود های طولانی و پیاپی نداشته باشین سرعت شما بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده

مصطفی 04:08:41
    چند وقت طول میکشه؟؟
    cs142 0456
    در یک بازه زمانی یک ماهه اگر استفاده شما به حد مناسب برسه مشکل کاملا برطرف میشه و اگر هم کمی استفاده بهتری داشته باشید به همون نسبت سرعت شما بهتر میشه
    System 0406
    You will be forwarded to another representative, please be patient.

Your current position in the queue is 1. Approximate waiting time: 3 minute(s).

The next representative available is reserved for you.

cs136 enters the chatroom.
    cs136 0407

با درود، ملک زاده هستم . ضمن تشکر از اینکه بخش گفتگوی online را جهت مطرح نمودن مشکل خود انتخاب فرموده اید، خواهشمندم پس از بیان شناسه کاربری و مارک مودم خود، مشکل فنی خود را مطرح فرمایید.

چنانچه سوال یا مشکلی در رابطه با مسائل مالی از قبیل : مشکل در رابطه با دریافت ترافیک هدیه، قیمت پیش فاکتور صادر شده و یا ... دارید با بخش پشتیبانی فروش شهر خود در تماس باشید:

پشتیبانی فروش تهران: 23099

پشتیبانی فروش سایر شهر ها:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

System 0345
    System is getting started. [Tue Dec 06 2011 0345 GMT+0330]

cs142 enters the chatroom.
    cs142 0306

با سلام کریمی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه کاربری خود را بفرمایید. سپاسگزار خواهم بود برای رسیدگی به مشکلات و سوالات مالی خود (قطع به علت بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه، مشکل با پیش فاکتور، تغییر سرویس یا خط و ... ) با نمایندگی فروش شهر خود در تماس باشید.
    مصطفی 0339
    20036838

سرعتم چرا پایینه صفحه هم باز نمیشه؟؟

cs142 03:43:16
    همانطور که اطلاع دارید خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ، به صورت اشتراکی ارائه میشود. این عمل درحالی انجام میشود که شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی مشابه تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است و حتی در بسیاری از مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
    گفتنی است در چنین شرایطی اگر مشترکی فایل‌های پرحجم دانلود نماید این مسئله باعث اختلال در پهنای باند مرکز و بوجود آمدن مشکل روی سرویس دیگر مشترکین میگردد لذا در ساعات ترافیک رایگان (1 تا 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
    با توجه به موارد بیان شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان اجتناب ناپذیر است.
    مصطفی 0332
    با تشکر اخه الان 3 روزه این مشکل حساب نمیشه؟؟

3 روزه من یک فایل 50 مگی نمیتونم بگیرم این چه وعضه شه دیگه؟؟

خیلی ممنون از جوابی که دادیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
    cs142 03:56:56
    این مسئله بعلت

Share

بودن سرویس است

شیرینگ بصورتی انجام میشود که افرادی که دانلود بیشتری دارند با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته میشوند و افرادی که دانلود کمتری دارند نیز به همین شکل و به دلیل همین مسئله شما قبلا که استفاده کمتری داشتید سرعت بهتری در دانلود شبانه احساس میکردید ولی در حال حاضر بعلت استفاده بیش از حد با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته شده اید و همین امر افت سرعت برای شما ایجاد کرده است

مصطفی 04:02:55
    پس از این به بعد سرعتمون 4-5 میمونه ؟؟
    cs142 04:06:16
    شما با مدیریت دانلودهای خود میتوانید مجدد به سرعت اولیه بازگردید

اگر استفاده خود را در طول شب کمتر کنید و دانلود های طولانی و پیاپی نداشته باشین سرعت شما بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده

مصطفی 04:08:41
    چند وقت طول میکشه؟؟
    cs142 0456
    در یک بازه زمانی یک ماهه اگر استفاده شما به حد مناسب برسه مشکل کاملا برطرف میشه و اگر هم کمی استفاده بهتری داشته باشید به همون نسبت سرعت شما بهتر میشه
    System 0406
    You will be forwarded to another representative, please be patient.

Your current position in the queue is 1. Approximate waiting time: 3 minute(s).

The next representative available is reserved for you.

cs136 enters the chatroom.
    cs136 0407

با درود، ملک زاده هستم . ضمن تشکر از اینکه بخش گفتگوی online را جهت مطرح نمودن مشکل خود انتخاب فرموده اید، خواهشمندم پس از بیان شناسه کاربری و مارک مودم خود، مشکل فنی خود را مطرح فرمایید.

چنانچه سوال یا مشکلی در رابطه با مسائل مالی از قبیل : مشکل در رابطه با دریافت ترافیک هدیه، قیمت پیش فاکتور صادر شده و یا ... دارید با بخش پشتیبانی فروش شهر خود در تماس باشید:

پشتیبانی فروش تهران: 23099

پشتیبانی فروش سایر شهر ها:
    کد:

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز رفتم بازی آنلاین کنم باور کردنی نبود ! هر 20 الی 40 ثانیه dc میشدم و تمام !

بازی آنلاین از دانلود حساس تر هست در حالی که تو دانلود dc نمیشم ولی تو بازی مرتب dc میشم
    دقیقا منم این مشکل رو با شاتل داشتم هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت یک ماه هم صبر نکردم و رفتم پارس انلاین یعنی نه تنها دانلود خیلی بهتر هست حتی بازیهای انلاین هم دیگه نه دی سی شدم نه پینگ بالا
    جدیدا هم مشکل داشتم با پینگ اخر زنگ زدم پرفایلم رو عوض کردن خیلی خوب شد اپلود رو بالای 600 بستن برام
    در کل فقط میخواستم بگم بدتر از شاتل تو کل ایران پیدا نمیشه بهشون مشکلت رو میگی نه تنها ترتیب اثر نمیدن بلکه فقط کارشون کپی پیست هست ..
    بهترین کار هم اینه که شاتل رو تحریم کنید یعنی مثل من دیگه ادامه ندین با این شاتل بدتر از مزخرف..

16. 3 کاربر از ramin vao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    با تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع)
    در چنین ایامی
    شاتل شبها اینترنت رو از روی ملت میبنده
    یزید هم آب رو از روی امام حسین(ع)میبنده
    نتیجه گیریش با خودتون!

سرعت حدودا 3کیلوبایت!!!!!

18. 8 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •