دوستان سلام
امروز اومد برا منم وصل کرد فعلا که راضیم بد نیست واسه اینجا که از adsl خبری نیست.sms فعال شدنم 2 ساعته اومد
دوستان سلام
امروز اومد برا منم وصل کرد فعلا که راضیم بد نیست واسه اینجا که از adsl خبری نیست.sms فعال شدنم 2 ساعته اومد
1- نه منظور من این بود که که کدوم امکانات بیشتری در تنظیماتشون دارن و help مناسب داره که بشه از تمام گزینه های توی config مودم ها سر در اورد؟(حالا مودم رو چجوری بگم کدوم رو می خوام؟)
2- برای 512 حدودا چه قدر محدودیت هست؟
بعد بریم تو لیست سیاپ چه بلا ها سرمون میاد( زندان با کار اجباری هم داره؟)؟ راهی هم برای خلاص شدن ازش داریم؟
3-تشکر![]()
من خودم مودم 632w دارم و کاملا راضیم , تا الان هم هر تنظیماتی که خواستم فوری فهمیدم کجاس
خودم 512 نامحدود دارم با 512 اگر 24 ساعته روشن باشه میتونی 155 گیگ دانلود کنی ولی محض احتیاط حدود 150 گیگ دانلود کن
لیست سیاه هم خودشون گفتن که از ماه بعد دیگه سرویس نامحدود نمیدن
خواهش میکنم![]()
یعنی من که سرویس 6 ماهه نا محدود داشتمو 6 ماهم تا آخر خرداد تموم میشه نمیتونم طرح 6 ماهه نامحدودمو تمدید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییی چه بدددد![]()
خوبه چون من به زحمت می تونم به 50 درصد این مقدار برسم.پس مسئله ای باسه من نداره.
اگر رفته باشی تو لیست سیاه. ...میزان مجاز رو رد کردی؟
شما تو حساب کاربریت رو نگاه کن اگر جلو لیست سیاه کلمه بله باشه , آره نمیتونی وگرنه مشکلی نداره
مرسی
اگه موقع نصب کار بکنه ولی بعدش کلی قطع و وصل بشه یا اذیت کنه چی پول و پس میدن؟
یک سوال دیگر( تازه یادم افتاد و تو صفحه ایرانسل هم ندیدم ):
ip هایی که داتک می ده معتبر است یا نا معتبر؟
اگر معتبر هست دینامیک است یا استاتیک؟
ایرانسل نمیشه فهمید ولی از اون جا که من از هر فایل هاستینگی خواستم دانلود کنم نگفت که شما دانلود کردی میشه نتیجه گرفت معتبر هست و در مورد استاتیک واسه من تا 2 هفته اول استاتیک بود ولی از اون به بعد شد دینامیک
سلام
من می خوام وایمکس 128 بگیرم الان از شاتل adsl 128 دارم سرعت دانلودم (اونی که تو IDM) نشون میده همون بین 100 تا 150 معمولا
شنیدم میگن ایرانسل سرعت رو به کیلو بیت بر ثانیه اعلام می کنه یعنی سرعتش یک هشتم سرعت شاتل می خواستم ببینم این حرف درسته؟
یعنی سرعت دانلود با وایمکس(همون سرعتی که IDM نشون میده ) در همون حد 100 هست یا میاد در حدود 10-15؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)