تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1320 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سرغت ایرانسل شبا کلا تعطیل میشه.همراه اول هم مینطوره یا شب ساعت هشت به بعدش قابل تحمله؟
    نسبتا بهتره...باید خودت تست کنی منطقه به منطقه فرق میکنه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

2. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سرغت ایرانسل شبا کلا تعطیل میشه.همراه اول هم مینطوره یا شب ساعت هشت به بعدش قابل تحمله؟
    از ساعت 12 به بعد خوب میشه واسه ایرانسل.اون دیگه بستگی به کاربرای منطقتون باشه تا چه زمان کار کنن با نت.بعضی وقتها یهو سرعت جت میشه.ایرانسل بگیر نگیر داره ولی همراه اول چون سرعت محدود کرده سرعتش خوبه بسته آلفا تا 65 کیلوبایت میره.بسته آلفا پلاس تا 1 مگابایت بر ثانیه

4. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آقا همراه اول منطقه ما تری جی شده حدود دو هفته ولی چرا اینجوریه؟فضای بیرون 85dbm تا 90dbm هست داخل خونه 100dbm هست با سه چهار خط آنتن ولی داخل خونه با این قدرت سیگنال 100dbm دیتا ردو بدل نمیشه فقط شاید آخر شب خوب باشه ولی توی حیاط 90dbm دیتا ردو بدل میشه.
    آیا این مشکل قدرت سیگنال خودش رفع میشه؟؟؟زنگ زدم اپراتور جواب درست ندادن میگن ساخت و ساز خونتون جوریه که نمیتونین از نت استفاده کنین اگه اینجوره پس چرا سه چهار خط آنتن دارم و تماس مشکل نداره.اینم اضافه کنم رایتل تو خونه 78dbm هست ومشکلی نداره.

Sent from my CHM-U01

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا همراه اول منطقه ما تری جی شده حدود دو هفته ولی چرا اینجوریه؟فضای بیرون 85dbm تا 90dbm هست داخل خونه 100dbm هست با سه چهار خط آنتن ولی داخل خونه با این قدرت سیگنال 100dbm دیتا ردو بدل نمیشه فقط شاید آخر شب خوب باشه ولی توی حیاط 90dbm دیتا ردو بدل میشه.
    آیا این مشکل قدرت سیگنال خودش رفع میشه؟؟؟زنگ زدم اپراتور جواب درست ندادن میگن ساخت و ساز خونتون جوریه که نمیتونین از نت استفاده کنین اگه اینجوره پس چرا سه چهار خط آنتن دارم و تماس مشکل نداره.اینم اضافه کنم رایتل تو خونه 78dbm هست ومشکلی نداره.

Sent from my CHM-U01
    حتما دکل منطقه شما خاموشه یا لینکش از دکل دیگه آنتن میگیری با لینک ولی ضعیف میشه تا به شما برسه.منطقه ما هم اینجوری بود قبل از این که دکل محل تجهیز بشه.با پیگیری های فراوان خودم بعد چند ماه درست کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

Sent from my CHM-U01
    آقا بی زحمت شماره ی اپراتور همراه اول رو بده که خیلی کار واجبی دارم . میخوام مستقیم با اپراتور حرف بزنم ممنون .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا بی زحمت شماره ی اپراتور همراه اول رو بده که خیلی کار واجبی دارم . میخوام مستقیم با اپراتور حرف بزنم ممنون .
    شما زنگ میزنی 9990 بعد 0 رو میزنی وصل میشی به اپراتور

9. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

شما زنگ میزنی 9990 بعد 0 رو میزنی وصل میشی به اپراتور
    خییییلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

لیست بسته های بلند مدت اعلام نشده همراه اول که در فروشگاه همراه اول موجود است، اما فعلا فقط همراه مودم فروخته می شود.

نوترینو سه ماهه / 5 گیگابایت ۲۳۰,۰۰۰ ریال
    نوترینو شش ماهه / 10 گیگابایت ۳۸۰,۰۰۰ ریال
    نوترینو شش ماهه / 20 گیگابایت ۶۰۰,۰۰۰ ریال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی در نهایت بعدا چنین بسته هایی عرضه میشه دیگه

12. 3 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بعد از 1 ماه پیگیری سف و سخت بالاخره همراه اول کاری کرد واسمون

تا 1 ماه پیش حتی دم در خونه هم انتن نداشتم ولی الان تو خونه قشنک با سرعت 700.800 دانلود میکنم

جالبه توی نقشه جایی ک ما هستیم زده در طرح توسعه ولی انتن خوبی داریم یادشون رفته نقشه رو اپدیت کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بعد از 1 ماه پیگیری سف و سخت بالاخره همراه اول کاری کرد واسمون

تا 1 ماه پیش حتی دم در خونه هم انتن نداشتم ولی الان تو خونه قشنک با سرعت 700.800 دانلود میکنم

جالبه توی نقشه جایی ک ما هستیم زده در طرح توسعه ولی انتن خوبی داریم یادشون رفته نقشه رو اپدیت کنن
    خیلی وقته آپدیت نشده انگار یادشون رفته یه نگاه جزیی بهش بندازن ببینن در چه حاله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •