تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1291 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه iepa2pa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    امروز اومد برا منم وصل کرد فعلا که راضیم بد نیست واسه اینجا که از adsl خبری نیست.sms فعال شدنم 2 ساعته اومد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان بالاخره سوالات چی بود؟
    من این طور برداشت کردم
    1-فرق مودم 632w با WIXFBR-105 چیه؟
    طبق گفته اپراتور ایرانسل و یکی از دوستان هیچ فرقی با هم ندارن و فقط در ظاهر تفاوت دارن
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2-بیشتر می تونید توضیح بدید این لیست سیاه رو؟حجم مشخص کردن؟؟( اگر تصویری یا اماری باشه ممنون می شم-توضیح فنی می خوام )
    در دو صورت تو لیست سیاه میرین
    1-مودم دزدیده بشه و شما به ایرانسل اطلاع بدین
    2-میزان دانلود برای سرویس های نامحدود به حداکثر خودش برسه مثلا با 128 میشه 30 گیگ در ماه دانلود کردم و اگر 30 گیگ دانلود کنین لیست سیاه میشه و حتما باید کمتر از 30 گیگ باشه مثلا 29.9 گیگ اشکال نداره همین طور هم برای سرویس های دیگه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-همین "خط مشی مصرف صحیح" است؟(این سوال دوم است -با اولی جمع نشه)
    بله
    1- نه منظور من این بود که که کدوم امکانات بیشتری در تنظیماتشون دارن و help مناسب داره که بشه از تمام گزینه های توی config مودم ها سر در اورد؟(حالا مودم رو چجوری بگم کدوم رو می خوام؟)

2- برای 512 حدودا چه قدر محدودیت هست؟
    بعد بریم تو لیست سیاپ چه بلا ها سرمون میاد( زندان با کار اجباری هم داره؟)؟ راهی هم برای خلاص شدن ازش داریم؟
    3-تشکر

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1- نه منظور من این بود که که کدوم امکانات بیشتری در تنظیماتشون دارن و help مناسب داره که بشه از تمام گزینه های توی config مودم ها سر در اورد؟(حالا مودم رو چجوری بگم کدوم رو می خوام؟)

2- برای 512 حدودا چه قدر محدودیت هست؟
    بعد بریم تو لیست سیاپ چه بلا ها سرمون میاد( زندان با کار اجباری هم داره؟)؟ راهی هم برای خلاص شدن ازش داریم؟
    3-تشکر
    من خودم مودم 632w دارم و کاملا راضیم , تا الان هم هر تنظیماتی که خواستم فوری فهمیدم کجاس
    خودم 512 نامحدود دارم با 512 اگر 24 ساعته روشن باشه میتونی 155 گیگ دانلود کنی ولی محض احتیاط حدود 150 گیگ دانلود کن
    لیست سیاه هم خودشون گفتن که از ماه بعد دیگه سرویس نامحدود نمیدن
    خواهش میکنم

4. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من خودم مودم 632w دارم و کاملا راضیم , تا الان هم هر تنظیماتی که خواستم فوری فهمیدم کجاس
    خودم 512 نامحدود دارم با 512 اگر 24 ساعته روشن باشه میتونی 155 گیگ دانلود کنی ولی محض احتیاط حدود 150 گیگ دانلود کن
    خواهش میکنم
    یعنی من که سرویس 6 ماهه نا محدود داشتمو 6 ماهم تا آخر خرداد تموم میشه نمیتونم طرح 6 ماهه نامحدودمو تمدید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییی چه بدددد

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    خوبه چون من به زحمت می تونم به 50 درصد این مقدار برسم.پس مسئله ای باسه من نداره.

یعنی من که سرویس 6 ماهه نا محدود داشتمو 6 ماهم تا آخر خرداد تموم میشه نمیتونم طرح 6 ماهه نامحدودمو تمدید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییی چه بدددد
    اگر رفته باشی تو لیست سیاه. ...میزان مجاز رو رد کردی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما تو حساب کاربریت رو نگاه کن اگر جلو لیست سیاه کلمه بله باشه , آره نمیتونی وگرنه مشکلی نداره

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه تو منطقه پوشش متوسط هستی اذیتت میکنه کن خودم تو منطقه سبز هستم درست کار نمیکنه
    میتونی اسم بنویسی واسه وایمکس موقع نصب اگه کار نکرد پولتو بهت پس میدن
    مرسی
    اگه موقع نصب کار بکنه ولی بعدش کلی قطع و وصل بشه یا اذیت کنه چی پول و پس میدن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک سوال دیگر( تازه یادم افتاد و تو صفحه ایرانسل هم ندیدم ):
    ip هایی که داتک می ده معتبر است یا نا معتبر؟
    اگر معتبر هست دینامیک است یا استاتیک؟
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک سوال دیگر( تازه یادم افتاد و تو صفحه ایرانسل هم ندیدم ):
    ip هایی که داتک می ده معتبر است یا نا معتبر؟
    اگر معتبر هست دینامیک است یا استاتیک؟
    ایرانسل نمیشه فهمید ولی از اون جا که من از هر فایل هاستینگی خواستم دانلود کنم نگفت که شما دانلود کردی میشه نتیجه گرفت معتبر هست و در مورد استاتیک واسه من تا 2 هفته اول استاتیک بود ولی از اون به بعد شد دینامیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من می خوام وایمکس 128 بگیرم الان از شاتل adsl 128 دارم سرعت دانلودم (اونی که تو IDM) نشون میده همون بین 100 تا 150 معمولا
    شنیدم میگن ایرانسل سرعت رو به کیلو بیت بر ثانیه اعلام می کنه یعنی سرعتش یک هشتم سرعت شاتل می خواستم ببینم این حرف درسته؟
    یعنی سرعت دانلود با وایمکس(همون سرعتی که IDM نشون میده ) در همون حد 100 هست یا میاد در حدود 10-15؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •