تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 639 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض از تجار و کسبه کارمزد یا اجاره ی ماهیانه گرفته میشه بایت استفاده از دستگاه کارتخوان .

عجب آدمایی هستنا
    جیب مردم رو که خالی کردن
    اومدن رو مانده گیری حتی از بانک خودش کرده 120
    سود سپرده رو کم کرد
    الانم اومده برای خرید مالیات میبنده
    قرار هم شد برای برداشت پول از سایر خودپرداز مالیات بگیرن
    سلام
    چیزی که بنده گفتم , نقل از اخبار 18:30 کانال TV5 بود ( اخبار تهران ) .
    تو اخبار 21:30 شبکه TV2 جرئیاتِ بیشتری رو گفت:
    کارمزد از کسانی دریافت میشه که دستگاه کارتخوان نصب میکنند یعنی تُجار و کسبه و غیره .
    گفت دولتِ خدمتگذار تا حالا طفلک یارانه میداده بابت این عملیاتها تا تُجّار و کسبه و مردم تشویق بشند استفاده کتند تا جا بیافته بین مردم و همه گیر بشه .
    ===============================
    اما حالا که دولتِ تدبیر و امید با ماموریتِ نجاتِ حکومت و دولتِ حکومت از ورشکستگی به میدان اومده , دیگه نمیشه یارانه بدند و باید خود ملت مخارجشون رو از جیب مبارک بدند .
    =======================================
    خلاصه دیگه هر کسی دستگاه کارتخوان نصب میکنه باید پایِ لرزش هم بشینه و یا اجاره ی ماهیانه بده بابتش یا کارمزد برای مانده گیری و خریدِ مشتریها ( هنوز مشخص نشده اجاره ماهیانه بگیرند یا کارمزد بر تراکنش ) .

خبرنگار ازش پرسید :
    فکر نمیکنید با این کار مغازه دارها دیگه استفاده نکنند و به مردم بگن پول نقد بیارند ؟
    جناب مدیر عامل شاپرک گفت :
    دیگه مردم عادت کردند و ممکنه از جائی که کارتخوان نداره خرید نکنند و به ضرر صاحب مغازه میشه .

بنده خدا مدیر عامل یا ساده هست یا خودش رو زده به اون راه چون کَسَبه و تُجار ثابت کردند که هر چی دولت بهشون فشار بیاره اونها هم این فشار رو مستقیم میذارند روی کولِ ملتِ شریف پرور یعنی یا قیمتها رو میبرند بالا به بهانه ی کارمزدِ کارتخوان تا چند برابر کارمزد کارتخوان رو دربیارند از جیبِ ملت یا هر کسی بخواد با کارتخوان خرید کنه بهش میگن پس فلان مبلغ رو هم باید پرداخت کنی بابتِ کارمزد .
    تازه عده ای رو میارند به بنجل فروشی و کم فروشی و مخلوط فروشی بابت جبرانِ فشارها .

یعنی کاسبها عین خیالشون هم نیست . برعکس خوشحال هم میشند چون یه بهانه ی جدید برای بالا بردنِ قیمتها در اختیارشون گذاشته شد .
    دستِ دولتِ خدمتگذارِ حکومت رو هم میبوسند .
    =====================================
    چند روز پیش که توی اخبار خیلی از دلال بازی توی بازار میوه خبر پخش میکردند , یه میوه فروش گفت :
    هر چی هم تعزیرات ما رو برای گرون فروشی جریمه کنه ما هم با کشیدنِ پول جریمه روی جنسهامون جبرانش میکنیم . همه همین کار رو میکنند . هر کی هم بگه نه دوروغ میگه .
    =================================
    خلاصه حکومت و دولت و تجار و کسبه همگی هزینه هاشون رو از جیبِ ملتِ شریف پرور تامین میکنند .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-09-2014 at 22:39.

2. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

فقط مانده گیری از هر کانال مرکز شتاب انجام بشه کارمزد داره(خود پرداز pos و...)مبلغش هم 1026 ریال
    ببخشید اشتباه نوشتم 1206 ریال کارمزد داره

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه مردم عادت کردند و ممکنه از جائی که کارتخوان نداره خرید نکنند و به ضرر صاحب مغازه میشه .
    خیلی خیلی خیلی کبک تشریف دارن ایشون
    مگه مشابه همین داستان سر کیف پول سوخت تو پمپ بنزین ها به وجود نیومد و کلا پرداخت الکترونیکی حذف نشد؟ تو هر پمپ بنزینی که میرفتی میگفت نقدی پرداخت کنید
    قضیه مال همین یکی دو سال پیشه ها
    خودشون رو به خواب میزنن نامردها

یعنی کاسبها عین خیالشون هم نیست . برعکس خوشحال هم میشند چون یه بهانه ی جدید برای بالا بردنِ قیمتها در اختیارشون گذاشته شد .
    دستِ دولتِ خدمتگذارِ حکومت رو هم میبوسند .
    متاسفانه همین هم میشه

5. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یک سوال که ذهن منو از بچگی درگیر کرده.... بانکهای جمهوری اسلامی آیا واقعا جایزه میدن به مردم؟!
    کسی اینجا هست تا حالا حساب قرض الحسنه ای داشته و برنده شده باشه؟!!
    یا همه ش دروغه مث بقیه حرفاشون؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یک سوال که ذهن منو از بچگی درگیر کرده.... بانکهای جمهوری اسلامی آیا واقعا جایزه میدن به مردم؟!
    من تو یه سال دو تا 20 هزار تومن برنده شدم

8. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چندین سال پیش در روزنامه فکر کنم جام جم یه مطلب درباره همین نوشته بود.
    دقیق یادم نیست یه چیزی حدود 1-2 درصد از سود خالص سالیانه،هر بانک دولتی میتونست برای تبلیغات و تقریبا همین مقدار رو هم برای جایزه درنظر بگیره.

الان شاید این درصدها متفاوت باشه ولی وقتی یک شرکت وارد کننده برنج ماهی نزدیک به یک میلیارد فقط جایزه میده دیگه این اعداد و ارقام برای بانک ها چیزی نیست.ضمنا معمولا هزینه تبلیغات جایزه ها از ارزش ریالی خود جایزه ها خیلی خیلی بیشتر هست.

10. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gigawarn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان جایی روشی میشناسید برای وام
    از این مدلیا که سپرده میذاری بعد 3ماه وام میدن نمیخواما

یک مدلش هست بسیج سازندگی میده ولی معرفی نامه بسیج میخواد(معرفی نامه هم در صورتی میدن که با گروه جهادی بری منطقه خلاصه در حد اعدامهه دیگه

راهی اگه میشناسید برا وام خوداشتغالی،خرید یا وام برای بازساری مسکن (سند خونه دارم)یه راهی بذارید جلوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من تو یه سال دو تا 20 هزار تومن برنده شدم
    والا من از هرکی که میپرسم تا حالا چیزی برنده شدی همین حرف شما رو میزنه ...
    از کجا معلوم که این حربه و نیرنگ اینها نباشه؟! که بدین روش هم این شک رو در مردم از بین ببرند و مردم بگن نه پس واقعیه و هم از طرفی جایزه ای بدن که هیچ ارزشی نداشته باشه و ضرری نکرده باشند !!

چندین سال پیش در روزنامه فکر کنم جام جم یه مطلب درباره همین نوشته بود.
    دقیق یادم نیست یه چیزی حدود 1-2 درصد از سود خالص سالیانه،هر بانک دولتی میتونست برای تبلیغات و تقریبا همین مقدار رو هم برای جایزه درنظر بگیره.

الان شاید این درصدها متفاوت باشه ولی وقتی یک شرکت وارد کننده برنج ماهی نزدیک به یک میلیارد فقط جایزه میده دیگه این اعداد و ارقام برای بانک ها چیزی نیست.ضمنا معمولا هزینه تبلیغات جایزه ها از ارزش ریالی خود جایزه ها خیلی خیلی بیشتر هست.
    مگه روزنامه ی وابسته به حکومت باید حرف دیگه ای بزنه ؟!
    برای تبلیغات طبیعیه که خرج میکنند ... چون اگر تبلیغاتی نداشته باشند سودی هم نخواهند داشت .... مثل همه ارگان ها و تولیدکنندگان و .... که برای فروش و رسیدن به پول بخشی از درآمدشون صرف تبلیغ میکنند ...
    Last edited by banii; 20-09-2014 at 19:47.

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان، چند روزه که برای من، هیچ اس ام اسی از طرف این بانک ها نمی یاد یعنی خرید میکنم یا هر کار دیگه که میکنم هیچ اس ام اسی نمی یاد از طرفشون. با دو بانک کار میکنم که هیچ کدوم اس ام اس نمیده چند روزه، قبلا درست بود. برای شما هم این مشکل به وجود اومده؟ نکنه میخوان از این اس ام اس هم کارمزد بگیرن ؟

14. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان، چند روزه که برای من، هیچ اس ام اسی از طرف این بانک ها نمی یاد یعنی خرید میکنم یا هر کار دیگه که میکنم هیچ اس ام اسی نمی یاد از طرفشون. با دو بانک کار میکنم که هیچ کدوم اس ام اس نمیده چند روزه، قبلا درست بود. برای شما هم این مشکل به وجود اومده؟ نکنه میخوان از این اس ام اس هم کارمزد بگیرن ؟
    سلام . اتفاقاً دیشب تو اخبار 20 شبکه IRINN گفت بعضی از بانکها دارند بی خبر کارمزد کم میکنند از مشتریها بابت ارسال پیامکها و این کارمزدها گرچه مبلغ کمی هست برای مشتری اما برای بانک درآمد زیادی داره چون تعداد پیامکها خیلی زیاده .حکیمی مدیر ملی فناوری بانک مرکزی هم گفت گرفتن کارمزد بابت پیامک توی برنامه ی ما نیست . . لُبّ کلام : بچاپ بچاپه . هر ارگان و اداره و بانک و موسسه و وزارتخونه و شرکتی داره برای خودش با تمام توان میزنه و میبره و میخوره .

16. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •