پس راضیی
شبانه هم داره شاتل؟ خوبه یا نه؟
- - - Updated - - -
پس راضیی
پس راضیی
- - - Updated - - -
پس راضیی
قبلا شبانه رایگان بود، الان یه درصدی روی سرویس می کشن تا دانلود شبانه رایگان هم داشته باشین به این صورت که مثلا ECO128-NFG* بدون ترافیک تشویقی شبانه هست و ECO128 با ترافیک تشویقی شبانه. همینطور سایر سرویسها ...
من راضی هستم، باز هم تکرار می کنم رضایت یا عدم رضایت من و یا سایر دوستان نمی تونه ملاک خوبی برای شما باشه چون هر مرکز مخابراتی فرق می کنه برای هر شرکت می تونه متفاوت باشه.
برای همین اگر دنبال یه سرویس بلند مدت هستین دو راه بیشتر ندارین : تست با یه اکانت کوتاه مدت مثلا یک ماهه یا سوال و بازدید از دوستانی که در یک مرکز مخابراتی مشترک با شما از شرکت مورد نظرتون اینترنت دارن
سلام
سرویس آرت 1 چطور هستش؟
سرعت اولیه چقدره؟
چه حجمی سرعت بالا داره؟
بعد از تموم شدن حجم سرعت بالا سرعت روی چند میاد؟
سلام میخوامن برای این یه ماه جشنواره شاتل لند ، شاتل بگیرم
سرعتاش فرق میکنه یا مثل پارس آنلاین فقط نمادینه؟ مثلا 4 مگ با 8 مگش فرق داره؟
راستی هنوز امکان انتقال فایل به آپلود سنترش و دانلود از اون طریق وجود داره؟
Last edited by babak_gww; 29-02-2016 at 12:36.
سلام دوست من
جشنواره سرعت تا ١٦ هست
آپلود زير يك اگر آپلود داري سرعت دار بگير
آپلود با سيستم مشكل نداره ولي با گوشي من نتوتستم هنوز
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
جشنواره نه، 1 ماهه میخوام بگیرم ، فقط برای این طرحی که از سایت شاتل لند میشه رایگان دانلود کرد،
خطتتون هر چی بکشه همونو میبندن صد در صد فرق داره 4 مگ با 8 مگ
بله باید مشترک شاتل باشین و عضو بشین تو شاتل لند اونوقت 150 گیگ میتونین آپلود کنین به صورت رایگان(هم مستقیم و هم به صورت ریموت(انتقال فایل)) من از همین طریق تا حالا 72 گیگ از شاتل لند دانلود کردم
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* خطم هرچی بکشه رو همون میبندن پس عملا خریدن سرویس 4 مگ یا 8 مگ فرقی نداره درسته؟ به فرض 128 یه ماهه بگیرم میتونم 1 مگابایت دانلود بگیرم با IDM?
** به نظرتون برای بعد از عید هم تمدید میشه این دانلود رایگان؟
*** راستی توی یک ماه چند گیگ میشه گرفت توی این طرح؟
لطفا به هرسه سوالم پاسخ بدین![]()
Last edited by babak_gww; 29-02-2016 at 17:48.
وایرلس شاتل ! موندم چرا نه خبری از سرعت و نه کیفیت و نه PING هایی هست که تو تستای بقیه دوستان میدیدم !
اکو 8
جالب اینکه سرویس ADSL که ازشون روی خط دارم اونم خطی با نویز بالا بهتر از سرویس ptp شون هست
![]()
Last edited by isbn; 29-02-2016 at 21:26.
بله شما چه 128 کیلوبیت بخرین چه 8 مگابیت خطتتون بکشه 15 میبندن براتون(البته به مرکز مخابراتیتون هم بستگی داره که پهنای باند کافی موجود داشته باشن یا نه)تفاوت سرویس ها تو زمان های اوج مصرف هست به این صورت که کسی که 8 مگ خریده نسبت به شما که 128 کیلو خریدین در دسترسی بیشتر به پهنای باند بیشتر اولویت داره
والا اونو دیگه من نمیتونم بگم که تمدید میشه یا نه از خودشون زنگ بزنید بپرسید دفعه قبل که تمدید شد یک ماه
دفعه قبل که سقفش 100 گیگ بود ولی کسایی بودن که بیشتر از 150 گیگ هم برداشته بودن من خودم 92 گیگ برداشته بودم ولی این دفعه هیچ سقفی هم تعیین نکردن و تا الان 73 گیگ دانلود کردم دیگه چیزی پیدا نمیکنم که دانلود کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)