شلام...
من کلا با هک k800 مشکل دارم یعنی از پایه نمیفهمم یکی برام در حد زیر اول دبستان توضیح بده
شلام...
من کلا با هک k800 مشکل دارم یعنی از پایه نمیفهمم یکی برام در حد زیر اول دبستان توضیح بده
براي فلش كردن گوشي بايد سه تا فايل مربوط به فريمور گوشي را دانلود كني
و همچنين برنامه setool v1.11
نحوه نصب برنامه و تم يا گيم هم خيلي راحته كافيه برنامه مورد نظر را كپي كني به يه جايي از گوشي و بعد بري روش و اجرا كني
ويبره هم متوسط هست و چرا نداره
فكر نكنم بتوني اينكارو بكني مگر با پچ كه چنين پچي هم فكر نكنم ساخته بشه
نيازي با انتي ويروس نيست چون جواوا هست
آموزش هك در تيتر اول گذاشته شده ميتوني مطالعه كني
من مي خوام يك گوشي بخرم ولي بين k800 و n73 موندم كا 800 خوبه ولي 2 تا مشكل داره يكي صداشه كه ضعيفه و دومي فيلمبرداريش كه كوچيكه نسبت به ان 73 و گرنه از نظر چيزهاي ديگه گوشيه خوبيه حالا به نظر شما من چي بخرم![]()
من پيشنهاد ميكنم شما كا810 بخر.از كا 800 بهتره و در مورد صدا و فيلمبرداري هم راه حل داره.
هم مشكل صدا حل ميشه هم فيلمبرداري.
ميشه بگي چطوري آخه من در مورد صداش شنيدم كه ميگن اگه صداش با نرم افزار زياد كني كيفيتشو از دست ميده حقيقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم فيلمبرداريشو چطوري ميشه بزرگ كرد ميشه راهنمايي كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
سلام دوستان بچه خواهرم روو لنز گوشیم کا800 با کلید خط انداخته چیکار کنم.
چاره ای نیست .
باید بسوزی و بسازی .
( متاسفانه )
جواب منو ندادين![]()
بله تا حدودي كيفيت رو از دست ميده ولي فقط تو اسپيكر ولي تو هندزفري كيفيتش 2 برابر ميشه .
در مورد فيلمبرداري هم يك فايل هست كه با برنامه setool ميريزي تو گوشي و مشكل حل ميشه دقيقا مثل افزايش صدا.
ولي به هر حال شما نبايد از كا800 توقع داشته باشيد كه از n73 بهتر باشه چون 100 هزار تومن تفاوت قيمت دارن.
سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)