تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 447 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه smahdih's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    یه مودم بی سیم خوب برای یه ساختمان 4 طبقه معرفی کنید که آنتن دهیش واسه طبقه 4 هم خوب باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

15mbp واقعا !
    گفتم بهت snr margin رو بيارن پایین سرعتت میره بالا ولی بهتر بود از 13 بیشتر نمی بستن (ولی اگه مشکل نداری چه بهتر برو حالشو ببر اتفاقا snr margin14 زیادم بد نیست)
    شبا دانلود رایگانم داری؟ سرعتش چند میشه؟

ویرایش:
    معمولا تو مودمای جدید snr خالص گزارش نمیشه بلکه snr margin هست يعنى اين 14 كه ميگی نشون از زیادی نویز نیست بلکه اتفاقا تو snr margin 14 یه جورايي بين پایداری و سرعت تعادل برقرار میشه! ولی اگه واقعا snr كانشنت 14 باشه كارش درسته
    هنوز وقت نکردم شب بعد از 12 تست بگیرم. تست کردم بهت خبر میدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

15mbp واقعا !
    گفتم بهت snr margin رو بيارن پایین سرعتت میره بالا ولی بهتر بود از 13 بیشتر نمی بستن (ولی اگه مشکل نداری چه بهتر برو حالشو ببر اتفاقا snr margin14 زیادم بد نیست)
    شبا دانلود رایگانم داری؟ سرعتش چند میشه؟

ویرایش:
    معمولا تو مودمای جدید snr خالص گزارش نمیشه بلکه snr margin هست يعنى اين 14 كه ميگی نشون از زیادی نویز نیست بلکه اتفاقا تو snr margin 14 یه جورايي بين پایداری و سرعت تعادل برقرار میشه! ولی اگه واقعا snr كانشنت 14 باشه كارش درسته
    آره واقعا
    تست میکنم همینجا نتیجشو می نویسم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تنظیمات مودمو تا ته درست میره جلو و همه رو تیک سبز میزنه اما اخرش دوتا میاره که اولی رو اکی میکنه و دومی رو نه فک کنم مشکل از اینه

مشکل اینه با پی سی از طریق کانکشنی که براش ساختم راحت وصل میشه به اینترنت و همه سایتا رم باز میکنه ولی وقتی میخوام با گوشی از طریق وای فای وصل

شم به اینترنت میگه دریافت ای پی و صل میشه به اینترنت اما ولی ایجاست که هیچ سایتیو باز نمیکنه تو گوشی

DHCP چیه ؟

من فقط مودمو ریست کردم و با سیدیه خودش تنظیمش میکنم

باید اون 168. ...... رو بهش بدم اونجا هم تنظیمش کنم حتما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فقط با گوشی تستش کردی؟ با وسیله دیگه هم میتونی چک کنی؟
    dhcp كارش اينه كه دستگاهایی که به شبکه وصل شدن بهشون به طور اتوماتیک یه ip اختصاص ميده و لازم نيست به صورت دستى تنظيم شن.
    يه بار برو ليست واى فاى گوشیت و روی کانشن مودمت چند ثانیه انگشتتو نگهدار تا گزینه modify رو بياره بعد تیک advance رو بزن و از ليست حالت static رو انتخاب كن ببين dns چیه.
    يكيم موقع تنظيم وايرلس حالت PPPoE رو انتخاب كردى ديگه؟

5. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    یه مودم بی سیم خوب برای یه ساختمان 4 طبقه معرفی کنید که آنتن دهیش واسه طبقه 4 هم خوب باشه؟
    چقدر میخوای هزینه کنی؟

7. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

ی مودم وایرلس خوب با ارزش خرید بالا تا قیمت 80 تومن معرفی کنید

کاراییش فقط برای وصل شدن ب اینترنت ه و کاربری حرفه ای ندارن و انتظارشون فقط داشتن ی مودم بی دردسر و بی ازار ه ک مشکل داغ شدن و قطعی نداشته باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من مودم adsl معمولی دارم.... میخوام با استفاده از وای فای گوشی به اینترنتم وصل بشم...... بچه ها بهم گفتن باید یه مودم وای فای دار و یه دانگل برای کامپیوتر بگیرم.... مودم رو چی پیشنهاد میکنین که تا حد امکان ارزون باشه... دانگل رو چی پیشنهاد میکنین.... قیمتشم مناسب باشه....

در ضمن واسه خونه میخوام.... خونه هم بزرگ نیست.....

نمیشه فقط مودم رو بگیرم؟؟؟ اخه کامپیوتر با کابل به مودم وصل میشه و گوشیم با استفاده از وای فای مودم...... کار دانگل چیه؟؟
    Last edited by p_p_k; 11-04-2014 at 14:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنظیمات مودمو تا ته درست میره جلو و همه رو تیک سبز میزنه اما اخرش دوتا میاره که اولی رو اکی میکنه و دومی رو نه فک کنم مشکل از اینه

مشکل اینه با پی سی از طریق کانکشنی که براش ساختم راحت وصل میشه به اینترنت و همه سایتا رم باز میکنه ولی وقتی میخوام با گوشی از طریق وای فای وصل

شم به اینترنت میگه دریافت ای پی و صل میشه به اینترنت اما ولی ایجاست که هیچ سایتیو باز نمیکنه تو گوشی

DHCP چیه ؟

من فقط مودمو ریست کردم و با سیدیه خودش تنظیمش میکنم

باید اون 168. ...... رو بهش بدم اونجا هم تنظیمش کنم حتما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وقتی میگی کانکشن ساختم یعنی در حالت bridge قرار دادی در حالی که باید روی pppoe میذاشتی مودمو ! ضمنا با سی دی کانفیگ نکن

11. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. بچه ها من مودم adsl معمولی دارم.... میخوام با استفاده از وای فای گوشی به اینترنتم وصل بشم...... بچه ها بهم گفتن باید یه مودم وای فای دار و یه دانگل برای کامپیوتر بگیرم.... مودم رو چی پیشنهاد میکنین که تا حد امکان ارزون باشه... دانگل رو چی پیشنهاد میکنین.... قیمتشم مناسب باشه....

در ضمن واسه خونه میخوام.... خونه هم بزرگ نیست.....

نمیشه فقط مودم رو بگیرم؟؟؟ اخه کامپیوتر با کابل به مودم وصل میشه و گوشیم با استفاده از وای فای مودم...... کار دانگل چیه؟؟
    دانگل! احتمالا منظورشون کارت شبکه وای فای بوده. اول اینکه چقدر میتونی هزینه کنی؟
    اگه نخوای زیاد هزینه کنی میتونی tplink 8968 كه مودم و روتره بخرى. اگه میخوای یه کم حرفه ای باشی میتونی یه روتر خالی بخری و مودمی رو که داری بهش وصل کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو هر دو حالت کامپیوتر رو راحت با کابل میتونی به مودم یا روتر وصل کنی

13. 2 کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دانگل! احتمالا منظورشون کارت شبکه وای فای بوده. اول اینکه چقدر میتونی هزینه کنی؟
    اگه نخوای زیاد هزینه کنی میتونی tplink 8968 كه مودم و روتره بخرى. اگه میخوای یه کم حرفه ای باشی میتونی یه روتر خالی بخری و مودمی رو که داری بهش وصل کنی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو هر دو حالت کامپیوتر رو راحت با کابل میتونی به مودم یا روتر وصل کنی
    اره همون کارت شبکه.... اگه زیر 100 تومن بشه که خوبه..... هرچی کمتر بهتر... حالا به نظرتون چیکار کنم بهتره؟؟؟ فقط میخوام بتونم با وای فای گوشی به نت وصل شم.... الان مودم ساده دارم....

هر چیزی که لازمه بخرم رو بهم بگین....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •