نه.شات آتیش رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون پیره مرده اسمشو یادم نیست نوک قله تو یک قلعه بود.
تو مین کوییست ها نوک قله ی این کوه یه اژدها یاد می ده.که تو همون کوییست قبل اینکه پیره مرده مسیر رو نشون بده اون شات پاک کردن ابر رو یادمی ده.
نه.شات آتیش رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون پیره مرده اسمشو یادم نیست نوک قله تو یک قلعه بود.
تو مین کوییست ها نوک قله ی این کوه یه اژدها یاد می ده.که تو همون کوییست قبل اینکه پیره مرده مسیر رو نشون بده اون شات پاک کردن ابر رو یادمی ده.
Delete......
Last edited by farzan311; 06-08-2012 at 09:52.
من الان شات آتیش رو دارم ولی ابر پاک کن رو ندارم!شات آتیش رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مین کوییست ها نوک قله ی این کوه یه اژدها یاد می ده.که تو همون کوییست قبل اینکه پیره مرده مسیر رو نشون بده اون شات پاک کردن ابر رو یادمی ده.اشکال نداره یه چیت کوچیک میزنم میاد.
خاطره :-) : یادمه وقتی داشتم از کوه بالا میرفتم وسطای راه یه جنگجوی زن رو دیدم باهاش که صحبت کردم فقط از خودش تعریف کرد و خیلی مغرور بود و میگفت من در تنهایی از هیچی نمیترسم و به آرامش رسیدمو از این حرفا. بعد یکم که رفتم بالاتر به یه ترول برفی برخوردم سری گردش کردم و فرار کردم رو به پایین بعد دوباره رسیدم به اون زنه و یهو سرو کله تروله پیدا شد. در عرض 10 ثانیه زنرو رو کشتمنم از بالای یه تخته سنگ فقط داشتم نگاه میکردم
. بعد از پشتش پیچیدم رفتم بالا.(بانوان فداکار در
Skyrim)
نا گفته نماند که برگشتنه دوباره وسط کوه خفتمون کرد. (با یه فریاد
از کوه پرت شد پایین)
-----------
دوست عزیز تشکر ولی بنده این DLC رو بصورت تک لینک مستقیم تو پستهای قبل گذاشتم.dlc Dawnguard همراه با اپدیت نسخه یskidrow
------------
نه.برای xbox باید از live بگیرید که یه هزینه ایی هم داره.این دی ال سی ها برا ایکس باکس هم هست؟
Last edited by Expert32; 05-08-2012 at 01:06.
دوستان من اونجایی که elder scrolls رو میخونه میره یه دنیایی دیگه بعد یه مرده با یه زنه میجنگن اژدها رو میکشن بعد یه اژدها دیگه هم میکشن دیگه هیچ اتفاقی نمیفته هیچ کاری هم نمیشه کرد این باگه
راستی فک کنم alduin رو اونجا باید کشت
سلام دوستان کسی از مراحل این DLC کوئست Beyond Death رو رفته؟؟ من اون Elder Scroll رو میگیرم و با اون پرتال برمیگردم به اسکایریم ولی کوئست جدیدی اضافه نمیشه
من امتحان کردیم با اسکیدرو کار میکنه ، ورژنشم 1.77 میشه .
یکم که برین جلوتر می گیرین.الان شات آتیش رو دارم ولی ابر پاک کن رو ندارم! اشکال نداره یه چیت کوچیک میزنم میاد.
خاطره :-) : یادمه وقتی داشتم از کوه بالا میرفتم وسطای راه یه جنگجوی زن رو دیدم باهاش که صحبت کردم فقط از خودش تعریف کرد و خیلی مغرور بود و میگفت من در تنهایی از هیچی نمیترسم و به آرامش رسیدمو از این حرفا. بعد یکم که رفتم بالاتر به یه ترول برفی برخوردم سری گردش کردم و فرار کردم رو به پایین بعد دوباره رسیدم به اون زنه و یهو سرو کله تروله پیدا شد. در عرض 10 ثانیه زنرو رو کشت منم از بالای یه تخته سنگ فقط داشتم نگاه میکردم. بعد از پشتش پیچیدم رفتم بالا.(بانوان فداکار در Skyrim)
نا گفته نماند که برگشتنه دوباره وسط کوه خفتمون کرد. (با یه فریاد از کوه پرت شد پایین)
نیازی به چیت نیست.چون شما شات آتیش رو از اون پیره مرده یاد گرفتین یعنی هنوز به اونجا نرسیدین.
اون ترول سفیده هم من دور اول فرار کردم ولی برگشت سر جاش.
من هم با سرعت از کنارش رد شدم ولی چون سرعت اون بیشتره منم از جاده اصلی خارج شدم و به سختی دوباره برگشتم به جاده اصلی.
ولی یه مدت بعد با شات از کوه انداختمش پایین.![]()
امروز به یه ضعفی تو بازی پی بردم! این ترولا بد بختا تو آب نمیتونن بیان
بغل یه رودخونه یدونه ترول دیدم پریدم تو آب دیدم بیرون وایساده داره منو نگاه میکنه.رفتم جلو تو فاصله دو متری با تیر کمون 20/30 تا تیر و جادو هرچی دم دستم امد بهش زدم تا مرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)