پاسخ نامه برای افرادی هست که رتبه کشوری کمتر از 75000 کشوری در سه گروه ریاضی،تجربی،انسانی و زیر 10000 کشوری برای دو گروه دیگر است،حتما رتبه کشوری شما از این رقم ها بیشتره.
پاسخ نامه برای افرادی هست که رتبه کشوری کمتر از 75000 کشوری در سه گروه ریاضی،تجربی،انسانی و زیر 10000 کشوری برای دو گروه دیگر است،حتما رتبه کشوری شما از این رقم ها بیشتره.
یکی از جاهایی که برای هنر انتخاب رشته می کنه این سایته:
محتوای مخفی: سایت:
البته 2500 تومن پولش میشه.من دفترچشو 2 روز پیش گرفتم دیروز وارد کردم اطلاعاتمو 5 ساعت دیگه انتخاب رشتمو حاضر می کنن.برای انتخاب رشتش باید 36 ساعت وایستید چون میگن دستیه و دقیق!
ما مخلصیم
من جات باشم مشهد رو میزنم. چون هم مشهد شهر خوبیه چیزی کم نداره هم اینکه وقتی از خونه دور باشی یه سری مشکلات خود به خود داری. مثلا مشکل غذا. رفت و آمد . هزینه ها ولی خونه باشی خود به خود غذات آماده ست مشکل رفت و آمد به خونه نداری و هزارتا چیز دیگه . البته این نظر منه شاید کسی پیدا شه بگه تهران رنکینگش بالاتره و... ولی تا زمانی که نخوای از ایران خارج شی رنکینگ معنی نداره
این میانگین تراز برای بچه های کانونیه . ترازی که زده همون تراز آزمونای کانونه که سال پیش بچه ها با این تراز تونستن این رشته رو بیارن .
یادتون باشه تراز قلم چی با تراز کنکور سراسری فرق داره مثلا یکی توی قلم چی میانگین ترازش 6800 هست توی کنکور سراسری 10900 میشه مثلا نمیشه گفت تراز این داوطلب بالاتر از میانگین ترازیه که قلم چی توی مجله زده. این ترازایی که زده برای بچه های قلم چی راهنمای خوبیه ولی بقیه بچه هارو گیج میکنه
هر رشته ای که میخواین انتخاب کنین به زیرگروهش توجه کنین و نمره و رتبه اون زیرگروه. مشکل اصلی مجله قلم چی اینه که فقط رتبه اصلی رو اورده و صحبتی از رتبه زیرگروه نکرده البته یه سی دی همراه اون مجله میفروختن پارسال که رتبه های زیرگروه رو هم نشون میداد
روزانه و شبانه امکانش خیلی خیلی کمه...به صفر میل می کنه.
غیر انتفاعی و پیام نور میاری.
علوم اجتماعی رشته ای هست که به خبرنگاری و اینا ختم میشه و اکثرا انگیزه افراد 2 این رشته خبرنگار شدنهسلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...
رتبه سهمیه من 1000 علوم انسانی و 3600 کشوری
شهر : مشهد مقدس
علوم اجتماعی
علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
باستان شناسی
مشاوره و راهنمایی
علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
جغرافیا و برنامه ریزی شهری
ژئومورفولوژی
آب و هوا شناسی
تاریخ
علوم تربیتی هم که میره 2 مایه معلمی و معلم پرورشی
باستان شناسی رشته فوق العاده ای هست که خیلی پرطرفداره ولی خیلی محدوده و مشهد هم فکرنکنم داشته باشه ولی اگه بری پشیمون نمیشی...عالیه بهد از ایان دوره میرین کاوش های باستانی و ....
بقیه هم که دیگه تقریبا معلومه؛ ژئو هم نمی دونم آخرش چی از آب در میاد
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم یکی از دوستان من رشتش تجربیه و کنکور داده
ایا پیام نور رشته حقوق میتونه بزنه ؟ چون رشتش تجربیه یا نه؟
ممنون و متشکر از رسیدگیتون
دوست عزیز میشه بگی باید کجای سایت برم و دقیقا چکار کنم. ممنون میشم راهنمائیم کنی.
كسی میدونه دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی برای دوره شبانه رشته های فنی مهندسی مثل برق یامكانیك برای افراد عادی هم پذیرش میكنه یانه چون برای روزانه نوشته ویژه فرهنگیان اما برای شبانش چیزی ننوشته
Last edited by javad026; 11-08-2011 at 11:10.
بعد از اینکه دفترچه راهنمای انتخاب رشته اینارو گرفتید از پستخونه پایینش یه رمز داره اونو میرید تو اینجا:
[قسمت تکمیل فرم وارد می کنید.بعدش اطلاعاتتونو می دید به سایت 36 ساعت بعد جواب میاد براتون.محتوای مخفی: site
Last edited by avator20002000; 11-08-2011 at 11:31.
رتبه بندي دانشگاه ها رو تو رشته مهندسي نرم افزار ميخواستم بدونم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)