اینجا رو یک نگاه بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اگر دنبال این طرح رفتی قید امریه رو باید بزنی. چون یکی از شرایطی که اکثر ارگانهای دولتی برای پذیرش امریه دارند اینه که کسر خدمت نداشته باشی.
اینجا رو یک نگاه بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اگر دنبال این طرح رفتی قید امریه رو باید بزنی. چون یکی از شرایطی که اکثر ارگانهای دولتی برای پذیرش امریه دارند اینه که کسر خدمت نداشته باشی.
یه سوال داشتم یه کم شاید سخت باشه جوابش
میخوام چشمام رو عمل لیزیک کنم!!!
با وجود داشتن دفترچه بیمه حدودا چقدر باید هزینه پرداخت کنم؟؟؟
و اینکه میگن 14 روز استعلاجی داره؟؟؟ درسته؟؟
دوست عزیز چرا که نه؟
اگر سخته واستون میتونین این کارو بکنین.مرخصی هم بستگی به یگانت داره که کدوم قسمت بری ولی یک روز در میون تقریبا 2 ظهر به بعد رو مرخصی داری تا 6صبح روز بعد.
نیرو انتظامی یه کم گیر بازاره چون اماده باشش بیشتره.
Last edited by ahad_judo; 08-07-2011 at 21:25.
سلام دوستان 1 ماه اموزشی ما تموم شد با اینکه منشی بودیم بازم سخت گذشت
14 ماه کسری خدمت دارم
می گند یه قانون اومده که باید هر سربازی حداقل باید 9 ماه خدمت کنه
راست می گند ؟
خدا کنه دروغ باشه
البته تو کارت سبز من 14 ماه کسری خورده
کسری هم قبل عید گرفتم
ممنون زود ج بدیند چون یکشنبه شب باید راه بیوفتم برم پادگان
سلام دوست عزیز
داداشم چون خودش خدمت کرده بهم گفت که هیچ چیز بدتر از شکم واسه یه سرباز نیست چون در خیلی از مواقع باعث اذیت میشه طوری که پدرِ پدربزرگ آدم میاد جلو چششمن خودم کمی شکم دارم و داداشم شدیدا تاکید داره که قبلِ خدمت رفتن شکمم رو آب کنم چون موقعی که کار فیزیکی (حالا هر کاری) قراره انجام بدیم باعث میشه شدیدا کم بیاریم، من یه روش خیلی خوب بلدم واسه آب کردن شکم با حداقل زحمت که یکی از دوستام که در استرالیا زندگی میکنه واسم میل کرده و خودش ظرف 3ماه 8 کیلو کم کرده که الان7-6 ماه میشه که اون 8 کیلو برنگشته و وزنش تقریبا ثابت مونده. خواستی پ خ بده تا بهت بگم
Last edited by urumchi; 08-07-2011 at 23:24.
سلام
یک سوال داشتم
با مدرک فوق دیپلم آموزشی امکان داره کجا بیفتم ؟
شانس کدوم از ارتش سپاه نیروی انتظامی بیشتره که بیفتم ؟
کجا ممکنه بیفتم مثلا صفر 5 کرمان یا عجب شیر ممکنه بیفتم با فوق دیپلم؟
اینکه کجا بیوفتی خیلی ربطی به مدرک نداره
کلا تا اونجایی که من میدونم نیروی انتظامی بیشتر از ارتش و سپاه نیرو میگیره پس احتمالش بیشتره
بله هرجایی ممکنه
در مورد استعلاجی!
من پام چند وقت پیش رفت زیر چرخ ماشین ( با دمپایی بودم ) چیزی نشد فقط درد پیچیده بود توش نمیتوستم راه برم. شست پام!
رفتم بیمارستان گفت نمیدونم رگهای پات کشیده شده نمیدونم چی شده! گفت باید پات رو با یه چیزی ببندی که خوب بشه .15 روز هم استعلاجی بهم داد. البته اینم بگم. من 2 روز روی اون پا راه رفتم تا رفتم اسعلاچی گرفتم.
یکی از بچه ها هم پاش شکست( مایشین از پشت رد شد روی پاش) 40 روز مرخصی استعلاجی گرفت! پاش هم گچ گرفتن.
سلام
کارت سبز من حدود 1ماه دیگر میاید ایا من الان میتوانم دفترچه راپست کنم یا باید صبر کنم تا کارت سبزم بیا بعد؟اگر کارت سبز به پادگان تحویل داد قبول می کنه یا نه؟
خیلی ممنون
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)