آره من براي بايوهازارد 4 ترينر داشتم مطمئنم![]()
آره من براي بايوهازارد 4 ترينر داشتم مطمئنم![]()
عجیبه چون من هر ترینری برای بایو هازارد دیدم خراب بوده یعنی وقتی شما مثلا یه بار با ترینر god mode می کردی وقتی که ترینر رو می بستی بازم بازی در حالت گاد مد باقی می موند یعنی ترینره مثل یه جاده یه طرفه بود که راه بازگشت نداشت
---------------------------------------------------
دوستان من بعد ا کلی جون کندن تونستم کتاب های رزیدنت اویل نوشته ی sd pery رو گیر بیارم اگه موافق باشید و بتونیم با هم ترجمشون کنیم خیلی خوبه.مثلا هر کی 4-5 صفحه ترجمه کنه.اونوقت شاید حتی تونستیم منتشرشم بکنیم
نظرتون چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hassanmirabi; 22-06-2008 at 18:07.
من یه ترینر داشتم که خیلی جالب و پر کاربرد بود در ضمن با یه دکمه هم میتونستم تمام عمرکرداشو مثلا همین گاد مود رو غیر فعال کنم.
حسن جان با نظر شما من موافقم . البته ترجمه با شما چون من اصلا ترجمه بلد نیستم ولی اگه انجامش بدید خیلی جالب میشه.
يعني رزيدنت اويل كتاب هم داره؟ من نمي دونستم! بريم دانلود كنيم ببينيم چيه!دوستان من بعد ا کلی جون کندن تونستم کتاب های رزیدنت اویل نوشته ی sd pery رو گیر بیارم اگه موافق باشید و بتونیم با هم ترجمشون کنیم خیلی خوبه.مثلا هر کی 4-5 صفحه ترجمه کنه.اونوقت شاید حتی تونستیم منتشرشم بکنیم
نظرتون چیه؟
یعنی چی کتاب داره؟؟؟یعنی داستانش رو به صورت کتاب در آوردن؟
اگه داره حتما ترجمش کنین![]()
آره یعنی تا به حال در موردش نشنیدین.کتاب های رزیدنت اویل نوشته ی خانم اس دی پری (استفانی دانل) هستش و داستانش همون داستان بازی هاس شخصیت ها مشترکن ولی به گفته ی خود خانم پری ایشون عناصر داستانی و تخیلشون رو هم به داستان بازی ها اضافه کردن
اولین بار خانم پری از کپ کام اجازه خواست تا داستانی بر اساس اولین بازی رزیدنت اویل بنویسه و بعد از فروش بالای کتاب این بار خود کپ کامی ها به سراغ خانم پری رفتن و از ایشون خواستن که 6 کتاب بر اساس 6 گانه اویل بنویسه و اون هم قبول کرد
![]()
سلام...
نمیدونم چرا CAPCOM این قدر راحت امتیاز تولیدات جانبی بازی رو به هر کسی میده؟!
هر چه قدر خود این سری بازی زیبا و پر مخاطب بود و هست، بر عکس فیلم هایی که از رو اون ساخته شدن بسیار ناامید کننده و تاسف بر انگیز هستن. امیدوارم این کتاب ها بهتر از فیلم ها باشن...
موافقم! فيلماش مزخرفن!
حالا كتاباش شش گانه است توي آخرين كتابش همه چي تموم مي شه؟ بنظرم آخريش همين كد ورونيكا باشه !
کپکام یه کمپانی هست که کارای عجیب و غریب زیاد می کنه اونا تو بازی های دنباله دار مثل اویل و دویل می کرای شخصیت اصلی بازی رو عوض می کنن تو اویل 1 شخصیت اصلی جیل و کریس بودن اما تو 2 کلر و لئون تو 3 جیل و تو 4 لئون و 5 کریس و 6 احتمالا جمع همشون جمع هستش و تو دویل 3 تا شماره ی اولش دانته و 4 امی نرو و تو خیلی از بازیای دیگه هم اینکارو کردن من اصلا با این سیاستشون حال نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)