تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1185 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تق هرمس تویلتش که باعث سردرد می شه تو من پرفیموش هم باید تست کنم ولی فکر نکنم با این افزایش قیمت ها گزینه مناسبی باشه احتمالا باید 160 به بالا باشه
    اورنج هم اتفاقا تست کردم قیمت مناسبی داشت ( حدود 3 ماه پیش 43 تومن بود) از رایحش خوشم اومد ولی رو پوست من موندگاری نداشت

فکر کنم باید از همون برند باس و لکاست دنبالش بگردم ممنون از نظرات همگی
    اکثر عطرها توی نت ابتدایی از مرکبات و پرتقال استفاده میکنند ولی این نوت خیلی زود میپره ..کلا مرکبات ماندگاری زیادی ندارند و کمتر عطر مرکباتی ای هست که ماندگار باشه...
    ولی تق هرمس از جمله معدود عطرهایی هست که از ابتدا تا انتها بوی مرکبات و پرتقال توش مشهوده و خیلی هم باعث جذابیتش شده...ژان کلود النا خالق تق هرمس از جمله عطرسازانی هست که برخلاف رویه معمول بیشتر دوست داره در عطراش از مواد طبیعی ای که تا بحال استفاده نشده یا کمتر شده استفاده بکنه و کلا خلاقیتش بسیار بالاست و توی تق هرمس هم با ترکیب نوعی امبر تونست رایحه پرتقال رو با ثبات بکنه...عطرهای دیگری هم از النا هستند که چنین خصوصیاتی دارند البته اکثرا تحت نم برند دیفرنت کمپانی هستن که یک برند نیچ هستش
    اگر واقعا دنبال یه عطر پرتقال درست و حسابی هستید بهتره برای همون تق هرمس پارفیوم که کمتر اسپایسی هست و بوی پرتقال بیشتر توش مشهوده برنامه ریزی بکنید.. بوی پرتقال در تق هرمس خیلی عمیق هست برعکس اکثر عطرهای مرکباتی...قیمتی که من دارم حدود 130-140 برای پارفیومش هست که 75 میله...برای 200 میل هم حدود 200 تومنه...این تق هرمس پارفیوم مورد علاقه خیلی ها هست و یه نگاه بندازید تو سطح نت میبیند اکثرا جزء 5 تا بهترین افراد کلکسیونر هست...
    راستی آرتیسان چان وارواتوز هم بوی پرتقالی باحالی داره...هرچند الان گرون شده و قیمتش تا 80 هم بالا رفته...

2. 6 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اکثر عطرها توی نت ابتدایی از مرکبات و پرتقال استفاده میکنند ولی این نوت خیلی زود میپره ..کلا مرکبات ماندگاری زیادی ندارند و کمتر عطر مرکباتی ای هست که ماندگار باشه...
    ولی تق هرمس از جمله معدود عطرهایی هست که از ابتدا تا انتها بوی مرکبات و پرتقال توش مشهوده و خیلی هم باعث جذابیتش شده...ژان کلود النا خالق تق هرمس از جمله عطرسازانی هست که برخلاف رویه معمول بیشتر دوست داره در عطراش از مواد طبیعی ای که تا بحال استفاده نشده یا کمتر شده استفاده بکنه و کلا خلاقیتش بسیار بالاست و توی تق هرمس هم با ترکیب نوعی امبر تونست رایحه پرتقال رو با ثبات بکنه...عطرهای دیگری هم از النا هستند که چنین خصوصیاتی دارند البته اکثرا تحت نم برند دیفرنت کمپانی هستن که یک برند نیچ هستش
    اگر واقعا دنبال یه عطر پرتقال درست و حسابی هستید بهتره برای همون تق هرمس پارفیوم که کمتر اسپایسی هست و بوی پرتقال بیشتر توش مشهوده برنامه ریزی بکنید.. بوی پرتقال در تق هرمس خیلی عمیق هست برعکس اکثر عطرهای مرکباتی...قیمتی که من دارم حدود 130-140 برای پارفیومش هست که 75 میله...برای 200 میل هم حدود 200 تومنه...این تق هرمس پارفیوم مورد علاقه خیلی ها هست و یه نگاه بندازید تو سطح نت میبیند اکثرا جزء 5 تا بهترین افراد کلکسیونر هست...
    راستی آرتیسان چان وارواتوز هم بوی پرتقالی باحالی داره...هرچند الان گرون شده و قیمتش تا 80 هم بالا رفته...
    جناب mhek آرتیسان رو باتون موافقم.
    این یکی رو جا انداخته بودم. البته بوی دقیق پرتقال نمیده ولی کاملا مرکباتی هست و بسیار با کیفیت

4. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب کلا هرمس نمیدونم داستانش چیه که من با orange هم سرم درد میگرفت

پرفیومش که بدتر باید باشه
    من اورنج رو روی مچ دستم زدم ولی تق هرمس رو که سه تا پامپ روی گردنم زدم سردرد گرفتم قبلا هم گفتم به نظر من بوی زنجبیل تازه میده

من پرفیومش رو تست نکردم هنوز گفتم شاید چند تا از نت هاش عوض شده شاید بهتر باشد وقت شد یه تستی میزنم

6. 3 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اورنج رو روی مچ دستم زدم ولی تق هرمس رو که سه تا پامپ روی گردنم زدم سردرد گرفتم قبلا هم گفتم به نظر من بوی زنجبیل تازه میده

من پرفیومش رو تست نکردم هنوز گفتم شاید چند تا از نت هاش عوض شده شاید بهتر باشد وقت شد یه تستی میزنم
    بلو جینز ورساچه رو هم اگر بتونی گیر بیاری خیلی خوبه. بوی پرتقال مونده میده و خیلی فرش هست. البته سخت گیر میاد. من 8 میلشو دارم و خیلی آدم رو سر حال میاره.
    البته گفتم پرتقال مونده این نیست که بوی بدی بده. فقط یک تشبیه بود وگرنه من خوشم میاد ازش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by f.t.g; 22-01-2012 at 21:47.

8. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

سلام..
    آقا من اصلا در زمینه ادکلن هیچ تجربه ای ندارم..اسم چهار تا ادکلن رو هم بلد نیستم بگم..

والله یکی از دوستامون که خانوم هست خواسته بدونه allure که شیشه استوانه ای و کرم رنگ داره چیه قضیش؟ مردونس یا زنونه؟ قیمت؟ فکر کنم برا خودش می خواد..اینه؟

یه ادکلن خوب هم معرفی کنید واسه خانوم یه موقع پیشنهاد منو خواست بدونه, لال مونی نگیریم...

واسه خودم هم یه ادکلن خوب در حد همین 50 اینا معرفی کنید..
    فکر کنم تو زمسنون باید از رایحه گرم استفاده کرد دیگه..
    می گن
    allure chanel این واسه مردا بد نیست..

و همین طور
    Azzaro Pour Homme

ck می گن بد نیست..سلیقه من هم اگه بخاید بدونید مثلا از 212 خوشم نیومد..

ممنونم بابت راهنماییتون..

و اما برا خانوم...
    Euphoria انگار بد نیست..

این اسمها رو هم من کپی پیست کردم..

Last edited by jabi7joon; 22-01-2012 at 21:48.

10. 4 کاربر از jabi7joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان کسی Bvlgari for men رو تست کرده؟نظری ندارید در موردش؟

من یه بار فقط درش رو بو کردم درست متوجه نشدم چی به چی هست ولی خوشبو بود انگار

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام..
    آقا من اصلا در زمینه ادکلن هیچ تجربه ای ندارم..اسم چهار تا ادکلن رو هم بلد نیستم بگم..

والله یکی از دوستامون که خانوم هست خواسته بدونه allure که شیشه استوانه ای و کرم رنگ داره چیه قضیش؟ مردونس یا زنونه؟ قیمت؟ فکر کنم برا خودش می خواد..اینه؟

یه ادکلن خوب هم معرفی کنید واسه خانوم یه موقع پیشنهاد منو خواست بدونه, لال مونی نگیریم...

واسه خودم هم یه ادکلن خوب در حد همین 50 اینا معرفی کنید..
    فکر کنم تو زمسنون باید از رایحه گرم استفاده کرد دیگه..
    می گن
    allure chanel این واسه مردا بد نیست..

و همین طور
    Azzaro Pour Homme

ck می گن بد نیست..سلیقه من هم اگه بخاید بدونید مثلا از 212 خوشم نیومد..

ممنونم بابت راهنماییتون..

و اما برا خانوم...
    Euphoria انگار بد نیست..

این اسمها رو هم من کپی پیست کردم..

دوست عزیز من تا به حال شیشه اسنتوانه ایی کرم رنگ از شنل ندیدم. مگر سری های کپسولی که ممکنه مد نظرشون باشه که تو ایران بعید میدونم باشه.
    عطر زنونه خیلی خوب هم میتونم opium و safari رو پیشنهاد میدم.
    مردونه هم همون آزارو خوبه

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کسی Bvlgari for men رو تست کرده؟نظری ندارید در موردش؟

من یه بار فقط درش رو بو کردم درست متوجه نشدم چی به چی هست ولی خوشبو بود انگار
    متاسفانه این از اون شاهکارهاییه که تست کردنش از دستم در رفته.
    منم دوست دارم تستش کنم ولی متاسفانه تسترش به تورم نیوفتاده

16. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

متاسفانه این از اون شاهکارهاییه که تست کردنش از دستم در رفته.
    منم دوست دارم تستش کنم ولی متاسفانه تسترش به تورم نیوفتاده
    داستان همینه که محصولات بولگاری تسترش هاش هم رو هوا میزنن و اگه باشه هم تست نمیکنن.نت هایه

جالبی داره این.ولی نیمدونم پخشه بوش چجوره.از موندگاری اش که خیلی تعریف میکنن.اگه پخشش هم مثله

آکوآ باشه که محشر میشه

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داستان همینه که محصولات بولگاری تسترش هاش هم رو هوا میزنن و اگه باشه هم تست نمیکنن.نت هایه

جالبی داره این.ولی نیمدونم پخشه بوش چجوره.از موندگاری اش که خیلی تعریف میکنن.اگه پخشش هم مثله

آکوآ باشه که محشر میشه
    علی جان من یک حسی دارم که میخوام نظر تو رو هم بدونم. اونم اینه که من فکر میکنم ادکنهای قدیمی ماندگاری و بخصوص پخش بوشون از ادکلنهای امروزی خیلی بهتره. البته این احساس شخصی رو نسبت به ادکلنهایی که داشتم و یا تست کردم میگم. نظر تو چیه؟

20. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •