به نظر من اگه دوست دارین سیستمی عاری از ویروس داشته باشین فقط bitdefender ولی رم سیستمون هم هر چقدر بالاتر باشه بهتر عمل میکنه
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
به نظر من اگه دوست دارین سیستمی عاری از ویروس داشته باشین فقط bitdefender ولی رم سیستمون هم هر چقدر بالاتر باشه بهتر عمل میکنه
سلام
ممنونم بابت شرکت در نظرسنجی
ولی پیشنهاد میکنم شید رو تعویض کنید
اگر نگران افت سرعت سیستم هستین، میتونید از آوست فری و آویرا فری استفاده کنید
سلام
بله همینطوره کسپرسکی واقعا در نسخه ی 2015 به بعد عالی عمل کرده و در اسن نسخه ی 2016 بسیار بهتر هم شده
من مشکلی که با کسپرسکی دارم، هنگام اسکن سیستم عملا سیستم بدون استفاده میشه، البته بدلیل اسکن پرقدرت و با جزئیات هست ولی این بخش برای من آزاردهنده است
بیتدیفندر رو هم بنده قبول دارم و در نسخه ی 19 بهتر شده ولی همچنان آپدیت های نسبتا زیاد در مقابل کسپرسکی و ایست و آویرا، اذیت کننده هست
دسترسی محدود به بخشهای امنیتی در مقابل کسپرسکی که شما میتونید به راحتی برنامه رو با توجه به نیازهاتون تغییر بدین و تنظیم کنید
نظر شما خیلی محترمه ولی اینو قابل توجه داشته باشین که هیچ برنامه امنیتی کامل نیست
در بالا به چند معایب این آنتی ویروس قدرتمند اشاره کردم
بهرحال بیتدیفندر برای کسانی هست که دوست ندارن با سوال پرسیدن توسط برنامه، اخطارهای عجیب و غریب و .... دگیر بشن بهتره، چون حالت Auto Pilot بطور خودکار عمل میکنه
و مشکل دیگری که آزاردهنده هست، اضافه شدن Event ها بصورت متوالی و تکرار هست
موفق باشید
سلام من به کسپر رای دادم چون واقعا از نسخه 2015 به بعد عالی شده و سبکتر شده فقط با اینکه خدا رو شکر سیستم من بالا هست ولی اسکنش یه کم سنگین هست
و قبل از 2015 از comodo یا microsoft یا eset یا avast استفاده میکردم که comodo هم اگه دوستان تنظیمات حرفه ایش رو یاد بگیرن عالی هست
الان برای یکی از آشناها میخوام یه انتی ویروس بدم که رایگان باشه چون کامپیوتر رو خوب بلد نیست و نمیخوام تنظیمات حرفه ای بخواد چون فکر نکنم بتونه انجام بده , یه چیزی باشه که خودش خودش رو اپدیت کنه و از کاربر زیاد سوال نپرسه و قوی و سبک باشه, چی خوبه؟
ممنون
Last edited by hamidrezaj; 03-09-2015 at 22:25.
با سلام و با تشکر از نظردهی شما
برای سیستم آشناتون من آویرا فری رو توصیه میکنم، چون هم سبکه هم راحت و هم آپدیت کم حجمی داره
حتی میتونید بیتدیفندر نصب کنید، نسخه 19، لایسنس های رایگان 6 ماهه هم موجوده، ولی خب حجم آپدیت کمی زیاده
بنظرم میان این دو یکی را انتخاب کنید، البته اگر سیستم متوسط و نسبتا قوی هست، بیتدیفندر ولی اگر زیر متوسط هست آویرا را نصب کنید
![]()
وب روت هوش مصنوعی بالایی داره و بدون اینترنت هم حفاظت خوبی داره و من واقعآ نمیدونم شما چطور ادعا میکنین درست کار نمیکنه ؟!!!!!
ولی خوب الان همه کاربرها به اینترنت به نوعی دسترسی دارن .
Last edited by نیما سکیوریتی; 24-09-2015 at 09:26.
عنوان سبکترین آنتی ویروسهای دنیا دوباره به Webroot رسید .
تست Passmark براساس Performance آنتی ویروس ها .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) Trend Micro و وب روت " Webroot " و نورتون سیمنتک ( Norton Symantec ) رای دادم .
دلایلم :
- شرکتهای بسیار بزرگ و با سابقه و معتبری هستن .
- تو حوزه امنیت و آنتی ویروس پیشرو و قابل اعتماد هستن و برای فروش محصول دست به هر کاری نمیزنن . ( مثلآ اطلاعات نادرست به مشتری نمیدن . )
- محصولاتشون توسط کمپانی های زیادی مثل Cisco - IBM - HP - DELL - VMware - F5 Network - A10 Networks - GFI - Intel Security - Microsoft - Citrix - Oracle - Seimens و دهها شرکت دیگه فناوری و مخابراتی و نفتی و مالی و بانکی استفاده میشه .
( انتخاب شرکتهای و سازمانهای ایرانی برام ملاک نیست . عمدتآ دنبال ضد ویروس ارزون هستن و اینکه لایسنس رو میگیرن و 1-2 سال بعدش پول میدن . )
( از طرفی تعداد زیازیادی از مدیرای شبکه تو ایران سر از لایسنس اصلی و تقلبی در نمیارن و اگه بهشون بودجه ضد ویروس ندن به جای استعفاء تازه از فرداش 1 ساعت زودتر میاد سر کار کنه بشینه ویندوز عوض کنه و اینترنت رو برای ضد ویروس جعلی شخم بزنه . )
- سایتهای تست و مقایسه آنتی ویروسها برام ملاک نیست . این شرکتها اینقدر اعتبار بالایی دارن که سایتها به حضورشون تو تستهاشون وابسته هستن و نیاز دارن . / از طرفی عمده سایتهای تست پول میگیرن و سیاستهای خاصی برای درج نتایج دارن . / و اینکه تو ی تست فوق فوقش 1 تا 2 میلیون ویروس رو چک میکنن ( av-comparatives در بهترین حالت 2 تا 3 هزار ویروس ) . در حالی که الان تو هر ثانیه حدود 2 ویروس داره متولد میشه .
مثلآ همین AV-C وقتی symantec از تستهاش اومد بیرون اینقدر بهش فشار اومده بود و لجش گرفته بود که 2-3 بار برداشت بدون اجازه از اسم سیمنتک استفاده کرد و تازه آخر زدش . همین نشون میده سایت معتبری نیست .
- از طرفی من دارم برای اینکه خیالم راحت باشه و امنیت داشته باشم هزینه میکنم و دوست ندارم پولم رو بابت محصولی بدم که هر دفعه ی جاش بلنگه یا تو دام تبلیغات 4 تا سایت و نشریه ایرانی بیوفتم که فقط پول براشون مهمه .
- نکته آخر : تو ایران که فروش لایسنس و نرم افزار جعلی آزاده . بجزء انتخاب برند آنتی ویروس ، انتخاب شرکتی که ازش لایسنس رو میخری خیلی مهمه . اگه شرکت نامعتبری باشه یا سابقه بدی داشته باشه یا به نوعی مسئله داشته باشه یا لایسنس جعلی بهم میده یا فردا نمیتونه پشتبانی بده یا ممکنه وسط کار لایسنسم بسوزه .
Last edited by نیما سکیوریتی; 23-09-2015 at 14:49.
AV-C در راه رضای خدا محصولات رو تست نمی کنه . هزینه ی تست سالیانه میگیره . همچنین تعداد محدودی شرکت رو برای تست های سالیانه قبول می کنه . اگر در سالهای اخیر دقت کرده باشین سالیانه 20 تا 21 محصول رو برای تست انتخاب کرده . پس مسلما قرار نیست تمامی محصولات امنیتی دنیا تست بشن .
اونایی که توانایی شرکت در تست های سالیانه رو ندارن ، میرن توی Single Test ها . Norton بنا به دلایلی که خودشم هنوز اعلام نکرده از AV-C کنار کشید ، اما در سالهای بعد تصمیم گرفت در چند تا از تست ها به صورت محدود به صورت Single Test شرکت کنه .
اگر دقت کنین فقط AV-C نبوده ، Virus Bulletin از سال 2013 به بعد هم محصولات Symantec رو تست نکرده .
شما مدرکی دارین که میگین AV-C اومده بدون اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو استفاده کرده ؟
Last edited by Public Enemy; 23-09-2015 at 22:28.
مدارک ؟ بله . ی سایت هست که همه این مدارک رو به صورت پرینت اسکرین جمع آوری و منتشر کرده . حتی اونقدر اوضاع AV-C بد بود و سوء استفاده از نام و لوگوی نورتون سایمنتک بد بود که پی سی مگزین ی گزارش دربارش زد .
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : گزینه file detection test رو انتخاب کن . بعدش بزن روی سال 2013 و ماه sep و بزن مرتب بشه براساس by value .
سپتامبر 2013 ( یعنی حدود 1 سال بعد از خروج سیمنتک از تستهای av-c )
کارش دقیقآ مثل مرکز ماهر بود . مرکز ماهر همونطور که میدونی ی زمانی تست آنتی ویروس میزد تو سایتش . و جالبه همیشه آنتی ویروسهای ترندمیکرو رو که از بهترین و با کیفیت ترین آنتی ویروسهای دنیاست حتی کمتر از آنتی ویروس ایرانی مهران رایانه و یا فوقش یکی بالاتر میزد .
ولی بررسی سایت مرکز ماهر در ی دوره 1-2 ساله قشنگ نشون داد که سایت مرکز ماهر شده مرکز خبری و تبلیغاتی شرکت و آنتی ویروس های بی کیفیت کسپرسکی . شما فکر کن حدود 1000 بار از کسپرسکی نام برد و صدها خبر برای کسپرسکی زد .
ولی حرکت بسیار ضایع مرکز ماهر این بود که وقتی دید نمیتونه اخبار ترندمیکرو رو منتشر نکنه دست به کارایی زد که فاجعه بود .
اومد خبر ترندمیکرو رو منتشر کرد ولی اسم ترندمیکرو رو از خبر حذف کرد . حالا چقدر بابت تبلیغ کسپرسکی پول گرفته بودن خدا میدونه . شاید هم تو فروش کسپرسکی سهم داشتن .
یا برای ویروس استاکس نت که شرکت زیمنس ابزار ویروس یابی ترندمیکرو رو پیشنهاد داده بود . مرکز ماهر اصلآ ابزار زیمنس رو منتشر نکرد . !!!
بگذریم .
اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پی سی مگزین درباره سوء استفاده av-c از نام سایمنتک .
سیمنتک سال 2012 از تستها اومد بیرون . و تو سال 2013 2 بار av-c به طور غیر قانونی و بدون اجازه از سیمنتک تو تستهاش اسم برد .
بعدش av-c همون موقع ی خبر زد که سایمنتک از تستهاش اومده بیرون . ولی جالبه که الان برداشته اون خبر رو پاک کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق چه مدارک و مستنداتی میگی سیمنتک تمرکزش رو از روی نورتون کم کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکن . کارتون اصلآ درست نیست بدون علم و دانش به مسئله ای ی موضوعی رو ادعا میکنین .
سایمنتک ی کمپانی سطح پایین نیست که .
سایمنتک ی غول بزرگ فناوریه با حدود 20 هزار کارمنده و البته بخشهای مختلف و روی همه محصولاتش تمرکز لازم و کافی رو داره . از کاربر خانگی ( نورتون ) تا محصولات تحت شبکه و محصولات بکاپ و سرویسهای گواهی دیجیتال ssl .
پس بهتره اخبار تقسیم شدن کمپانی سایمنتک به 2 بخش آنتی ویروس و امنیت و بخش پشتیبانی و ذخیره سازی هم دنبال و مطالعه کنی .
ویروس بولیتن که از av-c اوضاعش بدتره .
از خیلی سال پیش 2 شرکت ترندمیکرو و پاندا تستهای ویروس بولیتن رو ترک کردن .
و کمپانی های بزرگ و معتبر آنتی ویروس مثل سیمنتک و مکافی و سوفوس و وب روت هم اصلآ تستهای این سایتها براشون اهمیت نداشت .
اگر دقت کنی مصرف کننده های آنتی ویروس و کاربرها تو کشورهای پیشرفته اصلآ این تستها براشون ارزشی نداره .
این شرکتها اینقدر اعتبار دارن و پیشرو هستن که نیازی به تائید 4 تا سایت ..... مثل av-c و virusbulletin و .. ندارن .
اینا خودشون در صدر حوزه امنیت و مخترع بسیاری از تکنولوژی های امنیتی و حفاظتی هستن .
مثل این میمونه کمپانی تویوتا یا فورد برای فروش ماشینهاش آویزون 4 تا سایت باشه . شما اگه تو 100 تا سایت هم بگه تویوتا بده یا فورد بده باز به اون سایتها اعتماد نمیکنی .
خوشحال میشم اگر سوالی دارید بپرسید و اطلاعاتی که دارم در اختیارتون قرار بدم . فقط چون باید بگردم و مستندات بفرستم براتون کمی طول میکشه و از طرفی زمان خیلی کمی برای گشت و گزار تو فروم دارم . عذرخواهی منو پذیرا باشید .
ارادتمند .
Last edited by نیما سکیوریتی; 23-09-2015 at 23:03.
دقیقا حدسی که قبل از نوشتن مطلب بالا می زدم این بود که شما مدیر وبلاگ دیسنا باشین . حرف های کنایه دار و دلایل نامربوطتون همانند دلایل ارایه شده در وبلاگ دیسنا هستش .
شایعه پراکنی زمانی میشه که فردی یک ادعا رو مطرح کنه و برای ادعای خودش دلیل معتبر و محکمی نیوزده باشه . شما هم به AV-C اتهام نا معتبر بودن زدین اما دلیل محکمی برای ادعاتون نیوردید .
مقاله ی مربوط به PCmag هم مطالعه کردم . توی هیچ کجای مطلب اشاره نشده که AV-C بی اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو تست کرده !!!! فقط صحبت هایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ارتباط با مقاله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به یکی از تست ها ( که در اون عملکرد محصول مایکروسافت از محصول سیمانتک بهتر بوده ) رو پوشش داده و دلایلی که سیمانتک برای نامعتبر بودن تست ها اورده رو بررسی کرده . پس مشخصه به هیچ عنوان شما مقاله رو نخوندین
Panda هم که هنوز داره محصولاتش در Virus Bulletin تست می شه و آخرین تستش هم مربوط میشه به آپریل 2015 !!!! پس مشخصه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین سایت رو چک کنین و کاملا از توی هوا این بحث رو مطرح کردین !!!
به هر حال ، توی وبلاگ دیسنا به صورت صریح به محصولات کسپراسکای و شرکت های توزیع کنندش حمله شده و اونها رو کلاه بردار عنوان کردند و عوض از محصولات وب روت ، ترند میکرو و سیمانتک و شرکت دورانتاش حمایت شده . مشابه همین رفتار رو توی پست بالای شما می شه دید .
امیدوارم مشابه این رفتارها در انجمن های P30world دیده نشه .![]()
Last edited by Public Enemy; 24-09-2015 at 01:05. دليل: اضافه شدن لینک ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)