تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3580 از 4751 اولاول ... 2580308034803530357035763577357835793580358135823583358435903630368040804580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,791 به 35,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

من از مشترکان پارس و تاپیکش هستم . جدیدا به دلیل اینکه تاپیک شاتل خیلی سریع به روز میشه ! اومدم چند صفحه گذری خوندم و فهمیدم وضعیت کاربران شاتل به چه صورته !! خدا بهتون صبر ایوب اعطا کنه !! یعنی خدا رو صد میلیون بار شکر که اشتباه نکردم و به جای پارس نرفتم شاتل !!! مشکلات بچه های شاتل و نوع سرویس دهی شاتل رو که میبینم باید واسه پارس آنلاین سجده برم !

2. 10 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما خودت به خودت میگی کاربر معتبر... از روی پستهای ما دیگران قضاوت میکنند... معتبر و عاقل بودن به تعداد پست نیست دوست من...

از قدیم گفتن اگه حرف درست و منطقی رو از بچه هم شنیدی، بپذیر
    پـ نـ پـ شما که تعداد پستهاتون انگشت شماره و همه پستهاتون فقط توی تاپیک شاتل هست معتبره! در ضمن این یوزر جدید من هست گفتم که یوزر قدیمی من را بری ببینی 1729 پست فقط توی این تاپیک دادم که اکثرش برای زمانی هست که شاتل خوب بود و تعریف تمجید کرده بودم!
    من معتبر نیستم اون بیش از 50 نفر دیگه که یوزر نیم شاتلشون + مشخصاتشون را دادند به اقای جوادی برای شکایت هم معتبر نیستند؟!
    Last edited by urcu; 05-12-2011 at 15:25.

4. 7 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ماجرای فسخ ما همچنان ادامه دارد ...

امروز و فردا و روز های تعطیل و حتی پنجشنبه ها رو که عموما مخابرات کارهای فنی رو تو همین پنجشنبه انجام میده رو بزارم کنار باز هم کاملا میشه از داستان فسخم یک فیلم مستند ساخت .

میگه نامه ات رو با این شماره فرستادیم ، مخابرات میگه نیومده ! من گیر میدم میگم دیگه دروغ که نمیگن ، مسئول Adsl کل استان میگه بیا اینا نامه های آریا رسانه تدبیر که تو فلان روز اومده ، بگرد ببین پیدا میکنی ...

پس ما همه نظراتمون غیر واقعی هست و ... عجب !

هر کس پیرامون سرویس خودش میتونه نظر بده . و با این تعداد نظراتی که تا حالا داده شده کاملا مشخص هست نحوه کارکرد این شرکت به چه صورته و نیازی به درگیری و جو دادن نیست .

هر کس که کمی درک داشته باشه با خوندن نظرات متوجه میشه اوضاع از چه قراره .

اگر کاربر جدیدی باشم ، با خوندن این تایپیک متوجه میشم به ازای هر 100 کاربر محدود ، 1 کاربر هم وضعیت خوبی داره ، من که باشم ترجیح میدم از این شرکت سرویس نگیرم . بقیه هم خودشون درک دارند و هر تصمیمی بگیرند به خودشون ارتباط داره .

ما فقط اینجا اطلاع رسانی میکنیم و حقیقت رو میگیم ، امیدوارم سایرین هم طرف حق رو گرفته باشند و در نهایت باز هم همه چیز با خوندن تایپیک مشخصه و خود کاربرها میدونند چه تصمیمی بگیرند .

100% تایید

منم 20 روز پیش فرستادم شاتل,اونا هر روز میگفتن فرستادیم! تا اینکه زنگ زدم مخابرات گفتن نیومده! نامه منو شنبه فرستادم و مخابرات هم تایید کرد...شانس ما یک نفر هست توی اون قسمت کلا جواب تلفن نمیده اگرم بده وسط حرف زدن قطع میکنه! بعد گفتم کی پیگیری میشه رفت تا شنبه؟ گفت چهارشنبه پنجشنبه,گفتم مگه تعطیل نیستسن؟ گفت ما هستیم...همچنان منتظریم....از شاتل راحت شدیم گیر مخابرات افتادیم

6. 6 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

متأسفانه توی این فروم برخی از دوستان کم لطفی می کنن و حقایق رو وارونه جلوه میدن، از سرویست استفاده کن و هر مشکلی داشتی با پشتیبانی شاتل در تماااس باااش... البته مثل بقیه ISP ها برخی مواقع برخی مشکلات یرایری از سمت مخابرات ممکنه در کل پیش بیاااد برات...

سوالی داشتی من در خدمتم...
    یا با پشتیبانی شاتل تماس بگیر یا توی همین تاپیک به این دوستمون بگو!!!

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

دوماً پس چرا این همه کاربر مشکلی ندارند و فقد تعداد معدودی دارن خودشونو ... ))
    واقعا تعداد معدودی از شاتل ناراضین و اکثر کاربرا از شاتل راضین؟؟!!
    شما لطف کن چند صفحه از تاپیک رو بخون متوجه میشی چه تعداد راضین و چه تعداد ناراضین

8. 7 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت xxx.ghazal.xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    اگه امکانشو دارید یه لحظه هم توی شاتل نمونین ، adsl یی که نشه باهاش دانلود کرد به چه دردی می خوره؟؟؟
    ما که راحت شدیم از دست شاتل

10. 5 کاربر از xxx.ghazal.xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس شما انتظار داری شب تا صبح توپ دانلود کنی !؟ به نظر من انصاف هم بد نیست... من اینترنت 24 ساعته می گیرم... و برخی شبها ممکنه افت سرعت هم داشته باشم... مهم اینه که در مجموع 24 ساعت سرویسم OK باشه...

اگه می خوای 24 ساعته سرعتتون پایین نیاد و نوسان نداشته باشید باید تشریف ببری یه سرویسی بگیری که مختص شما باشه، نه یه سرویس ADSL که بین چند نفر Share میشه...

متأسفانه استفاده صحیح توی هیچ زمینه ای برای ما جا نیوفتاده حتی استفاده از اینترنت... اگه همه انتظار داشته باشند که حتی در ساعتهای رایگان که اوج زمان مصرفه، مشکلی نداشته باشند و با سرعت مناسب دانلود کنند و هیچ کسی کوتاه نیاااد که نمیشه...

من خودم هفته پیش با پشتیبانی فنی شاتل تماس گرفتم و یکی از کارشناسانشون توضیحات کاملی به من داد که کاملاً هم منطقی بود... به من گفتن که سرویس ADSL همه جای دنیا بصورت Share شده ارائه میشه و ممکنه در ساعات اوج مصرف نوسان سرعت داشته باشه و اگه می خوام این نوسان سرعت رو به هیچ وجه نداشته باشم باید سرویس Dedicate درخواست بدم...

متأسفانه عدم اطلاع ما از برخی قوانین و موارد فنی باعث قضاوت های غلط میشه...
    کاملا باهات موافقم،ممنون دوست عزیز که روشنگری میکنی.

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

متأسفانه استفاده صحیح توی هیچ زمینه ای برای ما جا نیوفتاده حتی استفاده از اینترنت... اگه همه انتظار داشته باشند که حتی در ساعتهای رایگان که اوج زمان مصرفه، مشکلی نداشته باشند و با سرعت مناسب دانلود کنند و هیچ کسی کوتاه نیاااد که نمیشه...
    نه دوست من، به نظرم مشکل این هست که ما به عنوان استفاده کننده به حقوقمون آگاه نیستیم. اصلا یک تاپیک بخاطر همین کم فروشی های شرکتهای ارایه کننده اینترنت باز شد. وگرنه اگر شما بفهمید شرکت شاتل مثلا اینترنت رو داره با شما دوبل حساب میکنه بازهم نظرتون همین هست؟

من خودم هفته پیش با پشتیبانی فنی شاتل تماس گرفتم و یکی از کارشناسانشون توضیحات کاملی به من داد که کاملاً هم منطقی بود... به من گفتن که سرویس ADSL همه جای دنیا بصورت Share شده ارائه میشه و ممکنه در ساعات اوج مصرف نوسان سرعت داشته باشه و اگه می خوام این نوسان سرعت رو به هیچ وجه نداشته باشم باید سرویس Dedicate درخواست بدم...
    دوست من هر سرویسی قیمت خودش رو داره. چه حسی بهتون دست میده اگر بفهمید قانونا شاتل باید این سرویسی که به شما میفروشه رو مثلا با قیمت یک سوم بهتون بفروشه، و داره قیمت 3 برابر باهاتون حساب میکنه؟ ابدا اینی که میفرمایید نیست. (البته فرمایش دوستان دیگمون رو هم تایید نمیکنم، ولی اینی که شما میفرمایید اصلا نیست).
    متأسفانه عدم اطلاع ما از برخی قوانین و موارد فنی باعث قضاوت های غلط میشه...
    با عرض شرمندگی دقیقا مثل همین اتفاقی که در پست شما (و بعضی دوستان بسیار عزیز) افتاد و میوفته.

داره خودمونی میشه sajady68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در عرض 16 ساعت سرویس شاتلم رو قطع کردم و از شرکت دوران 256 کیلو بایت نامحدود واقعا نامحدود سرویس گرفتم....
    سرعت دانلودم 32 کیلو بایت به بالا هست و در روز حدودا 1300 مگ دانلود میکنم.......
    از این شرکت دزد بیایید بیرون.....از قرارداد 90 روزه 50 روز رو محدود به 3 کیلو بایت بودم.....خدا رو شکر آزاد شدم از محدودیت کفتی شاتل........تا نرید و نمایندگی دعوا نکنید نامه رو به مخابرات نمیدند.....

مدرک محدودیت:

14. 4 کاربر از sajady68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز رفتم بازی آنلاین کنم باور کردنی نبود ! هر 20 الی 40 ثانیه dc میشدم و تمام !

بازی آنلاین از دانلود حساس تر هست در حالی که تو دانلود dc نمیشم ولی تو بازی مرتب dc میشم

16. 6 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اگه شما می دونستی از ساعت 1 هست چرا گفتی 3؟
    سرعت من قبلا از 1 تا صبح تغییر چندانی نمی کردن الان هم همینطوره.
    مال قدیم شما شاید اینطور بوده ولی برای من حالت فعلیم خیلی بهتر شده(اشالله فردا که رفتم اصفهان یه عکس میگیرم ببینی)
    خلاصه من از شاتل راضیم...
    خداییش برای کسی که دانلود شبانه زیاد نخواد بهترینه...
    این دوستمون باید یه بار بیاد اینجا با سیستم من دانلود کنه سرعت 700 کیلوبایتی رو بچشه یکم نظرش عوض شه!
    هنوز کسی نفهمیده علت این سرعت چیه؟

18. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •