اقای که با یوزر majidnemesis هستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو که همه میدونیم که در ساعات اوج مصرف افت سرعتت پیدا میشه اما نه افتی که فلان مشترک باید 50 یا 60 روز سرعت دانلودش روی 5 کیلوبایت بسته بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقای که با یوزر majidnemesis هستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو که همه میدونیم که در ساعات اوج مصرف افت سرعتت پیدا میشه اما نه افتی که فلان مشترک باید 50 یا 60 روز سرعت دانلودش روی 5 کیلوبایت بسته بشه
سلام
{دوستان عزیز اول بگم من خودم رو قاطی جر و بحثها نمیکنم ولی دوباره میگم:
سرویسهای شاتل چه اکو و چه آرت اگر پارسال یا قبل ترش از یه حد اقل استانداردی داشت اما الان اصلا اینجوری نیست
همه چیز شده فقط پول
بهتره فقط در مورد حالا و ماههای اخیر بحث بشه چون شاتل قبلی دیگه مرده و ازش چیزی جز خاطرش نمونده، حالا فقط پوله که حرف اول رو میزنه و فقط خریدن گیگ یا سرویسهای اختصاصی ،حالا مشترک قدیمی شاتل بیچارس
مشترکین جدید هم بدونند که اگر سرعتشون خوبه از ما کم میگذارند که شما راحت وبا سرعت کار میکنید
همین الان اگر فسخ کنم و چند روز دیگه دوباره باهاشون قرارداد جدید ببندم سرعت منم عالی میشه باور کنید. چون مشترک جدید حساب میشم ولی کور خوندند اگر از دیال آپ هم استفاده کنم دیگه دوره شاتل نمیرم
این نظر منه و هر کس هم میتونه مخالفش باشه ولی نظر من به هیچ وجه عوض بشو نیست.}![]()
شما هم که مطالبی که پشتیبانهای شانل کپی و پیست می کنند را دوباره اینجا ذکر کردی!من خیلی بیشتر از شما از قوانین اشتراک سرویس در ایران و دنیا با خبرم،اما انصافم خوب چیزی است،آدم نباید کور کورانه تعریف یک سیستم غلط را بکند،چطور سرویس سرویس دهنده های دیگر مثل پارس آنلاین،صبانت این سیاست محدود سازی ر اندارند و این فقط از شاتل در آمده؟مثل کبک نباشیم که سر در برف کنیم و خیلی مبتدیانه یک سری سخنانی که همه به صحتش شک دارند بر زبان جاری کنیم،شما مطلب را دقیق نخواندی؟همه می دانند که در ساعات غیر رایگان می توانی هر چه می خواهی دانلود کنی و محدود هم نمیشی چون باید ترافیک بخری،مشکل در ساعات رایگان است که بتوانی حداقل با سرعت اسمی نه بیشتر دانلود کنی که انتظار نابجایی نیست،شما یک سری به مشترکان صبانت و پارس آنلاین بزن مشاهده خواهی کرد هیچ کدام با محدودسازی سرعت که شاتل داره اجرا میکنه مواجه نشده اند،ما تا کم میاریم بلافاصله مصرف صحیح واینها را پیش می کشیم اما هیچ وقت نمی یاییم بگیم به کدام قانون نانوشته ای شاتل میاد در ساعات شبانه اشتراک 1 به 20 و بالاتر ارائه میکنه،![]()
سلام دوستان يه خبر جالب چند روز رفتم با يكي از نمايندگان آسياتك تو شهرمون حرف زدم گفتم محدوديت در ساعات رايگان مثل شاتل داريد؟ گفت: نه اما فعلا نداريم امكان داره شركت بذاره! منم ترسيدم ديگه دورشون رو خط كشيدم. حالا يا بعد شاتل به فكر پارس آنلاينم يا مبين نت. نظر شما چيه دوستان؟
سپاس
بیا این شرکتی که من هستم! نه محدودیت داره نه افت سرعت تازه بهت حال میده بعضی وقتا نصف شب یهو میبینی سرعتت رفت بالای 700 کیلوبایت در ثانیه!!! اسمش اینجا پیام آوران هست حالا یه نمونه از تست بگیرم واست میذارم
مفته مفته 4 ماه اشتراک میگیری یه ماه هم رایگان بهت میدن هر گیگ هم 3000 تومن
و انگاه که سایت speedtest به علت سرعت فوق افتضاء شاتل در ساعات رایگان هنگ میکند
مرگ بر سیاست های مسخره و پول پرستانه ی این شرکت !!بعد از یکی دو هفته !!! 2 شب توسنم 1 گیگ دانلود کردم !! باز شد امشب 5 کیلوبایت و مطمئنآ 2 هفته دیگه هم ادامه داره
![]()
اقا من سرعتم 4-5 شده الان 3 روزه بعد با بخش پشتیبانی چت میکردم جوابای جالبی شنیدم گفتم شما هم ببینید بدک نیست!!!تو پست بعدی میزارم.
---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:20 AM ----------
System 0345
System is getting started. [Tue Dec 06 2011 0345 GMT+0330]
A representative will be connected, please be patient.
cs142 enters the chatroom.
cs142 0306
با سلام کریمی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه کاربری خود را بفرمایید. سپاسگزار خواهم بود برای رسیدگی به مشکلات و سوالات مالی خود (قطع به علت بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه، مشکل با پیش فاکتور، تغییر سرویس یا خط و ... ) با نمایندگی فروش شهر خود در تماس باشید.
مصطفی 0339
20036838
سرعتم چرا پایینه صفحه هم باز نمیشه؟؟
cs142 03:43:16
همانطور که اطلاع دارید خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ، به صورت اشتراکی ارائه میشود. این عمل درحالی انجام میشود که شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است و حتی در بسیاری از مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر مشترکی فایلهای پرحجم دانلود نماید این مسئله باعث اختلال در پهنای باند مرکز و بوجود آمدن مشکل روی سرویس دیگر مشترکین میگردد لذا در ساعات ترافیک رایگان (1 تا 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به موارد بیان شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان اجتناب ناپذیر است.
مصطفی 0332
با تشکر اخه الان 3 روزه این مشکل حساب نمیشه؟؟
3 روزه من یک فایل 50 مگی نمیتونم بگیرم این چه وعضه شه دیگه؟؟
خیلی ممنون از جوابی که دادیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
cs142 03:56:56
این مسئله بعلت
Share
بودن سرویس است
شیرینگ بصورتی انجام میشود که افرادی که دانلود بیشتری دارند با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته میشوند و افرادی که دانلود کمتری دارند نیز به همین شکل و به دلیل همین مسئله شما قبلا که استفاده کمتری داشتید سرعت بهتری در دانلود شبانه احساس میکردید ولی در حال حاضر بعلت استفاده بیش از حد با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته شده اید و همین امر افت سرعت برای شما ایجاد کرده است
مصطفی 04:02:55
پس از این به بعد سرعتمون 4-5 میمونه ؟؟
cs142 04:06:16
شما با مدیریت دانلودهای خود میتوانید مجدد به سرعت اولیه بازگردید
اگر استفاده خود را در طول شب کمتر کنید و دانلود های طولانی و پیاپی نداشته باشین سرعت شما بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده
مصطفی 04:08:41
چند وقت طول میکشه؟؟
cs142 0456
در یک بازه زمانی یک ماهه اگر استفاده شما به حد مناسب برسه مشکل کاملا برطرف میشه و اگر هم کمی استفاده بهتری داشته باشید به همون نسبت سرعت شما بهتر میشه
System 0406
You will be forwarded to another representative, please be patient.
Your current position in the queue is 1. Approximate waiting time: 3 minute(s).
The next representative available is reserved for you.
cs136 enters the chatroom.
cs136 0407
با درود، ملک زاده هستم . ضمن تشکر از اینکه بخش گفتگوی online را جهت مطرح نمودن مشکل خود انتخاب فرموده اید، خواهشمندم پس از بیان شناسه کاربری و مارک مودم خود، مشکل فنی خود را مطرح فرمایید.
چنانچه سوال یا مشکلی در رابطه با مسائل مالی از قبیل : مشکل در رابطه با دریافت ترافیک هدیه، قیمت پیش فاکتور صادر شده و یا ... دارید با بخش پشتیبانی فروش شهر خود در تماس باشید:
پشتیبانی فروش تهران: 23099
پشتیبانی فروش سایر شهر ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
System 0345
System is getting started. [Tue Dec 06 2011 0345 GMT+0330]
cs142 enters the chatroom.
cs142 0306
با سلام کریمی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه کاربری خود را بفرمایید. سپاسگزار خواهم بود برای رسیدگی به مشکلات و سوالات مالی خود (قطع به علت بدهی، اتمام ترافیک، ترافیک هدیه، مشکل با پیش فاکتور، تغییر سرویس یا خط و ... ) با نمایندگی فروش شهر خود در تماس باشید.
مصطفی 0339
20036838
سرعتم چرا پایینه صفحه هم باز نمیشه؟؟
cs142 03:43:16
همانطور که اطلاع دارید خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ، به صورت اشتراکی ارائه میشود. این عمل درحالی انجام میشود که شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است و حتی در بسیاری از مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.
گفتنی است در چنین شرایطی اگر مشترکی فایلهای پرحجم دانلود نماید این مسئله باعث اختلال در پهنای باند مرکز و بوجود آمدن مشکل روی سرویس دیگر مشترکین میگردد لذا در ساعات ترافیک رایگان (1 تا 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)
با توجه به موارد بیان شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان اجتناب ناپذیر است.
مصطفی 0332
با تشکر اخه الان 3 روزه این مشکل حساب نمیشه؟؟
3 روزه من یک فایل 50 مگی نمیتونم بگیرم این چه وعضه شه دیگه؟؟
خیلی ممنون از جوابی که دادیت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
cs142 03:56:56
این مسئله بعلت
Share
بودن سرویس است
شیرینگ بصورتی انجام میشود که افرادی که دانلود بیشتری دارند با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته میشوند و افرادی که دانلود کمتری دارند نیز به همین شکل و به دلیل همین مسئله شما قبلا که استفاده کمتری داشتید سرعت بهتری در دانلود شبانه احساس میکردید ولی در حال حاضر بعلت استفاده بیش از حد با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته شده اید و همین امر افت سرعت برای شما ایجاد کرده است
مصطفی 04:02:55
پس از این به بعد سرعتمون 4-5 میمونه ؟؟
cs142 04:06:16
شما با مدیریت دانلودهای خود میتوانید مجدد به سرعت اولیه بازگردید
اگر استفاده خود را در طول شب کمتر کنید و دانلود های طولانی و پیاپی نداشته باشین سرعت شما بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده
مصطفی 04:08:41
چند وقت طول میکشه؟؟
cs142 0456
در یک بازه زمانی یک ماهه اگر استفاده شما به حد مناسب برسه مشکل کاملا برطرف میشه و اگر هم کمی استفاده بهتری داشته باشید به همون نسبت سرعت شما بهتر میشه
System 0406
You will be forwarded to another representative, please be patient.
Your current position in the queue is 1. Approximate waiting time: 3 minute(s).
The next representative available is reserved for you.
cs136 enters the chatroom.
cs136 0407
با درود، ملک زاده هستم . ضمن تشکر از اینکه بخش گفتگوی online را جهت مطرح نمودن مشکل خود انتخاب فرموده اید، خواهشمندم پس از بیان شناسه کاربری و مارک مودم خود، مشکل فنی خود را مطرح فرمایید.
چنانچه سوال یا مشکلی در رابطه با مسائل مالی از قبیل : مشکل در رابطه با دریافت ترافیک هدیه، قیمت پیش فاکتور صادر شده و یا ... دارید با بخش پشتیبانی فروش شهر خود در تماس باشید:
پشتیبانی فروش تهران: 23099
پشتیبانی فروش سایر شهر ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا منم این مشکل رو با شاتل داشتم هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت یک ماه هم صبر نکردم و رفتم پارس انلاین یعنی نه تنها دانلود خیلی بهتر هست حتی بازیهای انلاین هم دیگه نه دی سی شدم نه پینگ بالا
جدیدا هم مشکل داشتم با پینگ اخر زنگ زدم پرفایلم رو عوض کردن خیلی خوب شد اپلود رو بالای 600 بستن برام
در کل فقط میخواستم بگم بدتر از شاتل تو کل ایران پیدا نمیشه بهشون مشکلت رو میگی نه تنها ترتیب اثر نمیدن بلکه فقط کارشون کپی پیست هست ..
بهترین کار هم اینه که شاتل رو تحریم کنید یعنی مثل من دیگه ادامه ندین با این شاتل بدتر از مزخرف..
سلام
با تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع)
در چنین ایامی
شاتل شبها اینترنت رو از روی ملت میبنده
یزید هم آب رو از روی امام حسین(ع)میبنده
نتیجه گیریش با خودتون!
سرعت حدودا 3کیلوبایت!!!!!
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)