قابل توجه مشترکین گرامی
به کلیه مشترکینی که سرویس خود را تا تاریخ 31/04/90 شارژ و یا رزرو نمایند، هدیه حجم اضافه پرداخت خواهد شد .
سرویس1 تا 5گیگ ------1گیگ حجم رایگان
سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
سرویس 15 گیگ به بالا ------3گیگ حجم رایگان
قابل توجه مشترکین گرامی
به کلیه مشترکینی که سرویس خود را تا تاریخ 31/04/90 شارژ و یا رزرو نمایند، هدیه حجم اضافه پرداخت خواهد شد .
سرویس1 تا 5گیگ ------1گیگ حجم رایگان
سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
سرویس 15 گیگ به بالا ------3گیگ حجم رایگان
صبانت از 3 تا 7 رایگانه ولی اگه 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 کانکت می مونه ، بله در صورتی که سرعت شبانه خوب باشه شبی 1.5G تا 2 گیگ می تونید دانلود کنید
برای بازی هم بدک نیست
یعنی شبانه تا 7:45 چه قدر دانلود میکنید ؟
پس امروز هم هدیه داره؟ ممنون بابت اطلاع رسانی ، چون تو سایت نوشته تا 31
خوشحالیم که شما در این تاپیک فعالید چون سایت کمتر بروز هست
منم موندم یعنی چی؟!!!
منم هدیه میگیرم یا نه؟!
تو سایت نزده!![]()
من بررسی کردم تا دیشب هم هر کسی شارژ کرده هدیه داده شده. ولی اگر امروز هدیه نگرفتین دیگه شاکی نباشید چون تا 31 تیر این هدیه بوده و اطلاع رسانی انجام شده.
به کاربرانی که امروز شارژ کرده اند هدیه ای داده نشده
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
بله به شما تعلق گرفته
Last edited by Sabanet - Support; 31-07-2011 at 15:03.
ممنون.کی اصافه میشه؟!![]()
به احتمال زیاد تا 48 ساعت دیگه البته امکانش هم هست که تعلق نگیره چون تا 31 تیر هدیه داده میشده
امروز با خبر شدم که بعد از 31 تیر به اکثر کاربرانی که شارژ کرده اند هدیه داده شده و به بعضی ها هم داده نشده
من هفته پیش سرویس 3ماهه 9 گیگ 128 گرفتم دیدم به جای 9گیگ 12 گیگ زدن کلی حال کردم
دیشب هم اومدم شبانه دانلود کنم واسه اولین بار
2تا فایل همزمان گزاشتم جفتشون با 50kb دانلود می شدن خیلی حال داد
ماه رمضان حال میکنم موقع سحر![]()
سلام
میخواستم یه 512 صبا بگیرم اما میگه جواز کسب و از این جور چیزا میخواد
شاتل هم از این حرفا میزد اما با یه گواهی اشتغال به تحصیل و یا اگه کارمند باشی یه گواهی بیاری بت 512 هم میده میخواستم ببینم صبانت چه طوریه؟ من جواز و اینا ندارم یه کارمند ساده
512 بم میده؟
حالا باید به شاتل بگم خطم رو جمع کنه و بعد بیام سراغ صبا یا همون برو بچه های صبا بدون اینکه نیازی باشه خطم رو شاتل جمع کنه ردیفش میکنند؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)