مشکل آژیر حل شد .
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
مشکل آژیر حل شد .
Last edited by emad1234; 25-04-2008 at 18:53.
با زد مدلر ... شرمنده وقت ندارم توضيح بدم اما خودت يكي تو مكس بسازي بهتره مال ماشيناي ديگه برداشتنش خيلي سخته بعضي ها هم اندازه نيستن ممكنه وقتي ميخواي كوچيك بزرگش كني كج بشه !
خیلی ممنون مشکل آژیر داره حل میشه.لطفا به سوال زیر جواب دقیق و کلی بدین
الان چند روزه که نمی تونم پلاک یا چراغ جلو پیکان رو عوض کنم .
با تشکر از شما دوستان عزیز .
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/Gallery/gallery2.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/Desktop/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/gallery1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User.COMPUTER1/My%20Documents/gallery2.jpg[/IMG]bmw
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگين چطوري چيزي براي دانلود بزارم
از اينكه تصوير نياد خيلي متاسفم
Last edited by Mohsen EA; 24-04-2008 at 16:28.
اگه میخوای عکس بزاری باید توی یکی از این سایتها آپلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اگر میخوای فایل بزاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من يه پژو آردي ساختم البته هنوز يكمي كار داره . تصوير رو ببينين و نظرتون رو بگين .
يه سوال دارم گرچه ميدونم وضعيت اين تاپيك طوري شده كه خوب به سوالات جواب نميدن اما مي پرسم . چطور ميشه تنظيم كرد يه ماشين ديفرانسيل ( محور ) عقب باشه يا جلو من يه ماشين محور جلو دارم ميخوام برعكسش كنم چيكار كنم ؟؟؟
میگم من که دیگه چیز های 3 بعدی ئاسه شما درست نمی کنم و جاش برای شما Modfiaction میزارم اینم نمونه ای از اون البته دردانوش سیتی:
تصوير اولي: بالن در GTA ! البته يک بالن ديگر هم در دانوش سيتي هست که شما با آن مي توانيد در هوا حرکت کنيد .(عکس آن بالن را با عکس پژو slx را بعداً ميدهم)
تصوير دومي : بابا End of the Line !
با عرض پوزش از مديران و همکاران ؛ ديگر تصاوير بزرگ در اين وب نمي گذارم.
هر چه سریع تر نظر بدین .
لینک دانلود پژو Slx خرابه؛ بعداً میزارمش اما لینک دانلود سمند LX :
میرمحمد دیدی که مجید پرایده رو ساخت پس دیگه منتظر من نباش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Danoosh Pichgahe; 24-04-2008 at 21:29. دليل: اشتباه در سرور...
لینک دانلود پژو آردی رو بذارین...
زیاد جالب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)