تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 457 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    راهی برای بکاپ گرفتن از اپدیت فایروال وجود داره ؟
    مرسی
    سلام

تهیه بکاپ از دیتابیس آنتی ویروس انجام میشه، اگر فایروال دارید این مورد منتفی هست.

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه motv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان 3 روزه که دیگه کومودو من آپدیت آنلاین نمیشه و میگه نمیتونه به سرور وصل بشه. با شیلتر هم درست نشد . مشکل از کجاست؟
    اینترنت سکیوریتی پریمیوم 7.0.317799.4142 دارم که رایگانه
    Last edited by motv; 11-11-2014 at 03:33.

4. این کاربر از motv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به کارشناس کومودو علی اقای عزیز و باقی دوستان

چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.

1اینکه من یک فایلی رو میخواستم همیشه در محیط مجازی سندباکس اجرا بشه با اینکه تنظیمات اون رو انجام دادم اما باز هم در سندباکس اجرا نمیشه ایا جایی دیگه هم باید براش قوانین تعیین کنم.

2 من موزیلا رو در سندباکس کومودو اجرا میکنم پس باید زمان دانلود هم دانلود منیجر در محیط مجازی اجرا بشه اوایل این چنین بود و من مثلا لینک رو از دانلود منیجر مجازی برمیداشتم و کپی کرده و در دانلود منیجر عادی پیست میکردم ولی بعد یه مدتی دیگه این چنین نشد و لینک دانلود خودبخود در دانلود منیجر عادی پیدا میکنه البته من باهاش مشکلی ندارم و کارم رو راحت کرده اما این یک اشکال نیست یا مشکلی نداره چون باید تمام پروسه هایی که با اون در ارتباط هستند نیز در محیط سندباکس اجرا بشند درسته یا خیر؟

3 اینکه علی اقا و باقی دوستان گل من واقعیتش سطح سواد و اگاهیمون نسبت به اطلاعات خیلی پایین هست اما خوب دوست داریم هم اطلاعات داشته باشیم هم این که واقعا امنیت برامون مهمه میخواستم ببینم میشه توضیحاتی رو بدید در خصوص این که مثلا در قوانین برنامه ها در hips ما باید از کجا بفهمیم چه قانونی رو اونجا باید براش تعیین کنیم مثلا یک نرم افزار نصب کردیم اونجا سفارشی شده حالا ما چه قانونی بهتره براش تعیین کنیم خود سفارسی باز سه قسمت سوال مسدود مجاز داره یعنی چی؟

یا مثلا در قسمت تنظیمات فایروال فقط خروجی و غیره حال فقط خروجی یعنی اون نرم افزار چه کاری رو میتونه انجام بده. واقعا منو میبخشید که با این سطح سواد و بیسوادی و اطلاعات کم مزاحم شما میشیم و یا تقاضایی رو از دوستان داریم اما خوب واقعیتش امنیت برام بسیار مهم هست ولی اطلاعات کافی ندارم و همچنین دقیقا نمیدونم چگونه تنظیماتی رو روی برنامه ها انجام بدم که خیالم راحت باشه هر چند امنیت 100 درصدی وجود نداره اما کومودو اون چیزی که من میخوامو داره و هر چند یکبار ویروسی شدم و کل اطلاعاتم پرید اما اون تقصیر خودم بود که hips و سندباکس هر دو خاموش بودند و اطلاعات بنده نیز در این ضمینه واقعا ضعیفه.
    جناب علی اقا شرمنده اما اگه یک فیلم اموزشی از قسمت تنطیمات hipsو فایروال و قوانین برنامه ها و چه قانونی برای چه برنامه هایی بسازیم و چگونگی تنظیمات انها درست کنید و کل موارد رو یک توضیح جامع بدید واقعا سپاسگذار میشم. چون واقعا مثلا خود من چون اطلاعاتم ناقصه و سررشته ای ندارم برای اکثریت برنامه ها فقط خروجی رو زدم جایی هم که نمیدونستم سفارشی هست.

باز هم بسیار تشکر میکنم چون واقعا زحمت زیادی میکشین و همیشه دیدم که با صبر و حوصله جوابگوی دوستان هستید.
    موفق و شاد باشید.

6. این کاربر از m110_135_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان میتونن یه امتحان بکنن ببینن میتونن با print screen ویندوز از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرن ؟

من دیروز به geekbuddy وصل شدم و چت کردم اما اونها سعی کردن به سیستم من وصل بشن با اینکه من اجازه دادم نتونستن وصل بشن و گفتن مشکلی در سیستمت هست چیزی به نظرتون نمی رسه ؟

8. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

با سلام
    دوستان میتونن یه امتحان بکنن ببینن میتونن با print screen ویندوز از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرن ؟

من دیروز به geekbuddy وصل شدم و چت کردم اما اونها سعی کردن به سیستم من وصل بشن با اینکه من اجازه دادم نتونستن وصل بشن و گفتن مشکلی در سیستمت هست چیزی به نظرتون نمی رسه ؟
    سلام
    اره جواب میده و میشه عکس رو ذخیره کرد
    ویندوز سون 64 بیت

10. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    اره جواب میده و میشه عکس رو ذخیره کرد
    ویندوز سون 64 بیت
    ممنون عزیز
    منم ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی دارم دوستانی که نسخه 32 بیتی دارن هم یه امتحان بکنن و نیجه اش رو بکن
    قاعدتا نباید اینجوری باشه که بتونیم عکس بگیریم بقیه اش با علی آقا دیگه

12. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض COMODO Internet Security 8.0.0.4337

COMODO Internet Security 8.0.0.4337 FINAL

با سلام

نسخه نهایی و رسمی کومودو اینترنت سکیورتی ورژن 8 امروز منتشر شد.

ابتدا لینک دانلود این نسخه را قرار بدهم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)

اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.

این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.

البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
    یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....
    Last edited by Jadda; 17-11-2014 at 22:03.

14. 17 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم امتیازم در comodo leak test شده 240 از 330

ضمنا هنوز میشه از صفحه دسکتاپ در دسکتاپ مجازی عکس گرفت .
    علی آقا چکار کنیم که امتیازمون توی comodo leak test بهتر بشه ؟

16. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

COMODO Internet Security 8.0.0.4337 FINAL

با سلام

نسخه نهایی و رسمی کومودو اینترنت سکیورتی ورژن 8 امروز منتشر شد.

ابتدا لینک دانلود این نسخه را قرار بدهم:

یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)

اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.

این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.

البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
    یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....

مرسی دوست گرامی
    چند سوال:
    1. الان سایت کومودو رو چک کردم ولی هنوز این نسخه رو نگذاشتن
    2. من الان نسخه 7.0.317799.4142 رو روی ویندوز 7 دارم؛ آیا uninstal کردن کمودو از طریق خودش مشکلی داره که باید از نرم افزار جانبی استفاده کنیم؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    من نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم امتیازم در comodo leak test شده 240 از 330

ضمنا هنوز میشه از صفحه دسکتاپ در دسکتاپ مجازی عکس گرفت .
    علی آقا چکار کنیم که امتیازمون توی comodo leak test بهتر بشه ؟
    سلام

جالبه چرا من نمیتونم از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرم!. سعی کنید با برنامه هایی که مربوط به عکسبرداری یا فیلمبرداری از محیط ویندوز هستند از محیط دسکتاپ مجازی کومودو عکس یا فیلم بگیرید و ببینید ایا میشه؟

در مورد Comodo Leak Test باید عرض کنم که البته این تست فایروال است و Output protection را مورد ارزیابی قرار میده... اما کمی توضیح نیاز داره:

ببینید برای Output protection اگر فایروال را دست خالی رها کنیم وضعیت حفاظت از نظر من در حد بسیار خوب قرار نمیگیره.

یک وقت فایروال میاد به شما پیغام میده که فلان برنامه قصد ارتباط به اینترنت را داره خب بر فرض برای شما کاملا ناشناخته باشه یا شما بدوند مخرب است، مسدودش میکنید، این میشه یک بخش کار، یا اینکه فایروال شما را آگاه میکنه که فلان برنامه که قصد اتصال داره مخرب است و باید مسدود بشه و .... فایروال خالی میتونه تا یک حدی/میزان مشخصی به شما کمک کنه. فایروال خالی میتونه تا یک حدی/میزان مشخصی به شما کمک کنه.

خب همینطور که گفتم اگه فایروال کومودو (اینجا بحث کومودو را میکنم و نه فایروالهای دیگه) بدونه تشخیص 100 درصد بده فایل مخرب است، شما را اگاه میکنه و میگه باید مسدودش کنید.

نمونه پیغام:

اگر هم از روی آنالیز (که قابلیت افلاین داره) و از روی رفتار فایل متوجه بشه که فایل مشکوک به مخرب بودن هست، باز به کاربر اطلاع میده.

نمونه پیغام:

بطور کلی ارتباطات مستقیم را میشه یه جورهایی با کومودو مهار کرد (حتی اگر پیغام حاوی اطاعات کافی نباشه باز چون شما پیغام دارید این اختیار به شما داده میشه که مسدود کنید)

ولی اینجا بحث استفاده مخرب از پروسه های دیگه و یا دسترسی به تنطیمات و بخشهایی مختلف ویندوز / رجبستری، جهت دستکاری هر نوع تنظیمی که روی سیاستهای شبکه شما تاثیر میزاه مورد پیش میاد! آیا فایروال مسئولیتی در این قبال داره یا نداره مهم نیست؛ مهم این هست که اگر مخربی ای کارها را بکنه بعدش احتمالا میتونه از فایرول هم رد بشه.... بنابراین میتونم اینو بگم که فایروال باید چیکار بکنه؟ باید اجازه بده مخرب هر کاری خواست با تنظیمات شبکه شما بکنه باید اجازه بده مخرب با دسترسی به پروسه های امن (از اون طریق) کارشو انجام بده؟ Comodo leak test میاد این مورد را تست میکنه. متوجه شدید؟

خب، حالا اگر شما Comodo leak test را درون سندباکس کومودو اجرا کردید، البته اون دسترسی ها داده میشه، فایل باید اجرا بشه و ازاد باشه؛ اما ایا تغییری توسط مخرب روی سیتم اصلی شما صورت میگیره، ایا رجیستری واقعی سیستم شما دستکاری میشه؟ ایا تنطیمات شبکه شما دستکاری میشه؟ ایا پروسه های امن الوده میشن؟ خیر!
    بنابراین اگر Comodo leak test اجرا شده دورن سندباکس این نتایج را نشون میده ظاهرا داره درست میگه .... ولی ما میدونیم که ایشون مجازی سازی شده و نتونسته سیستم اصلی را دستخوش تغییرات قرار بده. و ایضا اگر مخربی بخواهد این کارو بکنه باز هم فکر میکنه روی سیستم اصلی قرار داره و کارش موفقیت آمیز بوده. ولی مخرب اشتباه فکرمیکنه... و با یک کلیک ما همه چیز پاکسازی میشه.

شما فرض کنید این مخرب اجرا شده داره به مروگر اینترنتم دسترسی پیدا میکنه، اما چون درون سندباکس اجرا شده مرورگر هم وارد سندباکس میشه و هر اتفاقی که از طریق مروگر روی سیستم رخ بده درون سندباکس هست.

این مخرب میخواد از طریق svchost به نت متصل بشه ... امادسترسیش واقعی است؟

=====

پس در مورد اجرای leak test درون سندباکس خیلی نگران نباشید (محیط مجازی منطورم است- نه اتوسندباکس روی لولهای دیگه) اما بدون سندباکس (مثلا غیرفعال) ، این میتونه تست واقعی leak test باشه، (اگر محصولی فاقد اتوسندباکس مجازی هست). اونوقت هر ماژلی که بتونه به شما کمک کنه که یک مخرب نتونه اون کارها را انجام بده من ستایشش میکنم، میتونید اسمش را بزارید Host-based Intrusion Prevention System یا هر اسم دیگری....

بنابراین سوال این میشه: Comodo leak test را درون سندباکس مجازی کومودو اجرا کردید یا بیرون سندباکس؟

19. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •