دوستان عزیز اونهایی که ویندوز ۸.۱ موجود در لینک مقابل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کردن میشه بگن که آیا این ویندوز نسخه فاینال هستش؟؟
یا نسخه پریویو؟
دوستان عزیز اونهایی که ویندوز ۸.۱ موجود در لینک مقابل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کردن میشه بگن که آیا این ویندوز نسخه فاینال هستش؟؟
یا نسخه پریویو؟
منظورش 3632 بود
البته همونم دیگه گیر نمیاد سری جدید فقط با I7 های 3612QM , 3520M زده می شن
نسخه کامله Release Preview نیست
اگر Release preview بود می نوشت ولی نوشته Pro
نکته جالب اینه مایکروسافت Windows experience index رو پاک کرده![]()
آره دوست عزیز شرمنده منظورم 3632 بود
البته خودمم فکر نکنم 3632 دیگه منتشر بشه الان همشون 3612 هستن
دوستان عزيز
خواهشا نظر خودتونو ( از هر لحاظ ) درباره لنوو Y510 بگين
من تو سايت آل ديجيتال ديدم زده 3/710/000
البته برخلاف سايت لنوو فول اچ دي نيست ولي هاسول هست با 2گيگ DDR5
ممنون![]()
یه لحظه به خودم شک کردم شاید دیشب خیالاتی شدم.ولی درست دیده بودم.با گرافیک 750 عرضه کرده شرکت لنوو
این هم آدرس دقیقش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونیکه با قیمت749 دلار میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمدونم این مدل رو مخصوص بازار کدوم کشور زده.به احتمال زیاد مخصوص بازار امریکاست.
حالا شما چک کن ببین درسته یا نه.و خبرشو به ما هم بده.
ممنون![]()
دوستان امکان تغییر هارد این لب تاپ با یه هارد SSD هست ؟؟؟
چون توی ریت ها و ریت خودم الان فقط هارد لنگ میزنه برای بهترین عملکرد !!
میشه اما نه بصورت هیبریدی یعنی شما کمِ کمِش باید ۱۲۰۰-۱۳۰۰ هزینه یه هارد SSD ۵۰۰ گیگ بکنید.
راست میگیا تو فروشگاهش هست
فکر کنم Lenovo دیتاشیتش رو آپدیت نکرده .
جالبه I5 بدون کارت گرافیک از I7 گرون تره( هیچ کدوم تاچ نیستن )
به نظر خوب میاد .( البته من Y510P رو دیدم Y510 فکر کنم دیگه تولید نشه . )
البته دقت کن چون اطمینانی نیست حتما GDDR5 باشه اگر جایی دیدی به شرط این بخر که GDDR5 باشه تا بعدا افسوس نخوری . معمولا عمدی الکی می نویسن تا فروش بره .
Last edited by Public Enemy; 05-09-2013 at 15:32.
دوستان زوم کردن رو Rate
Z500حت Msata نداره بی خیال هارد دوم . باید SSDجایگزین کنین با هارد اصلی که دوستان زحمت کشیدن قیمت گرفتن 256 گیگش 800 تومن
مایکروسافت دمت گرم تو 8.1 اومدی Windows Experience Index رو حذف کردی از شر ریت خلاص شدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)