تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 507 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت تجربیات مفیدشون
    یه تجربه از طرف من واسه دخترخانوم های گل مملکتمون

تقریبا 90 درصد پسرهایی که تو کوچه و خیابون تیپ رپ و با کلاس می زنند یا اهل ابرو برداشتن و فشن و ... هستند به درد زندگی نمی خورن.متاسفانه بیشترشون قشر بی ادب و ... هستند و هر کسافط کاری که بگین انجام می دن.پس عاشق چش و ابروشون نشین که بدجور ضرر می کنید.
    Last edited by a6543210; 15-05-2014 at 21:48.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر وقتی عصبانی می‌شوید فحش می‌دهید چیزی پرتاب میکنید یا کتک کاری میکنید حتماً

روشهای کنترل خشم و عصبانیت را یاد بگیرد

هم کتاب تو این زمینه هست هم cd آموزشی هست

خیلیها الان تو زندان هستند که دارند حبس میکشند یا منتظر حکم اعدام شان هستند بخاطر اینکه نتونستند یک لحظه خشم‌شان را کنترل کنند

3. 15 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه چنتا چیز در مورد مهمونی میگم که واقعا به درد میخوره (( البته احتمالا اکثرا میدونید ))

1 - هیچوقت اسرار به موندن نکنید

وقتی مهمونی تموم میشه و طرف مقابل خواست بره و یا وسط مهمونی اگه یکبار یا 2 بار گفتید آقا (( خانوم )) شب پیش ما بمون و طرف نموند دیگه اسرار نکنید
    حالا چه پسر خاله و .. . باشه که شما باهاش راحت هستید و چه غیره
    این اصرارهای بی مورد خیلی رو اعصابه
    اینو میگم چون خودم بعضی مواقع تو مهمونی ها وقتی میرم جایی طرف نیم ساعت گیر میده بمون واسه همین آدم زده میشه از خونه طرف

معایب اینجور اسرار هم این هست که طرف از شما و اومدن به خونتون بدش میاد

2 - هیچوقت نپرسید کجا دانشگاه میری !!!

با احترام به همه دوستان ولی متاسفانه در بین مردم به خصوص افرادی که سن بالا دارن (( تو جوون ها خیلی کمتر هست )) این حرف و باور وجود داره که هرکی دانشگاه آزاد میره بلانصبت اندازه کلنگ هم بارش نیست
    که این فرهنگ متاسفانه تو تلویزیون از طریق سریال ها و فیلم ها هم به مردم تلقین میشه !!!

خودم دانشجوی دانشگاه آزاد هستم
    شده تو جمعی طرف ازم بپرسه کجا دانشگاه میری و منم بگم آزاد
    بعدش یه طوری نگاه میکنن و حرف میزنن انگار هرکی دانشگاه آزاد میره هیچی حالیش نیست

3 - هیچوقت فضولی نکنید (( با عرض پوزش ))

هیچوفت تو جمع از جوون ها بخصوص دانشجو ها نپرسید ترم قبل معدلت چند شد ؟؟ چند واحد پاس کردی و ....
    این سوالات چنتا مشکل داره

اول اینکه اصلا شاید طرف دوست نداشته باشه بگه
    حالا به هر دلیلی

دوما مشکل اینجاست اگه طرف شرایطش خوب نبوده باشه مجبور میشه دروغ بگه !!!!!!!!!
    که این خودش بدتره !!!

نمیدونم ما ایرانی ها چرا اینقدر دوست داریم بدونیم تو زندگی مردم چه خبره ؟؟

----------

اینا رو گفتم چون خودم 1 ترم به دلایلی مشروط شدم
    بعدش از همون روز تا ترم بعد فقط دروغ تحویل ملت میدادم که خیلی بدم میاد از دروغ !!!

--------------------------------

البته چون اکثر کاربران این فروم جوون ها هستن اینا رو میدونن
    ولی سعی کنید به خانواده خودتون اینا رو بگید تا شاید دیگه همچین مشکلی پیش نیاد

خودم خیلی بدم میاد از این موضوع و سعی میکنم ازش جلوگیری کنم
    ولی متاسفانه بعضی اقوام ...........

(( سر همین دانشجوی دانشگاه آزاد بودن متاسفانه به دلیل فرهنگ غلط بعضی مواقع مجبورم مهمونی رو بپیچونم ))
    Last edited by wooooow; 15-05-2014 at 22:19.

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه تجربه لایو بگم

قبل از اینکه مدیا پلیر رو پلی کنید صدای اسپیکر رو چک کنید رو اخرین درجه نباشه

چند دقیقه قبل یک کلیپ کوتاه نگاه کردم که صدای بسیار ضعیفی داشت مجبور شدن صدا رو تا اخر بدم بالا - کلیپ که تموم شد برای چند دقیقه رفتم تو حیاط و برگشتم مدیا پلیر رو پلی کردم چشتون روز بد نبینه کامپیوتر با تمام توان فریاد کشید روانـــــی ( از شانس بد اهنگ عبدالمالکی ترک روانیتم اجرا شد )

6. 9 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

همه ما بارها شنیدیم که نباید زود قضاوت کنیم ولی متاسفانه بازهم عجولیم
    از گفته های دیگران تا وقتی مطمئن نشدیم ناراحت نشیم! راستش چندبار پیش اومده شاکی شدم بعد که طرف توضیح داده دیدم وای که چقدر بد برداشت کردم و کاش قبل از شاکی شدن حداقل باچندتا سوال ریز مطمئن میشدم از نیتش...

8. 17 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعضی استاد ها توی سوالات پایان ترم از پروژه ها و تحقیق های طول ترم مختص هر کس سوال میدن، یا کلا میگند در x خط توضیح بدید...
    اگر تو این موارد فقط از دکمه print استفاده میکنید، آخر ترم حواستون باشه و یک نگاهی به چیزی که تحویل دادید بندازید.

10. 5 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یه خاطره براتون تعریف میکنم از تجربیات خودم نیست از یکی از آشنا هاست:

" با اردو ی دانشگاه رفته بودیم شیراز و داشتیم از تخت جمشید بازدید میکردیم. یه دفعه یه خانوم از ما یه سوال پرسید ( به زبان انگلیسی ), بهش میومد چینی یا ژاپنی باشه, مشخص بود از توریست ها بود. ما هم که انگلیسی بلد نبودیم وای سادیم همونطور با حالت تعجب نگاش میکنیم. بعد یجوری بهش با این یه ذره انگلیسی که بلد بودیم فهموندیم ما از دانشگاه صنعتی اصفهان هستیم.

اون به انگلیسی جوابمون رو داد ولی تقریبا منظورش این بود :

شما از دانشگاه صنعتی اصفهان میاید اونقت انگلیسی بلد نیستید ؟

خلاصه کلی آبرو مون پیش اون خانوم رفت. "

دوستان فقط یه نصیحت مهم از من:

یاد گرفتن زبان انگلیسی از نون شب واجب تره. سعی کنید تو هر سنی هستید سریعا هر جور شده اون رو فراگیری کنید.

مرسی از توجه شما .
    ..
    Last edited by Demon King; 18-05-2014 at 21:21.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان در شبکه های اجتماعی به ویژه فیس.بوک مراقب باشید که چه صفحاتی رو لایک می کنید.
    بسیاری از صفحات ایجاد شده در فیس.بوک صفحات زردی هستن که از طرف قشری خاص و به منظورهای خاص هدایت و حمایت میشن. شاید نام بردن درست نباشه، اما صفحاتی چون " ایرانی باید بداند " یا " کوروش بزرگ " صرفا با گزینش نام های تحریک کننده و جذاب سعی در جذب مخاطبین زیاد به منظور رسیدن به اهداف پلید و ننگین خودشون دارن.
    در نگاه اول فعالیت های پیج ها میهن پرستانه به نظر میاد، اما با کمی دقت بیشتر متوجه میشید که کار این پیج ها ارائه مطالب اغراق آمیز و بعضا دروغ از بزرگان و مشاهیر پارسی هست، و بهتر بگم در اصل چیزی جز تفرقه افکنی بین اقوام ایرانی و تحقیر اقوام غیر فارس، و سرعت دادن به تجزیه مملکت نیست!

نکته بسیار مهم:
    همه اقوام ایرانی به نوبه خودشون دینشون رو به این آب و خاک ادا کردن، پس هیچکس حق منت گذاری بر گردن دیگران و خود برتر بینی نداره. همونقدر که کردها در پایه ریزی ایران واحد نقش داشتن، پارس ها در تبدیل کردنش به ابر قدرت، آذری ها و ترکمن ها در حفظ و حراستش، و عرب ها و بلوچ ها و مازنی ها و گیلکی ها هم در مبارزات علیه دشمنان خارجی - به ویژه در این دو سده اخیر - نقش داشتن. همه در این آب و خاک سهم داریم. پس سهم خواهیمون باید ایران شاد و سرافراز و آزاد باشه، نه به قیمت پاره پاره شدن مملکت و نابودی مردمانش!
    متاسفانه در جهان سوم مردم به جای این که به فکر راه حل برای از بین بردن مشکلات باشن، به فکر تجزیه و تکه پاره کردن مملکتشون میافتن و در حقیقت با این کار از چاله درمیان و با کله به قعر چاه سقوط می کنن... بهتره کمی منطقی باشیم

نکته بعدی:
    ایرانی متاسفانه فقط عادت داره تا نوک دماغشو ببینه! عزیزان من... مشکلات و محرومیت ها هم برای همه جای ایران هست نه فقط منطقه شما! پس آنقدر احساساتی نشو که آی ما رو محروم نگهداشتن و خودشون دارن میبرن و میخورن و میدن به تهران و تبریز و مشهد و شیراز و اصفهان !!!

و یه نکته بسیار مهم دیگه:
    ایرانی از عربای عراق و سعودی خیلی دلگیره و حق هم داره. ولی لطفا اگر میخواید ناسزا بگید دقیق مشخص کنید که منظورتون عربای اونور آبی هست. ما توی ایران عرب ایرانی زیاد داریم که توی همین 8 سال جنگ به عنوان سپر انسانی از ایران دفاع کردن و کشته دادن، و اگر همینا نبودن الآن همه باید با شناسنامه عراقی میگشتن و به زبون عربی حرف میزدن! مطمئنا خود همین عربا بیشتر از بقیه ایرانیا از سعودیا و عراقیا بدشون میاد.
    فکر نکنم نیاز به یادآوری باشه که علاوه بر قضیه جنگ 8 ساله، همین عربای ایران در جنگ علیه انگلیسی ها، هلندی ها و پرتقالی ها هم از مرزهای این خاک پر گوهر با جون و دل دفاع کردن

شاد باشید

Last edited by DariushGreat; 20-05-2014 at 16:13.

13. 15 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ahmad1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک تجربه یه خطی:
    اگه خواستید ازدواج کنید حتما از خودتون و نامزدتون قبل از ازدواج تست شخصیت MMPI رو بگیرید و یک دکتر روانشناس خوب بگید تست رو تحلیلش کنه تا مشکلات هر دوتاتون مشخص بشه بعضی شخصیت ها برای هم سم هستند

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

15. 13 کاربر از ahmad1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر برای تحقیق ، پروژه و یا هر مورد دیگه از ورد استفاده کردید و نهایتا تبدیل به پی دی اف شد حتما و حتما فایل ورد اون رو هم نگه دارید! اگر بنا به هردلیلی حتی یک نصف خط بخواید کم و زیاد کنید متاسفانه فایل پی دی اف با انواع و اقسام نرم افزارها تبدیل شدنش به ورد ((زبان فارسی اگه باشه)) تقریبا میشه گفت ممکن نیست!
    اینقدر اذیت میکنه اینقدر بهم میریزه که نهایتا ترجیح میدید از اول وقت بگذارید بنویسید!!!
    پس همیشه فایل ورد رو نگه دارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •