تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 645 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال دارم ...ممکنه کمکم کنید؟
    یه لپ تاپ sony VGN CS220j دارم تو خونه همیشه به برق وصله ...ایرادی نداره؟
    دوستم یه لپ تاپ Lenovo G550 خریده امروز داده واسش se7en ریختن ...خودش فقط dos داشت ...اما الان نمیتونه وب کم و بلوتوث رو فعال کنه....میشه راهنمایی کنید ..cd همراه دستگاه رو گذاشته ولی درایور مربوطه نصب نمیشه !
    لپ تاپ دوستم هم اگه اغلب به برق وصل باشه ایراد نداره؟

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

دوستم یه لپ تاپ Lenovo G550 خریده امروز داده واسش se7en ریختن ...خودش فقط dos داشت ...اما الان نمیتونه وب کم و بلوتوث رو فعال کنه....میشه راهنمایی کنید ..cd همراه دستگاه رو گذاشته ولی درایور مربوطه نصب نمیشه !
    باید بری ساپورت سایت lenovo IBM ببینی درایورش رو گذاشته یا نه

لپ تاپ دوستم هم اگه اغلب به برق وصل باشه ایراد نداره؟
    خیر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و khaste نباشد
    حقیقت ۱ بنده خدایی ۱ لپ تاپ Compaq آورده که مورد داره مشکلش هم از هاردش هست بطوریکه نمیدونم هاردش بد سکتور داره یا چشه که نمیشه ویندوز روش ریخت حتی برنامه Hiren's Boot Disk هم بوت نمیشه از طریقه USB هم خواستم ویندوز روش بریزم بعد اینکه فایلهای مورد نیاز لود میشه و میخواد که بره برای انتخاب درایو انجا میگه شما باید فرمت پارتیشن رو به NTFS تغیر بدید وقتی بگم خوب تغیر بده صفحه بعدی میگه فقط F3 بزن خارج بشو حالا من خودم به این نتیجه رسیدم که ۱ جوری که نمیدونم چجوری بشه با ۱ برنامه BOOTABLE برم و هاردش رو فرمت کنم که امدم ببینم با چه برنامه میشه این کار رو کرد؟؟ درضمن میخواستم نظر شما هم بدونم که چی کار کنم بهتره که مشکل حل بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

با سلام و khaste نباشد
    حقیقت ۱ بنده خدایی ۱ لپ تاپ Compaq آورده که مورد داره مشکلش هم از هاردش هست بطوریکه نمیدونم هاردش بد سکتور داره یا چشه که نمیشه ویندوز روش ریخت حتی برنامه Hiren's Boot Disk هم بوت نمیشه از طریقه USB هم خواستم ویندوز روش بریزم بعد اینکه فایلهای مورد نیاز لود میشه و میخواد که بره برای انتخاب درایو انجا میگه شما باید فرمت پارتیشن رو به NTFS تغیر بدید وقتی بگم خوب تغیر بده صفحه بعدی میگه فقط F3 بزن خارج بشو حالا من خودم به این نتیجه رسیدم که ۱ جوری که نمیدونم چجوری بشه با ۱ برنامه BOOTABLE برم و هاردش رو فرمت کنم که امدم ببینم با چه برنامه میشه این کار رو کرد؟؟ درضمن میخواستم نظر شما هم بدونم که چی کار کنم بهتره که مشکل حل بشه

هاردش مشکل نداره ، شما بلد نیستی عزیز

برو نسخه Acronis media boot که شامل برنامه Acronis disk director هست رو از بازار بخر (سی دی اش رایت میشه 1000 تومن) بعد با اون بوت کن بیا بالا و راحت پارتیشن بندی کن

5. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

13

هاردش مشکل نداره ، شما بلد نیستی عزیز

برو نسخه Acronis media boot که شامل برنامه Acronis disk director هست رو از بازار بخر (سی دی اش رایت میشه 1000 تومن) بعد با اون بوت کن بیا بالا و راحت پارتیشن بندی کن
    ممنون از راهنمایی ولی نمیدونم منظور منو گرفتی یا نه .من ۱ برنامه میخام که کار برنامه که شما گفتی و بکنه درضمن میخام که bootable باشه این برنامه که شما گفتی bootable هست؟؟؟؟ درضمن این لپ تاپ اصلا وارد ویندوز نمیشه یعنی روشن که میشه curser چشمک زن میمونه روی ۱ صفحه سیاه و این دیگه آخره کارش هست هیچ پیغام یا چیزی هم نداره
    Last edited by cheetoz_motori; 10-04-2010 at 22:57.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ولی نمیدونم منظور منو گرفتی یا نه .من ۱ برنامه میخام که کار برنامه که شما گفتی و بکنه درضمن میخام که bootable باشه این برنامه که شما گفتی bootable هست؟؟؟؟ درضمن این لپ تاپ اصلا وارد ویندوز نمیشه یعنی روشن که میشه curser چشمک زن میمونه روی ۱ صفحه سیاه و این دیگه آخره کارش هست هیچ پیغام یا چیزی هم نداره

آکرونیس هست...
    paragon harddisk manager pro هم به نصبت خیلی قوی هست در این زمینه.. همه کار میکنه

اگر می تونید وارد محیط داس شوید .. دستور bootrec.exe را بزنید و بعد بد سکتور ها و معایب هارد دیسک را به راحتی رفع کنید

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

1- بله این برنامه بوت هست ... گفتم cd اش بوتیبله !

2- سیستم عامل نداره دیگه برای همین کرزر چشمک میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زوی 1340 ویندوز 7 ریختم حالا بعضی وقتا دکمه ejectکار نمیکنه مجبورم برم روی درایو از my computer اونجا eject بزنم حالا چیکار کنم؟؟ممنون

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما نرم افزار QUIECK SET رو از سایت DELL دانلود و نصب کن مشکل حل میشه

12. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه camel_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام خسته نباشید من من پارسال یک لپ تاب سری ns190j ولی هر کاری می کنم دیگه ویندوز بالا نمیاد ولی فروشند از ویندوز برام بکاپ گرفته بود که 3 عدد دی وی دی شده بود می خواستم بدونم برای نجات ویندوزم چی باید بکنم

در ضمن تو جعبه هیچ سی دی نبود همین 3 دیوی دی بکاپ بود

الان با دیودی بکاپ بوت کردم ویندوز لود میشیه صفحه سیاه میاد فقط نشانگر موس قابل دیدن هست
    Last edited by camel_60; 11-04-2010 at 15:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •