رو انتخاب کنید -> Properties و ادامه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو انتخاب کنید -> Properties و ادامه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ، اينكار رو انجام دادم ولي اين صفحه مربوط به كمودو اومد . فكر كنم براي ClearCloud فعال نشده باشه !!!
![]()
ظاهرا شما موقع نصب Comodo تیک پیشفرض شدن Comodo DNS رو برنداشتید و به همین دلیل هنوز Dns Server مورد استفاده سیستم شما Comodo هست .
اگر تنظیمات Clear Cloud رو رو صحیح انجام دادید یکبار Disconnect بشید و مجددا Connect مشکل حل میشه .
ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟
![]()
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...
سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...بعد از همینجا با Import میتونید وارد کنید و انتخاب و Activeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز از همون قسمت Internet Protocol Version TCP-IP وارد بشوید.
سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )
ممنون ، انجام دادم و نتيجه اش اين شد :
![]()
Last edited by ghost_dog; 15-01-2012 at 15:52.
من پیشنهاد میدم از نورتون DNS استفاده کنید :
برا مورد تست ، هم Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید و دوباره تست کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)