ماشین من ef7 بنزبنی هست مدل اسفند ماه سال 92 تا الان که مشکلی نداشته حالا موندم ردش کنم پارس tu5 بگیرم میگن صداش کمتره یعنی صدای داخل موتور کمتر داخل کابین میاد یا همین رو نگه دارم چون فکر نکنم از لحاظ مصرف فرق زیادی بین اف 7 و tu 5باشه
ماشین من ef7 بنزبنی هست مدل اسفند ماه سال 92 تا الان که مشکلی نداشته حالا موندم ردش کنم پارس tu5 بگیرم میگن صداش کمتره یعنی صدای داخل موتور کمتر داخل کابین میاد یا همین رو نگه دارم چون فکر نکنم از لحاظ مصرف فرق زیادی بین اف 7 و tu 5باشه
اگه از ماشین راضی هستید نگه دارید چون پارس هیچ برتری نسبته به سمند نداره نه موتورش نه اتاق قرن بوقش همون سمند شرف داره به پارس از لحاظ مصرف هم شاید یک لیتر فرقش باشه اونم مهم نیست
سلام
من دو روزه سمند ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم.زیاد وارد نیستم به ماشین .الان تا 1000 کیلومتر اول مشکل نداره از گاز استفاده کنم که؟
ماشین یه بویی میده وقتی روشن هست ( به خاطر نو بودن هست ؟! )
چه چیز هایی رو باید دقت کنم تا مشکلی پیش نیاد.با تشکر
کشش دنده 2 سمند باید چقدر باشه؟
من کل آب بندی رو از بنزین استفاده کردم. اینطوری بهتره به نظرم.
تو کلیپایی که من تو آپارات دیدم فکر کنم تا 90 باشه.
سلام
آقا ما که داریم میفروشیم
از دیروز همین جوری دارم بد و بیراه میگم به این صنعت به اصطلاح خودرو سازیمون/
دیروز تا حالا چراغ چکش روشن شد/
بعد 2500 کیلومتر/بردم نمایندگی میگه پذیرش 8 تا 10 صبحه/
جالا من کی بردم 10 و 20 دقیقه میگه فرم پذیرشمون تموم شده/
نمیگه فردا بیاوا میگه شنبه صبح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
گفتم این جوری نمیشه بردمش مکانیکی میگه سنسور گازت داره میسوزه/ رفع خطا نکرده بودم یه 200 تومن گذاشته بود رو دستمون ماشین صفر/یعنی خاک....
منم رفع خطاش کردمو بردمش دم بنگاه/
تو 2500 تایی که من باهاش رفتم بدنش به قدری به صدا در اومده که یکی ندونه فک میکنه باهاش مسافر کشی میکنم////
دارم یه 206 sd بر میدارم/
نمیدونم خدا کنه این یکی ...
دوست عزیز شاید کمی زود باشه تنها با روشن شدن چراغ چک که میتونه مربوط به اون مالتی پلکس گیج باشه نمیشه قضاوت کرد مضاف برا اینکه هیچ گارانتی نداره اس دی با 6 میلیون قیمت بیشتر این مشکلات رو نداشته باشه. دزد دزده. اینجوری نیست که به بعضی خونه ها که وارد میشه دلش بسوزه و از بعضی چیزای با ارزش بگذره و به بعضی های دیگه نه.مگر اینکه بدلیلی مثلا بدام افتادن از خیر بعضی چیزا بگذره.اون دیگه شانس صاحبخونه هست. تا وقتی که تو این مملکت هر کی فقط و فقط به خودش فکر میکنه و حداقل های استانداردهای اخلاقی رعایت نمیشه استاندارهای دینی و قانونی و عرفی و صنعتی و علمی بماند....
آقا sd میخوای برداری تا مدل 90 بالاتر برندار که باز شبیه سمند اذیتت نکنه یوقتی!!!
سلام دوستان
من یه سورن ef7 elx دارم و حدود 4000 تا کار کرده. مشکلاتم ایناس:
1) کیلومتر شمارش بعضی وقت ها از کار میفته
2) بعضی وقت ها هنگام استارت زدن، موتور یه صدای ترتر میده و خاموش میشه ولی بعد از استارت دوباره روشن میشه.
3) توی تعویض دنده کپ داره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)