ممنون که سریع پاسخ دادید
می خواستم بدونم 64 نامحدود به درد دانلود کردن می خوره یا بیخوده؟
ضمنا قیمت مودم ها رو از چه سایتی میشه بدست آورد؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ممنون که سریع پاسخ دادید
می خواستم بدونم 64 نامحدود به درد دانلود کردن می خوره یا بیخوده؟
ضمنا قیمت مودم ها رو از چه سایتی میشه بدست آورد؟
در مورد سوا ل تولت بستگی داره سرعت دانلودت بین 6 تا 8 که اگر حد وسط رو حساب کنیم و شما 24 ساعت در طول یک ماه به دون خاموشی دانلود کنی تقریبا 15گیگ دانلود میکنی.
قیمت مودم تو بازار از 27000 تومان هست تا 45000 تومان
آقا کسی اینجا از ندا اشتراک گرفته ؟
چجوریاس ؟
من کیفیت برام مهمتر از قیمته ؟
تو اون منطقه ای که من میخوام بگیرم از شرکتهای معروف فقط همین یدونه معروفه
خوبه ازش بگیرم یا نه ؟
سلام
آقایون من زنگ زدم شرکت داتک گفت سرعت 128 قیمتش 24 تومنه و 256 برای منزل 28.800 تومنه قیمت مودمشونم گفت 55 تومن میخواستم ببینم که قیمتاش درسته همیناست به نظر شما اختلاف بین 256 با 128 همین 4 تومن منطقیه؟
داتک سرویس 128 رو ماهیانه 24 میده و 256 رو ماهیانه 41 میده.
در ضمن به هزینه های فوق 5% مالیات و 1% عوارض و همچنین 3000 تومان آبونمان مخابرات هم اضافه میشه.
بله دوست عزیز کاملا صحیح می باشد برا ی آسیاتک هم فرقش 4000 تومان.
این مودم که 27000 هزارتومنی هست رو میشه مشخصاتشو بگید و آیا مودمی که خودمون از بازار می خریم رو مثلا همین مدل 27 تومنی رو صبانت یا داتک قبول دارند
و سوال دوم اینکه ترافیک حجمی مربوط به دانلود میشه ؟منظورم اینه که اگر فقط آنلاین باشیم و در اینترنت جستجو کنیم حجم زیادی مصرف میشه؟واگر از حجم این ماه بمونه به ماه بعد اتنقال داده میشه مثلا صبا نت؟
ممنون از اینکه توجه می کنید
منظور از 256 برای منزل چیه؟مگه از 128 بیشتر می دن؟
مارک دی لینک DSL-200با سه سال گارانتی.
ترافیک حجمی مربوط به دانلود و آپلود میشه.اگر شما فقط جستجو و وب گردی داشته باشید و دانلود زیادی نداشته باشید 2 گیگ برای شما کافی خواهد بود . حتی امکان داره زیاد هم بیاری.
اگر حجمی زیاد بیاد منتقل نمیشه و میسوزه.چه حجم کم بیاری چه زمان باید شارژمجدد کنی وگرنه صبا خطط رو از رانژه خارج میکنه.
برای جلوگیری از این ضرر می توانید شارژ3 ماه انجام بدید میشه 6 گیگ در 3 ماه و فرصت دارید که در 3 ماه 6 گیگ رو مصرف کنید
یک توضیح مهم در مورد اینکه آیا این مودم با فلا شرکت سازگار هست یا خیر بدم .
همه مودمها با تمام شرکتها سازگار هستند. اینکه زنگ میزنی به پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه که میگه باید مودم خودم بخری. برای اینکه جنس خودش آب کنه و سود ببر.
باز میگم مودمها هیچ فرقی نمیکنن و با همه سازگار هستند چون همه از یک سیستم استاندارد تبعیت میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)