تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 602 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واقعیتش نمیدونم شاید گوش من بهش عادت کرده ولی الان خیلی خوب شده، اوایل خیلی گرفته بود
    من آخر نفهمیدم آیپاد ها صدای گرم دارن یا فلت
    مد نظر خودم colorfly c3 بود چون میگن قدرتش خوبه و بیس و تریبل قابل قبولی داره ولی یکم خش خش میکنه! حالا هم که شما میگی سرده
    البته من هنوز صدای سرد رو به درستی درک نکردم ولی تصاویر سرد رو خیلی بیشتر از گرم دوست دارم
    راستی یه سوال تو تایلند گیر میاد fiio x3

2. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعیتش نمیدونم شاید گوش من بهش عادت کرده ولی الان خیلی خوب شده، اوایل خیلی گرفته بود
    من آخر نفهمیدم آیپاد ها صدای گرم دارن یا فلت
    مد نظر خودم colorfly c3 بود چون میگن قدرتش خوبه و بیس و تریبل قابل قبولی داره ولی یکم خش خش میکنه! حالا هم که شما میگی سرده
    البته من هنوز صدای سرد رو به درستی درک نکردم ولی تصاویر سرد رو خیلی بیشتر از گرم دوست دارم
    راستی یه سوال تو تایلند گیر میاد fiio x3
    راستش در مورد c3 خیلی تحقیق نکردم، ولی وقتی از Clieos پرسیده بودم که دنبال 1 پلیری هستم که یا سرد تر از آیپاد ها باشه یا لااقل گرمتر نباشه، اون گفت x3 گرمه و به جاش c3 با یدونه آمپ رو پیشنهاد داد
    یعنی قدرت خروجی c3 هم کم هست و هم به گرمی x3 نیستش
    x3 باعث میشه که بیس هدفون حاضرتون بیشتر بشه و صداش ملایم و نرم تر بشه مقداری.

در مورد z1000، راستش برای خودم هم خیلی مشکوک هست. متأسفانه ریویو کم پیدا کردم براش. یعنی تنها 1 نفر بود که می شناختم و ریویو داده بود در موردش و اون هم مایک بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که تو پست قبلیم گفتم، مایک که خیلی از این z1000 خوشش اومده بود.
    ولی به طور مثال من 1 ریویو دیگه هم پیدا کردم که هرچند طرف رو نمی شناختم، ولی چون ریویوش شامل مقایسۀ هدفون های زیادی بود، مفیده که همینجا بهش اشاره کنم:

اگر ریویوی بالا رو بخونین، متوجه می شین که طرف از صدای z1000 اصلاً خوشش نیومده (در مقابل قیمتش) ولی با این حال بعضی چیزها رو اشاره کرده مثل اینکه: z1000 رو تقریباً آپگریدی بر m50 می دونست.
    تریبل z1000 رو بیشتر از m50 می دونست، این در حالیه که من وقتی به m50 برادر t-jays گوش می دادم، تریبل m50 بیشتر بود به نظرم. (این می تونه نشانۀ این باشه که هدفون من برن این نشده شاید.)
    برای همین امیدوارم هدفون بنده با برن این بهتر بشه، من برای اولین بار، 1 هدفون رو گذاشتم و همینطوری داره ازش آهنگ پخش میشه.

4. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

راستش در مورد c3 خیلی تحقیق نکردم، ولی وقتی از Clieos پرسیده بودم که دنبال 1 پلیری هستم که یا سرد تر از آیپاد ها باشه یا لااقل گرمتر نباشه، اون گفت x3 گرمه و به جاش c3 با یدونه آمپ رو پیشنهاد داد
    یعنی قدرت خروجی c3 هم کم هست و هم به گرمی x3 نیستش
    x3 باعث میشه که بیس هدفون حاضرتون بیشتر بشه و صداش ملایم و نرم تر بشه مقداری.

در مورد z1000، راستش برای خودم هم خیلی مشکوک هست. متأسفانه ریویو کم پیدا کردم براش. یعنی تنها 1 نفر بود که می شناختم و ریویو داده بود در موردش و اون هم مایک بود

همونطور که تو پست قبلیم گفتم، مایک که خیلی از این z1000 خوشش اومده بود.
    ولی به طور مثال من 1 ریویو دیگه هم پیدا کردم که هرچند طرف رو نمی شناختم، ولی چون ریویوش شامل مقایسۀ هدفون های زیادی بود، مفیده که همینجا بهش اشاره کنم:

اگر ریویوی بالا رو بخونین، متوجه می شین که طرف از صدای z1000 اصلاً خوشش نیومده (در مقابل قیمتش) ولی با این حال بعضی چیزها رو اشاره کرده مثل اینکه: z1000 رو تقریباً آپگریدی بر m50 می دونست.
    تریبل z1000 رو بیشتر از m50 می دونست، این در حالیه که من وقتی به m50 برادر t-jays گوش می دادم، تریبل m50 بیشتر بود به نظرم. (این می تونه نشانۀ این باشه که هدفون من برن این نشده شاید.)
    برای همین امیدوارم هدفون بنده با برن این بهتر بشه، من برای اولین بار، 1 هدفون رو گذاشتم و همینطوری داره ازش آهنگ پخش میشه.
    حتما برادر t-jays یه چی داده خورد هدفونش
    اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن )
    راستی شما سورس پلیرتون رو تغییر دادین؟ شاید روی این پلیر خوب از آب در نمیاد!
    ولی این مایک هم فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسشه ها، فکر کنم نمایندگیه سونی داره

6. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

سلام میشه یه توضیح بدبد که :
    پاسخ فرکانسی
    امپدانس
    حساسیت
    واسه یه هدفون خوب برای موزیک این مشخصات در چه رنجی باید باشن ؟ الان اکثر هدفونای روی گوشی فرکانشون از 20 هرتز شرو میشه ول یداخل گوشی از 5.تاثرش چجوره؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان نزدیک من میخواد یک هدفون بخره که بیس قوی داشته باشه(حتی گفت"خیلی خیلی قوی باشه)

من خودم به نتایج زیر رسیدم:
    SONY MDR-BX1000
    SONY MDR-BX500
    این 2مدل تو بازار پیدا میشه؟ به چه قیمتی؟

درضمن بودجه حدود 800 تومنه!
    تو این رنج قیمت ، هدفونی با بیس قوی از sennheiser هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن )
    سلام.
    ایشان در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ اشاره کرده بودند که با استفاده از Gain صدای مید را Forward می کنند. بعید نیست برای Treble هم کار مشابهی انجام دهند.
    موفق باشید.

سلام میشه یه توضیح بدبد که :
    پاسخ فرکانسی
    امپدانس
    حساسیت
    واسه یه هدفون خوب برای موزیک این مشخصات در چه رنجی باید باشن ؟ الان اکثر هدفونای روی گوشی فرکانشون از 20 هرتز شرو میشه ول یداخل گوشی از 5.تاثرش چجوره؟
    سلام.
    تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
    اگر قسمتی نامفهوم بود از طریق PM بپرسید.
    موفق باشید.

سلام

یکی از دوستان نزدیک من میخواد یک هدفون بخره که بیس قوی داشته باشه(حتی گفت"خیلی خیلی قوی باشه)

من خودم به نتایج زیر رسیدم:
    SONY MDR-BX1000
    SONY MDR-BX500
    این 2مدل تو بازار پیدا میشه؟ به چه قیمتی؟

درضمن بودجه حدود 800 تومنه!
    تو این رنج قیمت ، هدفونی با بیس قوی از sennheiser هست؟
    سلام.
    در مورد وجود بودن مدلهای سونی از طریق تلفن های زیر استعلام بگیرید:
    88879148
    88879149
    88879150
    اما از برند های دیگر از سنهایزر مدلهای HD 518 بیس نسبتا" قوی دارد (اما نه خیلی قوی و بومی) اما بدون استفادهاز Amplifier مناسب نمی توانید آن را از هدفون دریافت کنید. Audio-Technica M50 هم قیمتی تقریبا" 850 هزار تومانی دارد و بیس بسیار قوی اما بدون Amplifier نمی توانید از تمام توان هدفون استفاده کنید. بنابراین تنها گزینه های باقیمانده برای بیس قوی همین مدلهای Sony هستند که کیفیت نسبتا" خوبی هم دارند.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 03-09-2013 at 09:12.

10. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم با آیپاد و هم آیپد و هم لپ تاپ و هم آمپ فیو e11 برادر t-jays امتحان کردم
    نه، مایک رو قبول دارم، البته شده حرفی بزنه که قبول نداشته باشم و به نظرم درست نباشه. ولی در کل همیشه نظراتش برام مهمه. نه برای من، بلکه برای کل جهان همینه البته. نمونش همین سونی که نمایندۀ سونی خودش برای تست بهش داده و یا خیلی محصولات دیگه که شرکت ها بهش می دن. وقتی بقیه هم ریویو می نویسن، اگر مایک قبلاً ریوی نوشته باشه، خیلی ها تو ریویوی خودشون به نظرات مایک هم اشاره می کنن. (نمونش همون لینک قبلیه)

12. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.
    در مورد وجود بودن مدلهای سونی از طریق تلفن های زیر استعلام بگیرید:
    88879148
    88879149
    88879150
    اما از برند های دیگر از سنهایزر مدلهای HD 518 بیس نسبتا" قوی دارد (اما نه خیلی قوی و بومی) اما بدون استفادهاز Amplifier مناسب نمی توانید آن را از هدفون دریافت کنید. Audio-Technica M50 هم قیمتی تقریبا" 850 هزار تومانی دارد و بیس بسیار قوی اما بدون Amplifier نمی توانید از تمام توان هدفون استفاده کنید. بنابراین تنها گزینه های باقیمانده برای بیس قوی همین مدلهای Sony هستند که کیفیت نسبتا" خوبی هم دارند.
    موفق باشید.

با سلام و تشکرات فراوان
    هدفون SONY MDR-XB1000 بقیمت 665 تومن سفارش داده شد.
    ممنون بابت راهنمایی.
    برسه ببینیم چجور چیزی هست.

فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!
    اگه شرکت هیچ سودی هم نکرده باشه، باید با دلار 2300 تومنی اینارو خریده باشه!

البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
    امیدوارم جنس تقلبی ندن دستمون!

14. 5 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و تشکرات فراوان
    ممنون بابت راهنمایی.

فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!

البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
    آقا مبارکه

16. این کاربر از Hamid-_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام و تشکرات فراوان
    ممنون بابت راهنمایی.

ایران رهجو رو که می دونم تقلبی نمیده
    ایران رهجو، سونی ex1000 ورژن ژاپنی رو که 540 دلاره رو با قیمت 650 می داد وقتی دلار 2 تومن بود
    خود من z1000 که 480 دلاره رو به قیمت 605 هزارتومن خریدم 1 ماه پیش. (البته از ظاهر جعبش معلوم بود که 2 سالی تو انبار مونده. تاریخ تولیدش رو جعبش زده بود 2010 اگر اشتباه نکنم.)

18. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •