حذف كردن اسم بازيكنان
وقتي خواستيد بازي دوستانه بزنيد گزينه select side را انتخاب و وقتي شكل دسته نمايان شد دكمه مربع (شوت ) را انتخاب كنيد و در قسمت pleyer name گزينه none را انتخاب كنيد.
حذف كردن اسم بازيكنان
وقتي خواستيد بازي دوستانه بزنيد گزينه select side را انتخاب و وقتي شكل دسته نمايان شد دكمه مربع (شوت ) را انتخاب كنيد و در قسمت pleyer name گزينه none را انتخاب كنيد.
مارو هم یه کمکی کنید دوستان...![]()
Master League Money 1.0 by 222
6مگابايت| ادیتور PES 2011 | امتیاز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیروز یه دون ادیتور پول مستر لیگ گذاشتم که متاسفانه خراب بود امرو ز با این ادیتور جدید و تست شده جبران کردم.
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
ببین اولش باید Ctrl+I بزنی تا از توی کامپیتورت فایلهای img رو باز کنی شرمنده که درستش نکردم Ctrl+C برای باز کردن CD بود![]()
Last edited by ArminxXx; 09-10-2010 at 19:16.
خوب مگه شما مجبورید از این برنامه استفاده کنید ؟؟می تونید از mega link استفاده کنید ... لینک دانلودشو چند صفحه قبل دوستان گذاشته بودن کار باهاش خیلی سادست .
دوست عزیز ما هم همین کارو می کنیم ولی اسم بازیکنا از رو سر تیم حریف (کامپیوتر ) برداشته نمی شه ... تو رو خدا یکی بگه مال همه اینطوره یا اینی که ما خریدیم مشکل داره ؟؟؟![]()
بچه ها بازی امروز دست من رسید
یه مورد عجیب اینکه چرا کیفیت چمن اینقدر پایین هستش ؟؟ برای من اینطوریه یا برای همه ؟ ؟
در مورد استادیوم ها هم چرا استادیوم های معروف تو بازی نیستند ؟ یعنی من قسمت استادیوم ادیتور که میرم سر جمع 14 تا
استادیوم هستش تو اون قسمت برای ادیت کردن ؟؟؟؟ برای همه اینطوری هستش یا بازی من این اشکال رو داره ؟؟؟
در مورد این اپدیت خود کونامی هم نصب نشد برای من همون ارور معروف ویندوز اینستالر رو داد من از پرشیا استور گرفتم بازی رو ؟
یعنی اینا سورس بازی رو تغییر دادن که اپدیت نمیشه کرد ؟ راهی برای نصب این اپدیت وجود داره ؟
من که تو نسخه اصلی بودن بازی شک دارم فککر میکنم کونامی همه رو سر کار گذاشته ولی اگه نسخه اصلی باشه و این مشکلات رو داشته باشه یعنی کونامی رسما قبر خودش رو کنده
نقل قول:نوشته شده توسط vahidreza2007
راستی یه مشکل دیگه ؟
اون اول بازی اون قسمت تنظیمات رو که میلری تا سیو شه برای همیشه نمی دونم چی رو اف کردم که تو بازی اون زیر اسم بازیکن ها رو که مینویسه از رادار حذف شده چطور میشه اونو بر گردوند ؟ اون اسم بازیکن ها که رو سرشون مینویسه رو هم اف کردم که می خوام برگردونم اونو چطور باید برگرداند ؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
ببین قسمت مهم داشت یادم میرفت ؟
بچه ها اون تکنیک ها رو که میذاریم رو انالوگ من گذاشتم رو انالوگ و تعریف کردم ام تو بازی که میزنم عمل نمیکنه یعنی با انالوگ فقط این طرف اون طرف میره ؟
یکی یه عکس از قسمت تنظیمات دسته بازی که این انالوگ رو تعریف کرده باشه میذاره تا منم مثل اون تنظیم کنم ؟
بچه ها لطفا یکی مردی کنه این سوالات من رو کامل جواب بده . مرسی . خیلی واجبه .
بچه ها لطفا یکی این موارد رو توضیح بده ؟؟؟؟؟؟
اینم لینک مستقیم این اسپانسر مستر لیگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم تیمها با پچ 0.1 درست شد؟ میتونید اسم تمام تیمها رو برام بفرستید؟pes2011
دوستان کسی روشی نداره که نقل و انتقالات توی مسترلیگ کم بشه به هر که پیشنهاد میدی سرشو میندازه میاد![]()
لباسای تیم ملی ها رو درست نمی کنه، ولی اسماشون رو درست می کنه، اسم بازیکنای تیم های کلاسیک رو هم همین طور، بوندس لیگاش رو کامل می کنه (هم لباسا هم بازیکنا)
سلام
بازی را خردیم
به نظر من زیاد پیشرفتی نداشته!
حرکات دریبلی را چه جوری باید زد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)