من دقیقا مشکله شمارو تو لپتاپ asus هم دیدم.ولی مشکلی برای اجرای بازی ها نداشت
من دقیقا مشکله شمارو تو لپتاپ asus هم دیدم.ولی مشکلی برای اجرای بازی ها نداشت
من چند وقت پیش بدون هیچ مشکلی بایوس رو از a8 به a13 ارتقا دادم ولی از اون به بعد سیستم standby نمیشه فقط مانیتور خاموش میشه بعد لپ تاپ این قدر تو این حالت میمونه تا خاموش میشه!!!
مشکل چیه؟( چند بار هم مثل ادم standby شد ولی الان دیگه اصلا نمیشه.)
چجوری میشه موقع بوت به قسمت تست سخت افزار رفت.لطفا کامل توضیح بدین
یه بار دیگه درایور گرافیک رو نصب کن ایشالا درست میشه، standby نباید به بایوس ربطی داشته باشه
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
راستش الان دقیقا کلیدش یادم نیست ، اما همون موقع بوت مینویسه چه کلیدی رو باید بزنی (گمونم f12 بود اما مطمئن نیستم) بعدش در صفحه بعد یه گزینه به اسم diagnostic داره که از اون قسمت میشه سخت افزار رو چک کرد
متاسفانه چون خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمی تونم بیشتر ازین توضیح بدم اما خیلی راحته
طی 2 روز اخیر لپ تاپم هر چند چند وقت یکبار ریست میشه !
دوستان لپ تاپ من روی دمازی حدود 60 (البته خودم ندیدماا)ریست می شه.
کلا 2روزه خیلی ریست میشه. انگار دما زیاد شده.
یه کول پد قوی معرفی کنید خواهشا . البته الان دارم کول پد استفاده می کنم ولی ضعیف هست به نظرم
دوست عزیز من کول پد deepcool استفاده میکنم حدود 5 تا 12 درجه بسته به هوای اطرافش دما رو کاهش می ده
ولی مشکل شما با کول پد حل نمیشه، چون من زمان بازی بدون کول پد تا 85 رسید و اتفاقی هم نیفتد
ضمنا یه زمانی در سایت اینتل دیدم برای i5 دمای ماکس 105 زده که سی پی یو خاموش میکنه
دلیلش چیه پس؟دوست عزیز من کول پد deepcool استفاده میکنم حدود 5 تا 12 درجه بسته به هوای اطرافش دما رو کاهش می ده
ولی مشکل شما با کول پد حل نمیشه، چون من زمان بازی بدون کول پد تا 85 رسید و اتفاقی هم نیفتد
ضمنا یه زمانی در سایت اینتل دیدم برای i5 دمای ماکس 105 زده که سی پی یو خاموش میکنه
ویروس؟
همونطور که دوستمون گفتن مشکل شما از دمای لپ تاپ نیست، دمای لپ تاپ من با اینکه i3 هست تا حدود 70 یا 75 میره
کول پد های کولر مستر هم بد نیستن ، خودم مدل U2 رو خریدم و راضیم
احیانا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
Last edited by sheytoon001; 30-05-2011 at 23:00.
شما وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی مطمئن شو که فنش کار میکنه.ببین از فنش نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)