سلام
oracle جون نمی شه که خودت سرور باشی بعد cmd بزنی اسم خودت رو عوض کنی که
باید تو گیم نت lan بازی کنی یه نفر map بسازه شما بری داخل بعد cmd بزنی اسم سرور رو عوض کنی
در ضمن بعد از cmd name باید این علامت " رو هم بزارید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
oracle جون نمی شه که خودت سرور باشی بعد cmd بزنی اسم خودت رو عوض کنی که
باید تو گیم نت lan بازی کنی یه نفر map بسازه شما بری داخل بعد cmd بزنی اسم سرور رو عوض کنی
در ضمن بعد از cmd name باید این علامت " رو هم بزارید
سلام به دوستان خیلی قبلا گشته بودم برا اینا هفت تا فایل هستن که ضمیمه می کنم استفاده کنین موفق باشین
با حال بود
بعید می دونم جواب بگیرم اما باز مطرح می کنم
من از اینترنت adsl512 استفاده می کنم کانتر هم پچ ها رو گرفتم و نصب کردم و سرور ها رو می بینیم و وارد بعضی ها می تونم بشم
دو تا سوال داشتم
اکثر سرور ها وارد نمی شه و می گه که Invaliden Key (سریال وارد شده نامعتبر) آیا می شه این رو درست کرد کرکی چیزی داره ؟
بعد این که وقتی وارد سروری می شم شروع به دانلود می کنه حتی باید این کار انجام بگیره یا می شه دانلود فایلهای صوتی رو مثلا غیر فعال کرد؟
در ضمن من یه خورده رگ دارم تو بازی این عادیه؟ البته تو بازی آنلاین
اگر هر کدوم از مشکلات من با دانلود ورژن جدید و مطمین کانتر درست می شه لطفا معرفی کنین از رپید هم بود مشکلی نیست مرسی
چرا جواب نگیری عزیزم ؟!سلام به دوستان
بعید می دونم جواب بگیرم اما باز مطرح می کنم
من از اینترنت adsl512 استفاده می کنم کانتر هم پچ ها رو گرفتم و نصب کردم و سرور ها رو می بینیم و وارد بعضی ها می تونم بشم
دو تا سوال داشتم
اکثر سرور ها وارد نمی شه و می گه که Invaliden Key (سریال وارد شده نامعتبر) آیا می شه این رو درست کرد کرکی چیزی داره ؟
بعد این که وقتی وارد سروری می شم شروع به دانلود می کنه حتی باید این کار انجام بگیره یا می شه دانلود فایلهای صوتی رو مثلا غیر فعال کرد؟
در ضمن من یه خورده رگ دارم تو بازی این عادیه؟ البته تو بازی آنلاین
اگر هر کدوم از مشکلات من با دانلود ورژن جدید و مطمین کانتر درست می شه لطفا معرفی کنین از رپید هم بود مشکلی نیست مرسی
در مورد سئوال اولت شما چون نسخه ی اصلی بازی رو نداری فقط میتونی به سرورهای ایرانی وارد بشی .
مثلا برو این سایت :
W W W . M G G S N E T . C O M
( خودت فاصله ها رو بردار )
بعد برو قسمت فارسی سایت و سمت راست رو که نگاه کنی 3 تا سرور داره .
IP قسمت Public رو بنویس و برو تو بازی و در قسمت Find Server برو قسمت Favorites و Add Server رو بزن و همون IP رو بزن .
اونجا راحت میتونی بازی کنی .
این کارایی که گفتم مربوط به سئوالت دومت هم میشه ! چون توی سرور های بازی خیلی گیر میکنه .
تاپيك خوبيه
ازهمه ممنون
oracle میخواستم ای-میل یا آی-دی یاهو مسنجر admin-redbull رو بهم بدی.
ممنون
موفق باشی![]()
بابا سوال دارید، بپرسید. خجالت نکشیدنذارید در این تاپیک تخته بشه.
مهدی جان شرمنده . من ID , Email ایشون رو ندارم .
خوب اینم سئوال !
میشه بانی جامپ رو آموزش بدی ؟ چون من خیلی لازم دارم .
Last edited by Oracle_Eldorado; 03-04-2008 at 10:03.
این لینک آموزش بانی جامپه(البته به زبان انگلیسی هست ولی متنش سادس) من خودم از این جا یاد گرفتم. البته باید بگم که این آموزش تنها 10 درصد کاره و 90 درصد بقیه تمرین کردن است. اگه انگلیسیت خوب نیست بگو واست فارسی آموزش بدم
این هم چند تا مپ برای تمرین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)