از روی این تصاویر نمیشه قضاوت کرد![]()
از روی این تصاویر نمیشه قضاوت کرد![]()
زدی پاشو قلم کردی میگی خطا بود یا نه؟![]()
Last edited by reza4024; 03-02-2014 at 13:38.
آخه توپ رو از جلو پاش زدم![]()
حضور علی دایی و سید جلال تو تیم های منتخب پچ جدید بسیار جالب بود مخصوصا علی دایی
این قوانین چیه میزارید که کرک و پچ روی گیم و هوش تاثیر نداره؟
کرک و پچ ناقص روی همه چیز تاثیر میزاره
البته جالبه شما مثلا مصدومیت یا اخراج بیمورد داور رو هوش مصنوعی نمیدونید!
ولی من یک کرکی اپلود میکنم براتون که روی پوزیشن و یارگیری و کلا به چیزی که میگین گیم پلی و هوش! تاثیر محسوسی داره
و یک کرک هم میزارم که دروازه بان کاملا جهت رو اشتباه تشخیص میده!
همه اینها جز AI هست و بنظر من تعصب یعنی اینکه AI و گیم پلی رو در هاله ی مقدسی بپیچیم و بگیم چیزی اینهارو دچار مشکل نمیکنه!
دوستان یکی دیتابیسی بده که نقل و انتقالات زمستانی توش انجام شده باشه....اگه نیستش ما خودمون دستی بندازیم
سلام
چندتا سوال درمورد این آپدیت :
1) همین که اکسترکت بشه و تو محلش کپی بشه حله؟
2) واسه اعمال این آپدیت باید آپدیت های قبلی هم نصب شده باشه یا همین به تنهایی جواب میده؟
3) تو کرک مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
آقا من با xbox بازی میکنم چطوری بازی رو بروز کنم. منظورم آبدیت رسمیه نه نقل و انتقالات.!
راستی بچه ها این اپدیت 1.7.0 نقل و انتقالات جدید رو هم به روز کرده یا باید منتظر 1.7.1 باشیم ؟ من هنوز نصب نکردم و توی فایل Readme اش هم که ننوشته بود دیتابیس 2 یا 4 رو اپدیت کرده یا نه .
البته منظور من رو بد گرفتی .
منظور من این بود که ممکنه اگه باگی چیزی هست از خود بازی اصلی باشه .
و در واقع وقتی بحث اشکال در هوش مصنوعی میشه دو حالت داره :
1. یا منظور باگ هایی هست که عملا انتظار نمیره cpu همچین عملکردی داشته باشه . مثل همون مصدومیت یا اخراج یا پرش اشتباه دروازه بان که میگی .
2. و یا ضعف توی هوش مصنوعی . مثل اختلاف درجه هوش مصنوعی بین حالت Easy و Legendary .
و من منظورم همون حالت 2 بود . یعنی وقتی شما با کرک بازی میکنی امکان نداره cpu باهوش تر یا خنگ تر بازی کنه . ممکنه از اون حرکات حالت 1 انجام بده که در واقع بهش میگن باگ هوش مصنوعی اما ضعف نداره یا همون حالت 2 .
دو دلیل هم اگه قبول نداری میگم :
اول اینکه من فیفا 12 و 13 رو ارجینال میگرفتم اما قبل از هر کدوم یه مدت کرکی بازی میکردم و وقتی ارجینال میگرفتم هم همون مشکلات و باگهای نسخه کرکی باز هم بود و من هیچ وقت با خریدن نسخه ارجینال نشد که نسخه با باگ کمتری رو ببینم . البته کرک های نسخه های قبل میگفتن کامله و فقط کرک امسال بود که مشکل زیاد داشت .
دوم اینکه یک نفر هست به اسم doc+ نمیدونم میشناسیش یا نه . این یارو مودر هستش که تا جایی که یادمه از نسخه 11 به بعد هر سال میاد یه پچی به نام Hybrid gameplay رو میده بیرون که این پچ کلی تغییر اساسی روی هوش مصنوعی اعمال میکنه و اصلا هم به exe بازی دست نمیزنه و نشون میده که هوش مصنوعی حالت 2 بازی ربطی به فایل اجرایی بازی نداره .
سوم هم اینکه بعضی وقتها اپدیتهایی برای بازی میاد و گیم پلی و هوش مصنوعی رو ارتقا میده ولی باز هم دست به فایل exe نمیزنه .
البته من اطلاعات کاملی از سیستم بازی ندارم اما با توجه شواهد با احتمال تقریبا 90% میگم که تغییر فایل اجرایی بازی تاثیری روی درجه هوش مصنوعی نداره .
ولی به هر حال ممکنه کرک باعث یه سری باگ هوش مصنوعی توی بازی بشه . همونطور که توی کرک های قبلی فیفا 14 دیدیم .
Last edited by Gregar; 04-02-2014 at 11:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)