با سلام
شما مباحثی که می خواهید به طور دقیق نام ببرید، شاید توانستیم کمکتان کنیم.
موفق باشید.13 مرداد 1390
با سلام
شما مباحثی که می خواهید به طور دقیق نام ببرید، شاید توانستیم کمکتان کنیم.
موفق باشید.13 مرداد 1390
سلام ....
خیلی ممنون از لطفتون .....
من فعلا فقط 4 مورد رو میخوام ....البته خودم هم یه چیزایی دستم اومده ولی نه کامل ....
1- مشتق گرفتن از یه ماتریس
2- کانولوشن یه ماتریس
3- انحراف استاندارد یه ماتریس
4-گرادیان و لاپلاس یه ماتریس ؛ که فکر کنم مورد اول رو یعنی مشتق یه ماتریس رو بفهمم این دو تا هم حل بشه
در مورد کانولوشن تا حدودی به نتیجه رسیدم اما وقتی با توابع متلب چک میکنم توی تابع یه بعدی اش محاسبه
دستی ام درست جواب نمیده ...
محاسبه کانولوشن یک ماتریس یک بعدی از نابع conv
محاسبه کانولوشن یک ماتریس دو بعدی از تابع conv2
که هر کدام سه حالت مختلف full ؛ same ؛valid رو داره ...
مشتق هم یه چیزایی فهمیدم ..... ولی خیلی ناقص
از انحراف استاندار د هم هیچی نمیدونم !!البته یه چیزای میدونم مثلا تابعی که داخل متلب ازش استفاده میکنه اسمش stdfilt
هست من خودم هلپ ایت تابع رو هم یه نگاه کردم ولی توضیحی درباره این که محاسبه اش چه جوری هست نداده بود ...نمیدونم شایدمن
درست متوجه نشدم ...![]()
Last edited by skyzare; 05-08-2011 at 10:16.
سلام
لطفا راهنمایی نمایید.
![]()
Last edited by 1233445566; 06-08-2011 at 14:32.
سلام ! یه فرمول جزء صحیح معروف داریم :
[a] + [b] = [a+b]
یا
[a+b] منهای یک
بنده سوالم اینه این فرمول چرا هیچوقت کار نمیکنه برا من !؟
مثلا این سوال
که جواب غلطیست و ایکس بین 1/2 و 2/3 هست
مشکل کجاست ؟
ادیت : 2/3 نیست 2/5 هست تو عکس
فرمولی که شما نوشتی فقط برای اعداد صحیح کاربرد داره و در مورد اعداد اعشاری اشتباه هست.
خب تحت شرایط مشخصی برای a و b، معادله اول صادق بوده و در غیراینصورت معادله دوم. (رندم که نیست!)
اگر مجموع جزء های ناصحیح a و b کوچکتر از 1 باشد، معادله اول برقرار است و در غیراینصورت معادله دوم.
با در نظر گرفتن این شرایط، محدودیتهایی برای x در هر معادله بدست می آید که با اعمال آنها به جواب صحیح می رسید.
سلام
جواب اين حد رو مي خواستم :
tan x - sin x ) / x^3 )
وقتي كه ايكس به سمت صفر ميل ميكنه .
Last edited by ali1234; 07-08-2011 at 12:18.
خیر عزیز اشتباه میکنیفرمولی که شما نوشتی فقط برای اعداد صحیح کاربرد داره و در مورد اعداد اعشاری اشتباه هست.
بر اساس اینکه مجموع اعشار بیشتر از 1 شه یا کمتر فرمول دو ضابطه داره
یعنی قسمتی از جواب تو اولی میوفته و قسمتیش تو دومی ؟ این یعنی به درد حل معادله نمیخوره ؟خب تحت شرایط مشخصی برای a و b، معادله اول صادق بوده و در غیراینصورت معادله دوم. (رندم که نیست!)
اگر مجموع جزء های ناصحیح a و b کوچکتر از 1 باشد، معادله اول برقرار است و در غیراینصورت معادله دوم.
با در نظر گرفتن این شرایط، محدودیتهایی برای x در هر معادله بدست می آید که با اعمال آنها به جواب صحیح می رسید.
پس معادلات اینجوری چطور حل میشن ؟
حالا این دوتا جزء صحیح داره . تو کتاب دیف آقای عسلی یه سوال داده که سه تا جز صحیح داره .
من به شخصه با تعریف جزء صحیح میرم و یه محدوده به دست میاد و تو اون محدوده اعداد رو جایگذاری میکنم که این فقط به درد سوالایی میخوره که جواب منفرد دارن و نه مجوعه جواب ! چیکار کنم ؟
من لقمه رو برات جویدم گذاشتم دهنت
![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)