با سلام
یه مودم بی سیم خوب برای یه ساختمان 4 طبقه معرفی کنید که آنتن دهیش واسه طبقه 4 هم خوب باشه؟
با سلام
یه مودم بی سیم خوب برای یه ساختمان 4 طبقه معرفی کنید که آنتن دهیش واسه طبقه 4 هم خوب باشه؟
هنوز وقت نکردم شب بعد از 12 تست بگیرم. تست کردم بهت خبر میدم![]()
آره واقعا
تست میکنم همینجا نتیجشو می نویسم.
فقط با گوشی تستش کردی؟ با وسیله دیگه هم میتونی چک کنی؟
dhcp كارش اينه كه دستگاهایی که به شبکه وصل شدن بهشون به طور اتوماتیک یه ip اختصاص ميده و لازم نيست به صورت دستى تنظيم شن.
يه بار برو ليست واى فاى گوشیت و روی کانشن مودمت چند ثانیه انگشتتو نگهدار تا گزینه modify رو بياره بعد تیک advance رو بزن و از ليست حالت static رو انتخاب كن ببين dns چیه.
يكيم موقع تنظيم وايرلس حالت PPPoE رو انتخاب كردى ديگه؟
چقدر میخوای هزینه کنی؟
سلام دوستان
ی مودم وایرلس خوب با ارزش خرید بالا تا قیمت 80 تومن معرفی کنید
کاراییش فقط برای وصل شدن ب اینترنت ه و کاربری حرفه ای ندارن و انتظارشون فقط داشتن ی مودم بی دردسر و بی ازار ه ک مشکل داغ شدن و قطعی نداشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. بچه ها من مودم adsl معمولی دارم.... میخوام با استفاده از وای فای گوشی به اینترنتم وصل بشم...... بچه ها بهم گفتن باید یه مودم وای فای دار و یه دانگل برای کامپیوتر بگیرم.... مودم رو چی پیشنهاد میکنین که تا حد امکان ارزون باشه... دانگل رو چی پیشنهاد میکنین.... قیمتشم مناسب باشه....
در ضمن واسه خونه میخوام.... خونه هم بزرگ نیست.....
نمیشه فقط مودم رو بگیرم؟؟؟ اخه کامپیوتر با کابل به مودم وصل میشه و گوشیم با استفاده از وای فای مودم...... کار دانگل چیه؟؟
Last edited by p_p_k; 11-04-2014 at 14:17.
وقتی میگی کانکشن ساختم یعنی در حالت bridge قرار دادی در حالی که باید روی pppoe میذاشتی مودمو ! ضمنا با سی دی کانفیگ نکن![]()
دانگل! احتمالا منظورشون کارت شبکه وای فای بوده. اول اینکه چقدر میتونی هزینه کنی؟
اگه نخوای زیاد هزینه کنی میتونی tplink 8968 كه مودم و روتره بخرى. اگه میخوای یه کم حرفه ای باشی میتونی یه روتر خالی بخری و مودمی رو که داری بهش وصل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هر دو حالت کامپیوتر رو راحت با کابل میتونی به مودم یا روتر وصل کنی
اره همون کارت شبکه.... اگه زیر 100 تومن بشه که خوبه..... هرچی کمتر بهتر... حالا به نظرتون چیکار کنم بهتره؟؟؟ فقط میخوام بتونم با وای فای گوشی به نت وصل شم.... الان مودم ساده دارم....
هر چیزی که لازمه بخرم رو بهم بگین....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)