تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 358 از 402 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من اگه دوست دارین سیستمی عاری از ویروس داشته باشین فقط bitdefender ولی رم سیستمون هم هر چقدر بالاتر باشه بهتر عمل میکنه

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من به بیتدیفندر رای دادم، ولی خودم شید دارم و ازش خیلی راضی ام
    سلام
    ممنونم بابت شرکت در نظرسنجی
    ولی پیشنهاد میکنم شید رو تعویض کنید
    اگر نگران افت سرعت سیستم هستین، میتونید از آوست فری و آویرا فری استفاده کنید

درود

بنده به کسپرسکی رای دادم بدلیل اینترفیس عالی و دسترسی اسان به تمامی قسمتهای انتی ویروس وهمچنین دیتابیس قدرتمند و hips عالی و حجم بروزرسانی روزانه کم وموارد حفاظتی دیگه که الان درخاطرم نیست.
    البته بیت دفندر رو هم قبول دارم ولی باگ ونقایص زیادی نسبت به ضد ویروس کمپانی روسی داره که خوب باعث میشه اولویت رو به کسپرسکی بدیم.
    سلام
    بله همینطوره کسپرسکی واقعا در نسخه ی 2015 به بعد عالی عمل کرده و در اسن نسخه ی 2016 بسیار بهتر هم شده
    من مشکلی که با کسپرسکی دارم، هنگام اسکن سیستم عملا سیستم بدون استفاده میشه، البته بدلیل اسکن پرقدرت و با جزئیات هست ولی این بخش برای من آزاردهنده است
    بیتدیفندر رو هم بنده قبول دارم و در نسخه ی 19 بهتر شده ولی همچنان آپدیت های نسبتا زیاد در مقابل کسپرسکی و ایست و آویرا، اذیت کننده هست
    دسترسی محدود به بخشهای امنیتی در مقابل کسپرسکی که شما میتونید به راحتی برنامه رو با توجه به نیازهاتون تغییر بدین و تنظیم کنید

به نظر من اگه دوست دارین سیستمی عاری از ویروس داشته باشین فقط bitdefender ولی رم سیستمون هم هر چقدر بالاتر باشه بهتر عمل میکنه
    نظر شما خیلی محترمه ولی اینو قابل توجه داشته باشین که هیچ برنامه امنیتی کامل نیست
    در بالا به چند معایب این آنتی ویروس قدرتمند اشاره کردم
    بهرحال بیتدیفندر برای کسانی هست که دوست ندارن با سوال پرسیدن توسط برنامه، اخطارهای عجیب و غریب و .... دگیر بشن بهتره، چون حالت Auto Pilot بطور خودکار عمل میکنه

و مشکل دیگری که آزاردهنده هست، اضافه شدن Event ها بصورت متوالی و تکرار هست

موفق باشید

3. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام من به کسپر رای دادم چون واقعا از نسخه 2015 به بعد عالی شده و سبکتر شده فقط با اینکه خدا رو شکر سیستم من بالا هست ولی اسکنش یه کم سنگین هست
    و قبل از 2015 از comodo یا microsoft یا eset یا avast استفاده میکردم که comodo هم اگه دوستان تنظیمات حرفه ایش رو یاد بگیرن عالی هست
    الان برای یکی از آشناها میخوام یه انتی ویروس بدم که رایگان باشه چون کامپیوتر رو خوب بلد نیست و نمیخوام تنظیمات حرفه ای بخواد چون فکر نکنم بتونه انجام بده , یه چیزی باشه که خودش خودش رو اپدیت کنه و از کاربر زیاد سوال نپرسه و قوی و سبک باشه, چی خوبه؟
    ممنون
    Last edited by hamidrezaj; 03-09-2015 at 22:25.

5. این کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من به کسپر رای دادم چون واقعا از نسخه 2015 به بعد عالی شده و سبکتر شده فقط با اینکه خدا رو شکر سیستم من بالا هست ولی اسکنش یه کم سنگین هست
    و قبل از 2015 از comodo یا microsoft یا eset یا avast استفاده میکردم که comodo هم اگه دوستان تنظیمات حرفه ایش رو یاد بگیرن عالی هست
    الان برای یکی از آشناها میخوام یه انتی ویروس بدم که رایگان باشه چون کامپیوتر رو خوب بلد نیست و نمیخوام تنظیمات حرفه ای بخواد چون فکر نکنم بتونه انجام بده , یه چیزی باشه که خودش خودش رو اپدیت کنه و از کاربر زیاد سوال نپرسه و قوی و سبک باشه, چی خوبه؟
    ممنون
    با سلام و با تشکر از نظردهی شما
    برای سیستم آشناتون من آویرا فری رو توصیه میکنم، چون هم سبکه هم راحت و هم آپدیت کم حجمی داره
    حتی میتونید بیتدیفندر نصب کنید، نسخه 19، لایسنس های رایگان 6 ماهه هم موجوده، ولی خب حجم آپدیت کمی زیاده

بنظرم میان این دو یکی را انتخاب کنید، البته اگر سیستم متوسط و نسبتا قوی هست، بیتدیفندر ولی اگر زیر متوسط هست آویرا را نصب کنید

7. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بپرسم این سیستم جدید فیلترینگ بر روی تکنولوژی ابری آنتی ویروس ها هم اثر گذاشته آخه من از webroot استفاده می کنم که اون هم بدون اینترنت درست کار نمی کنه
    وب روت هوش مصنوعی بالایی داره و بدون اینترنت هم حفاظت خوبی داره و من واقعآ نمیدونم شما چطور ادعا میکنین درست کار نمیکنه ؟!!!!!

ولی خوب الان همه کاربرها به اینترنت به نوعی دسترسی دارن .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 24-09-2015 at 09:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

من به ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) Trend Micro و وب روت " Webroot " و نورتون سیمنتک ( Norton Symantec ) رای دادم .

دلایلم :

- شرکتهای بسیار بزرگ و با سابقه و معتبری هستن .

- تو حوزه امنیت و آنتی ویروس پیشرو و قابل اعتماد هستن و برای فروش محصول دست به هر کاری نمیزنن . ( مثلآ اطلاعات نادرست به مشتری نمیدن . )

- محصولاتشون توسط کمپانی های زیادی مثل Cisco - IBM - HP - DELL - VMware - F5 Network - A10 Networks - GFI - Intel Security - Microsoft - Citrix - Oracle - Seimens و دهها شرکت دیگه فناوری و مخابراتی و نفتی و مالی و بانکی استفاده میشه .

( انتخاب شرکتهای و سازمانهای ایرانی برام ملاک نیست . عمدتآ دنبال ضد ویروس ارزون هستن و اینکه لایسنس رو میگیرن و 1-2 سال بعدش پول میدن . )

( از طرفی تعداد زیازیادی از مدیرای شبکه تو ایران سر از لایسنس اصلی و تقلبی در نمیارن و اگه بهشون بودجه ضد ویروس ندن به جای استعفاء تازه از فرداش 1 ساعت زودتر میاد سر کار کنه بشینه ویندوز عوض کنه و اینترنت رو برای ضد ویروس جعلی شخم بزنه . )

- سایتهای تست و مقایسه آنتی ویروسها برام ملاک نیست . این شرکتها اینقدر اعتبار بالایی دارن که سایتها به حضورشون تو تستهاشون وابسته هستن و نیاز دارن . / از طرفی عمده سایتهای تست پول میگیرن و سیاستهای خاصی برای درج نتایج دارن . / و اینکه تو ی تست فوق فوقش 1 تا 2 میلیون ویروس رو چک میکنن ( av-comparatives در بهترین حالت 2 تا 3 هزار ویروس ) . در حالی که الان تو هر ثانیه حدود 2 ویروس داره متولد میشه .

مثلآ همین AV-C وقتی symantec از تستهاش اومد بیرون اینقدر بهش فشار اومده بود و لجش گرفته بود که 2-3 بار برداشت بدون اجازه از اسم سیمنتک استفاده کرد و تازه آخر زدش . همین نشون میده سایت معتبری نیست .

- از طرفی من دارم برای اینکه خیالم راحت باشه و امنیت داشته باشم هزینه میکنم و دوست ندارم پولم رو بابت محصولی بدم که هر دفعه ی جاش بلنگه یا تو دام تبلیغات 4 تا سایت و نشریه ایرانی بیوفتم که فقط پول براشون مهمه .

- نکته آخر : تو ایران که فروش لایسنس و نرم افزار جعلی آزاده . بجزء انتخاب برند آنتی ویروس ، انتخاب شرکتی که ازش لایسنس رو میخری خیلی مهمه . اگه شرکت نامعتبری باشه یا سابقه بدی داشته باشه یا به نوعی مسئله داشته باشه یا لایسنس جعلی بهم میده یا فردا نمیتونه پشتبانی بده یا ممکنه وسط کار لایسنسم بسوزه .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 23-09-2015 at 14:49.

11. این کاربر از نیما سکیوریتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مثلآ همین AV-C وقتی symantec از تستهاش اومد بیرون اینقدر بهش فشار اومده بود و لجش گرفته بود که 2-3 بار برداشت بدون اجازه از اسم سیمنتک استفاده کرد و تازه آخر زدش . همین نشون میده سایت معتبری نیست .

AV-C در راه رضای خدا محصولات رو تست نمی کنه . هزینه ی تست سالیانه میگیره . همچنین تعداد محدودی شرکت رو برای تست های سالیانه قبول می کنه . اگر در سالهای اخیر دقت کرده باشین سالیانه 20 تا 21 محصول رو برای تست انتخاب کرده . پس مسلما قرار نیست تمامی محصولات امنیتی دنیا تست بشن .

اونایی که توانایی شرکت در تست های سالیانه رو ندارن ، میرن توی Single Test ها . Norton بنا به دلایلی که خودشم هنوز اعلام نکرده از AV-C کنار کشید ، اما در سالهای بعد تصمیم گرفت در چند تا از تست ها به صورت محدود به صورت Single Test شرکت کنه .

اگر دقت کنین فقط AV-C نبوده ، Virus Bulletin از سال 2013 به بعد هم محصولات Symantec رو تست نکرده .

شما مدرکی دارین که میگین AV-C اومده بدون اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو استفاده کرده ؟
    Last edited by Public Enemy; 23-09-2015 at 22:28.

13. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

AV-C در راه رضای خدا محصولات رو تست نمی کنه . هزینه ی تست سالیانه میگیره . همچنین تعداد محدودی شرکت رو برای تست های سالیانه قبول می کنه . اگر در سالهای اخیر دقت کرده باشین سالیانه 20 تا 21 محصول رو برای تست انتخاب کرده . پس مسلما قرار نیست تمامی محصولات امنیتی دنیا تست بشن .

اونایی که توانایی شرکت در تست های سالیانه رو ندارن ، میرن توی Single Test ها . Norton بنا به دلایلی که خودشم هنوز اعلام نکرده از AV-C کنار کشید ، اما در سالهای بعد تصمیم گرفت در چند تا از تست ها به صورت محدود به صورت Single Test شرکت کنه .

ضمنا اگر اخبار رو دنبال کرده باشین ، سیمانتک تمرکزش رو از روی محصولات نورتون کمتر کرده و تصمیم گرفته بیشتر تمرکزش رو بر روی ابزار های پشتیبان گیری قرار بده .

اگر دقت کنین فقط AV-C نبوده ، Virus Bulletin از سال 2013 به بعد هم محصولات Symantec رو تست نکرده .

شما مدرکی دارین که میگین AV-C اومده بدون اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو استفاده کرده ؟
    مدارک ؟ بله . ی سایت هست که همه این مدارک رو به صورت پرینت اسکرین جمع آوری و منتشر کرده . حتی اونقدر اوضاع AV-C بد بود و سوء استفاده از نام و لوگوی نورتون سایمنتک بد بود که پی سی مگزین ی گزارش دربارش زد .

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : گزینه file detection test رو انتخاب کن . بعدش بزن روی سال 2013 و ماه sep و بزن مرتب بشه براساس by value .

سپتامبر 2013 ( یعنی حدود 1 سال بعد از خروج سیمنتک از تستهای av-c )

کارش دقیقآ مثل مرکز ماهر بود . مرکز ماهر همونطور که میدونی ی زمانی تست آنتی ویروس میزد تو سایتش . و جالبه همیشه آنتی ویروسهای ترندمیکرو رو که از بهترین و با کیفیت ترین آنتی ویروسهای دنیاست حتی کمتر از آنتی ویروس ایرانی مهران رایانه و یا فوقش یکی بالاتر میزد .

ولی بررسی سایت مرکز ماهر در ی دوره 1-2 ساله قشنگ نشون داد که سایت مرکز ماهر شده مرکز خبری و تبلیغاتی شرکت و آنتی ویروس های بی کیفیت کسپرسکی . شما فکر کن حدود 1000 بار از کسپرسکی نام برد و صدها خبر برای کسپرسکی زد .

ولی حرکت بسیار ضایع مرکز ماهر این بود که وقتی دید نمیتونه اخبار ترندمیکرو رو منتشر نکنه دست به کارایی زد که فاجعه بود .

اومد خبر ترندمیکرو رو منتشر کرد ولی اسم ترندمیکرو رو از خبر حذف کرد . حالا چقدر بابت تبلیغ کسپرسکی پول گرفته بودن خدا میدونه . شاید هم تو فروش کسپرسکی سهم داشتن .

یا برای ویروس استاکس نت که شرکت زیمنس ابزار ویروس یابی ترندمیکرو رو پیشنهاد داده بود . مرکز ماهر اصلآ ابزار زیمنس رو منتشر نکرد . !!!

بگذریم .

اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پی سی مگزین درباره سوء استفاده av-c از نام سایمنتک .

سیمنتک سال 2012 از تستها اومد بیرون . و تو سال 2013 2 بار av-c به طور غیر قانونی و بدون اجازه از سیمنتک تو تستهاش اسم برد .

بعدش av-c همون موقع ی خبر زد که سایمنتک از تستهاش اومده بیرون . ولی جالبه که الان برداشته اون خبر رو پاک کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق چه مدارک و مستنداتی میگی سیمنتک تمرکزش رو از روی نورتون کم کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکن . کارتون اصلآ درست نیست بدون علم و دانش به مسئله ای ی موضوعی رو ادعا میکنین .

سایمنتک ی کمپانی سطح پایین نیست که .

سایمنتک ی غول بزرگ فناوریه با حدود 20 هزار کارمنده و البته بخشهای مختلف و روی همه محصولاتش تمرکز لازم و کافی رو داره . از کاربر خانگی ( نورتون ) تا محصولات تحت شبکه و محصولات بکاپ و سرویسهای گواهی دیجیتال ssl .

پس بهتره اخبار تقسیم شدن کمپانی سایمنتک به 2 بخش آنتی ویروس و امنیت و بخش پشتیبانی و ذخیره سازی هم دنبال و مطالعه کنی .

ویروس بولیتن که از av-c اوضاعش بدتره .

از خیلی سال پیش 2 شرکت ترندمیکرو و پاندا تستهای ویروس بولیتن رو ترک کردن .

و کمپانی های بزرگ و معتبر آنتی ویروس مثل سیمنتک و مکافی و سوفوس و وب روت هم اصلآ تستهای این سایتها براشون اهمیت نداشت .

اگر دقت کنی مصرف کننده های آنتی ویروس و کاربرها تو کشورهای پیشرفته اصلآ این تستها براشون ارزشی نداره .

این شرکتها اینقدر اعتبار دارن و پیشرو هستن که نیازی به تائید 4 تا سایت ..... مثل av-c و virusbulletin و .. ندارن .

اینا خودشون در صدر حوزه امنیت و مخترع بسیاری از تکنولوژی های امنیتی و حفاظتی هستن .

مثل این میمونه کمپانی تویوتا یا فورد برای فروش ماشینهاش آویزون 4 تا سایت باشه . شما اگه تو 100 تا سایت هم بگه تویوتا بده یا فورد بده باز به اون سایتها اعتماد نمیکنی .

خوشحال میشم اگر سوالی دارید بپرسید و اطلاعاتی که دارم در اختیارتون قرار بدم . فقط چون باید بگردم و مستندات بفرستم براتون کمی طول میکشه و از طرفی زمان خیلی کمی برای گشت و گزار تو فروم دارم . عذرخواهی منو پذیرا باشید .

ارادتمند .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 23-09-2015 at 23:03.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مدارک ؟ بله . ی سایت هست که همه این مدارک رو به صورت پرینت اسکرین جمع آوری و منتشر کرده . حتی اونقدر اوضاع AV-C بد بود و سوء استفاده از نام و لوگوی نورتون سایمنتک بد بود که پی سی مگزین ی گزارش دربارش زد .

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سپتامبر 2013 ( یعنی حدود 1 سال بعد از خروج سیمنتک از تستهای av-c )

اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پی سی مگزین

سیمنتک سال 2012 از تستها اومد بیرون . و تو سال 2013 2 بار av-c به طور غیر قانونی و بدون اجازه از سیمنتک تو تستهاش اسم برد .

بعدش av-c همون موقع ی خبر زد که سایمنتک از تستهاش اومده بیرون . ولی جالبه که الان برداشته اون خبر رو پاک کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق چه مدارک و مستنداتی میگی سیمنتک تمرکزش رو از روی نورتون کم کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکن . کارتون اصلآ درست نیست بدون علم و دانش به مسئله ای ی موضوعی رو ادعا میکنین .

سایمنتک ی کمپانی سطح پایین نیست که .
    سایمنتک ی غول بزرگ فناوریه با حدود 19 هزار کارمند و البته بخشهای مختلف و روی همه محصولاتش تمرکز لازم و کافی رو داره . از کاربر خانگی ( نورتون ) تا محصولات تحت شبکه و محصولات بکاپ و سرویسهای گواهی دیجیتال ssl .

پس بهتره اخبار تقسیم شدن کمپانی سایمنتک به 2 بخش آنتی ویروس و امنیت و بخش پشتیبانی و ذخیره سازی هم دنبال و مطالعه کنی .

ویروس بولیتن که از av-c اوضاعش بدتره .

از خیلی سال پیش 2 شرکت ترندمیکرو و پاندا تستهای ویروس بولیتن رو ترک کردن .

و کمپانی های بزرگ و معتبر آنتی ویروس مثل سیمنتک و مکافی و سوفوس و وب روت هم اصلآ تستهای این سایتها براشون اهمیت نداشت .

اگر دقت کنی مصرف کننده های آنتی ویروس و کاربرها تو کشورهای پیشرفته اصلآ این تستها براشون ارزشی نداره .

این شرکتها اینقدر اعتبار دارن و پیشرو هستن که نیازی به تائید 4 تا سایت ..... مثل av-c و virusbulletin و .. ندارن .

اینا خودشون در صدر حوزه امنیت و مخترع بسیاری از تکنولوژی های امنیتی و حفاظتی هستن .

مثل این میمونه کمپانی تویوتا یا فورد برای فروش محصولش آویزون 4 تا سایت باشه . شما اگه تو 100 تا سایت هم بگه تویوتا بده یا فورد بده باز به اون سایتها اعتماد نمیکنی .

خوشحال میشم اگر سوالی دارید بپرسید و اطلاعاتی که دارم در اختیارتون قرار بدم . فقط چون باید بگردم و مستندات بفرستم براتون کمی طول میکشه و از طرفی زمان خیلی کمی برای گشت و گزار تو فروم دارم . عذرخواهی منو پذیرا باشید .

ارادتمند .

دقیقا حدسی که قبل از نوشتن مطلب بالا می زدم این بود که شما مدیر وبلاگ دیسنا باشین . حرف های کنایه دار و دلایل نامربوطتون همانند دلایل ارایه شده در وبلاگ دیسنا هستش .

شایعه پراکنی زمانی میشه که فردی یک ادعا رو مطرح کنه و برای ادعای خودش دلیل معتبر و محکمی نیوزده باشه . شما هم به AV-C اتهام نا معتبر بودن زدین اما دلیل محکمی برای ادعاتون نیوردید .

مقاله ی مربوط به PCmag هم مطالعه کردم . توی هیچ کجای مطلب اشاره نشده که AV-C بی اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو تست کرده !!!! فقط صحبت هایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ارتباط با مقاله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به یکی از تست ها ( که در اون عملکرد محصول مایکروسافت از محصول سیمانتک بهتر بوده ) رو پوشش داده و دلایلی که سیمانتک برای نامعتبر بودن تست ها اورده رو بررسی کرده . پس مشخصه به هیچ عنوان شما مقاله رو نخوندین

Panda هم که هنوز داره محصولاتش در Virus Bulletin تست می شه و آخرین تستش هم مربوط میشه به آپریل 2015 !!!! پس مشخصه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین سایت رو چک کنین و کاملا از توی هوا این بحث رو مطرح کردین !!!

به هر حال ، توی وبلاگ دیسنا به صورت صریح به محصولات کسپراسکای و شرکت های توزیع کنندش حمله شده و اونها رو کلاه بردار عنوان کردند و عوض از محصولات وب روت ، ترند میکرو و سیمانتک و شرکت دورانتاش حمایت شده . مشابه همین رفتار رو توی پست بالای شما می شه دید .
    امیدوارم مشابه این رفتارها در انجمن های P30world دیده نشه .
    Last edited by Public Enemy; 24-09-2015 at 01:05. دليل: اضافه شدن لینک ها

16. 7 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •