تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 451 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. کسی قیمت HPDV7 3180us رو نداره.
    corei7
    6gb ram
    640hd
    1gb gt230m 3d
    17.3"led
    اگه کسی سراغ داره بگه لطفا...

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دادا تاپیک n61jq بیده !!! قیمت این مدل چه ربطی به تاپیک داره ؟؟؟

بعدشم این فنتش رو چرا اینقدر بزرگ کردی ؟؟؟ همین جوری هم چشمامون میتونه ببینه. نه ؟

در بخش های دیگه که قیمت سخت افزار یا لپ تاپ میپرسن باید سوال بفرمائید. موفق باشی

Last edited by alireza1411; 02-02-2011 at 01:15.

3. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان یک درخواست داشتم. همونطور که میدونید ویندوز این لپ تاپها دیر لود میشه. من هم که برنامه زیاد نصب کردم دیگه بدتر !!
    یک سوال داشتم هر کی میتونه نتیجه رو بگه. ممنون میشم.

وقتی ویندوز رو ری استارت کردین یا خاموش بود و روشن کردین، تا اومدین تو ویندوز سریع کنترل آلت دیلیت رو بزنید و تاسک منیجر رو باز کنید. تب چهارمش رو نگاه کنید. دو عدد به عنوان Threads و Process میبینید. این دو تا در شروع ویندوز همین جوری کم کم میرن بالا تا به یه حدی که رسیدند دیگه تقریبا ثابت میشن و یا گاهی کاهش پیدا میکنند.

چیزی که میخوام بدونم اینه که لپ تاپ شما حالا هر چی نصبه روش فرق نمیکنه،

این دو عدد رو چند میرسه و ثابت میشه ؟ یعنی :Process و Threads
    زمانی که ثابت میشه چند دقیقه و چند ثانیه هستش ؟ یعنی : Up Time

مال من میرسه به 100 کمی بالا پایین میشه و می ایسته. زمان هم ... شکل زیر رو نگاه کنید مشخصه:

متشکرم

این هم در پروفایلم بید .... شاید به کارتون بیاد !!
    Last edited by alireza1411; 02-02-2011 at 05:23.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان یک درخواست داشتم. همونطور که میدونید ویندوز این لپ تاپها دیر لود میشه. من هم که برنامه زیاد نصب کردم دیگه بدتر !!

وقتی ویندوز رو ری استارت کردین یا خاموش بود و روشن کردین، تا اومدین تو ویندوز سریع کنترل آلت دیلیت رو بزنید و تاسک منیجر رو باز کنید. تب چهارمش رو نگاه کنید. دو عدد به عنوان Threads و Process میبینید. این دو تا در شروع ویندوز همین جوری کم کم میرن بالا تا به یه حدی که رسیدند دیگه تقریبا ثابت میشن و یا گاهی کاهش پیدا میکنند.

مال من میرسه به 100 کمی بالا پایین میشه و می ایسته. زمان هم ... شکل زیر رو نگاه کنید مشخصه:

متشکرم

سلام علیرضا جان همونطورکه کفتید انجام دادم
    ممکنه خیلی دقیق نباشه ولی بلافاصله بعداز اینکه این اعداد خواست کم بشه عکسش را گرافتم و اینجا قرار دادم
    حالا از اینا چه نتیجه ای میخواستید بگیرید؟

7. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

محسن جان دستت درد نکنه. والله نتیجه ی خاصی نمیخواستم بگیرم. میخواستم ببینم نرم افزارهایی که نصب کردم و یه سری پراسز رو بستم و از این کارها ،... همش باهم الان وضع کلی سیستم چه طوره.

مال من تقریبا 3 دقه طول میکشه که اون عدده به حالت ثابت برسه. تا 4 یا 4.5 دقه هم همین جوری گاهی یکی دو تا میره بالا یا پایین میاد.

مال شما مشخصه که وضعیتش خوبه. فکر کنم زیاد برنامه هم نصب نکردی. یا برنامه های سبک نصب کردی. درایو C شما جز داکیومت و عکس و ویدیو و اینا توش چند گیگ برنامه هست ؟

برنامه های خود ایسوز رو از رو دی وی دیش یا جای دیگه کامل همه رو نصب کردی ؟

9. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اساتید من بالاخره از شر اون ویندوز سنگین خلاص شدم .یه 32 بیت اولتیمیت درایور هارو هم از نت گرفتم و نصب کردم و الان تو device manager هیچ نقطه مبهمی نمونده فقط یه درایوری هست به نام turbo boost و turbo boost monitor وقتی می زنم نصب شه میگه:
    this computer does not meet the minimum requirements for inistalling the software
    اون مانیتورشم که با یه ارور از آدم خداحافظی می کنه.
    راستی از همون اول بلوتوثشو امتحان کردم درست بود ولی درایور 60-70 مگیشو نصب نکرده بودم.
    میگن 3 تا از 4 تا رممو استفاده می کنه درسته؟؟؟محسوس نیست؟؟؟؟
    ممنون

11. 3 کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

محسن جان دستت درد نکنه. والله نتیجه ی خاصی نمیخواستم بگیرم. میخواستم ببینم نرم افزارهایی که نصب کردم و یه سری پراسز رو بستم و از این کارها ،... همش باهم الان وضع کلی سیستم چه طوره.

مال من تقریبا 3 دقه طول میکشه که اون عدده به حالت ثابت برسه. تا 4 یا 4.5 دقه هم همین جوری گاهی یکی دو تا میره بالا یا پایین میاد.

مال شما مشخصه که وضعیتش خوبه. فکر کنم زیاد برنامه هم نصب نکردی. یا برنامه های سبک نصب کردی. درایو C شما جز داکیومت و عکس و ویدیو و اینا توش چند گیگ برنامه هست ؟

برنامه های خود ایسوز رو از رو دی وی دیش یا جای دیگه کامل همه رو نصب کردی ؟
    1- درمورد سوال اول باید عرض کنم خدمتتون که کل حجم اشغال شده درایو C که شامل خود ویندوز و برنامه های نصب شده همراه با داکیومنت و عکس و ویدئو هم تو درایو c نیست. همش میشه حدود 41گیگ.
    2- معمولا من از ریکاوری لپ تاپ استفاده میکنم و تا حالا از دی وی دی لپ تاپ استفاده نکردم و موارد کمی پیش میاد از درایورهای جدید موجود تو اینترنت استفاده میکنم. و همینطور تمام درایورهای سخت افزاری لپ تاپ هم به طور کامل رو لپ تاپ نصب هست.

13. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکرم

سلام علیرضا جان
    این مقادیر با برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده کاملآ رابطه مستقیم دارند و یکی از دلایل کندی ویندوز فابریک هم مقدار زیاد این برنامه هاست.من الان از ویندوز سون 64 بیت استفاده میکنم با سرویس پک 1.
    Threads=770
    Processes=67
    Up Time=0.00.00.49
    دقیقآ بعد از 49 ثانیه فیکس میشه.اما ویندوز فابریکش حدود 2 دقیقه طول میداد.البته من الان فقط یک سری نرم افزار های کاربردی مثل آفیس ،AutoCAD و ... بیشتر نصب نکردم.

15. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    این مقادیر با برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده کاملآ رابطه مستقیم دارند و یکی از دلایل کندی ویندوز فابریک هم مقدار زیاد این برنامه هاست.من الان از ویندوز سون 64 بیت استفاده میکنم با سرویس پک 1.
    Threads=770
    Processes=67
    Up Time=0.00.00.49
    دقیقآ بعد از 49 ثانیه فیکس میشه.اما ویندوز فابریکش حدود 2 دقیقه طول میداد.البته من الان فقط یک سری نرم افزار های کاربردی مثل آفیس ،AutoCAD و ... بیشتر نصب نکردم.
    دقیقا همین طوره.

من تمام برنامه هام رو نصب کردم و درایور C بدون هیچ فایل داکیومنت و عکس و آهنگ و فیلم الان 87 گیگ پر شده و همش هم نرم افزاره.

اومدم یه سری از پراسزهای غیر ضروری مثلا اونا که مرتبط با آپدیت نرم افزارهاست ، اونایی که مرتبط با سرعتی تر شدن برنامه هاست همه رو نا فعال کردم. زمان بوت از الی 4 تا 5 دقه شد 3.5 الی 4.5 دقه ، حالا اینش جالبه که حتی توی Safe Mode که میرم در کمال ناباوری میبینم 1.5 دقه باید صبر کنم !!! تو سیف مود کلا 30 40 تا پراسز هم نمیاد بالا.

در واقع نتیجه گیری کردم که نافعال کردنشون اثر نداره و بهتره برنامه کم نصب بشه. دوستان دستتون درد نکنه. چیزی که میخواستم متوجه بشم رو گرفتم.

17. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشین

من میخوام برای لپ تاپ کول پد بخرم . نظر شما چیه ؟ کسی تست کرده ؟ خوبه ؟ چه مارکی بگیرم بهتره ؟
    1 مدل اینجا دیدم تمام المینیوم بود با 2 تا فن میگفت 18 تومن خوبه ؟ بهترین مدلش همین بود مدل های پائین تری هم داشت ک 4 تا فن داشتن حالا نظر شما چیه ؟
    دمای لپ تاپ را اندازه گرفتم در عادی ترین حالت دمای تمام قطعات اصلی روی 56 به بالا هست که به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم.

19. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •