امکان داره کسری های زیر 12 ماه جبهه رو ضربدر 1.75 بکنند تا حساب بشه مثلا برای 12 ماه میشه 12*1.75=21 ماه کسری یا برای 8 ماه جبهه میشه 8*1.75=14 ماه کسری
امکان داره کسری های زیر 12 ماه جبهه رو ضربدر 1.75 بکنند تا حساب بشه مثلا برای 12 ماه میشه 12*1.75=21 ماه کسری یا برای 8 ماه جبهه میشه 8*1.75=14 ماه کسری
خیلی بعید میدونم اینطور بشه ولی اگه بشه که دو ماه دیگه خدمتم تموم میشه. نه من بلکه خیلیا دیگه هم یهو خدمتشون تموم میشه
الان خیلی سرباز زیاد شده طوری که 8-الی 10 ماه اعزام عقب افتاده
سرباز زیاد نیست. سربازا رو طبق برنامه ریزی جوری تقسیم میکنن که نه سرباز کم بیاد و نه مازاد.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
باید مدارک به ارگان تو شهر خودمون داد یا شهری که پدر توش خدمت کرده؟ ( چون من خیلی شنیدم که واسه کسری گرفتن میرفتن شهری که توش خدمت میکردن!)
همچنین چرا گفتید اگه تا 8-7 خرداد؟
من خودم ترم آخرم، دیگه فک کنم تا فارغ الحصیل بشم تیر بشه، تا شهریورم نامه اشتغال به تحصیل دانشگاه دارم، ولی به هر حال مگه نمیشه تا یک سال فرصت برای پست کردن دفترچه استفاده کرد؟!
اين مصوبه ٢٧ اردبيهشت توي مجلس تصويب شد طبق قانون ١٠ روز بعدش شورا نگهبان وقت داره نظر بده و اگر نظري نده قانون تاييد شده فرض ميشه
حالا سوال بسيار مهم اينجا كه نظام وظيفه ميتونه بزنه زيرش و بگه من نيرو كم دارم يا نه؟!
خب نميشه به نماينده هاى شهر اعلام كنيم ؟
پيگيرى كنن اين قانون واسه زير ١٢ ماه هم حساب بشه ؟
چطور اسم مجلسو گذاشتن خانه ى ملت
چه خانه ى ملتيه كه تصميماش به ضرر بعضى از ماست
چطور اين پيامو به گوش نماينده ها برسونيم
طبق قانون جديد امکان داره کسری های زیر 12 ماه جبهه رو ضربدر 1.75 كنن؟
وقتى برای 12 ماه میشه 12*1.75=21 ماه کسری یا معافيت كامل
پس برای 8 ماه جبهه میشه 8*1.75=14 ماه کسری
اگه قراره نماينده ها قانونى رو ناعادلانه به ضرر مردم تصويب كنن پس چرا هنوز به مجلس ميگن خانه ى ملت آخه اين چه جاييه كه همه تصميماش به ضرر مردمه !
چطور ميشه با نماينده ها ارتباط برقرار كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان الان که شده 10 درصد جانبازی برای معافی، بابای من 5 درصده ، یعنی نصف کسری میدن ؟
از یکی که تو نظام وظیفه بود پرسیدم گفت نظام وظیفه میتونه قبول نکنه، و احتمالا این قانون قبول نمیکنن!!!!
این معافیت فوت برادر حین خدمت ، برداشته شده یا همچنان هست؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)