تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 574 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم از ماشین جدید.....

لاستیک کوچیک بستم خیلی خوب شده....

لاستیک کوچیک؟مود استفاده کردی؟تو خود بازی که همه سایزا یه اندازست.یه داف ردیف دا رم میخوام بندازم روش

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

لاستیک کوچیک؟مود استفاده کردی؟تو خود بازی که همه سایزا یه اندازست.یه داف ردیف دا رم میخوام بندازم روش
    تو بازی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

1.بايد لول هاتون رو بالا ببريد تابتونيد بار هايي با مسافت بيشتر ، يا لول هاي ADR يا بار هاي حساس به ضربه يا ستاره دار رو بتونيد ببريد...
    و اينكه بايد شهر هايي رو انتخاب كنيد كه در گوشه نقشه هستن...
    اينطور شهر ها معمولا بار هايي با مسافت طولاني رو جابجب مي كنن...
    خود من بار هام زير 55 هزار تا نميان و گرون ترين بارم 68 هزار تا بوده و همچنين بار 98 هزار تايي هم ديدم ولي بهش نرسيدم...

2. اين سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.اين مود براي من هم تقريبا همين مشكل رو داشت...احتمالا با مود ديگه اي سازگاري نداره...
    ard کدام گزینه ستاره ها است که باید بالا ببرم که درست بشه
    سایتی که گفتی برای همه ماشین ها است می خواهم فقط برای ولو به صورت فارسی باشه
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

1- مرحله 20 به بعد که میشی master بارهای 100 هزار تایی هم برات باز میکنه هر چقدر هم میزان skill هایت بالا تر باشه مثلا ADR مرحله 6 داشته باشی بارهایی مثل مواد سوختی و مایعات شیمیایی که برات میده قیمت بالاتری دارن
    2-فعلا واسه این سری اتاق با پرده و اینا طراحی نشده عزیز من که کلی سایت گشتم در مورد مد همچین چیزی نیست
    3- جواب 2 رو به این هم میدم ولی اسکانیا مدهای اسکین جالبی داره موتور و گیربکس بخوای یا سری موتروهای واقعی رو برات میدم ولی اینا که گفتی هنوز ساخته نشده یا حداقل ریلیز نکردن این مد ها رو
    باشه اشکالی نداره هر مودی که میشناسی بده باشه ard کدام گزینه skill است که زیادش کنم چون الان مرحله 20 هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بچه ها کسی از این سایتی که می گم مود گرفته سواری برای بازی یا نه اگه کسی گرفته کار می کنه من برم بگیرم
    ماشین های جدید گذاشته و با چرخ های زیاد و نقشه های زیاد هم گذشته مثل تهران و تبریز که خودش گفته گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Sib Market's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ADR ها همون رديف اولي ها هستن كه به شكل لوزي هستن...

و اين سايت هم مربوط به ETS 2 نيست...

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ard کدام گزینه ستاره ها است که باید بالا ببرم که درست بشه
    سایتی که گفتی برای همه ماشین ها است می خواهم فقط برای ولو به صورت فارسی باشه
    باتشکر
    تو قسمت اسکیل ردیف اول بارهای خطر ناکن ردیف دوم اگه اشتباه نکنم بارهای مسافت دور که عکس جاده داره کنارشه و اون ستاره که high value یا همون بار های با ارزش هست که همین سه تا اسکیل رو ببری بالا بارهایی با دستمزد بالا پیدا میکنی .

داره خودمونی میشه SCANIA R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تو قلب اسکانیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها کسی از این سایتی که می گم مود گرفته سواری برای بازی یا نه اگه کسی گرفته کار می کنه من برم بگیرم
    ماشین های جدید گذاشته و با چرخ های زیاد و نقشه های زیاد هم گذشته مثل تهران و تبریز که خودش گفته گذاشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز این سایت نیست انجمن ویبلگ قبلیه خودمه . وبلاگم رو غیر فعال کردم و به سایت تبدیل شدیم میتونید از این آدرس واردشید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی فعلا سرور یه مشکلی داره سایت بستس . اون انجمنم هم نرید الان انجمن جدید داریم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بسیار بسیار زیباست ! نظرتون درباره کامیون جدید من چیه ؟ بازم ممنونم از شیرین جان . شیرین جان ماشینت زرد بود شرمنده همه چیشو عوض کردم

فقظ دوستان یه سوال ! چجوری میتونم عکس رانندشو عوض کنم ؟ چون من سیو شیرین جان میرم رانندش خانومه میشه تغییرش داد ؟

12. 2 کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •