تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1024 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

ترم اولش حدودای یک و ششصد تا یک و هفتصد میشه . البته اینم بگم که ترمای بالا که واحد عملی و ... هم بهش بخوره از این بیشتر میشه . دندونپزشکی رو شنیدم تهیه وسایلش با بچه هاست حالا با حساب کردن هزینه خرید این وسایل ....
    فکر میکنم واسه کسی که یه حامی مایه دار نداره رسیدن به ترم آخر گذشتن از هفت خان رستمه (البته منظورم هزینه هاشه نه درساش)
    بله درسته
    داروسازی چی؟؟؟؟

دکتراش چند ساله س؟؟؟؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله درسته
    داروسازی چی؟؟؟؟

دکتراش چند ساله س؟؟؟؟

مرسی
    داروسازی رو بین 5 تا 7 سال تموم میکنن

3. این کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله درسته
    داروسازی چی؟؟؟؟

دکتراش چند ساله س؟؟؟؟

مرسی
    خواهش میکنم . داروسازی حدودا 200 تا 300 تومن هزینه هرترمش کمتر میشه . دکتراشم اگه اشتباه نکرده باشم 5 سال و نیمه . البته زیاد مطمئن نیستم. اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن

5. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خواهش میکنم . داروسازی حدودا 200 تا 300 تومن هزینه هرترمش کمتر میشه . دکتراشم اگه اشتباه نکرده باشم 5 سال و نیمه . البته زیاد مطمئن نیستم. اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن
    به نظر من داروسازی چون واحد عملی زیاد داره باید هزینش زیادتر باشه

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

ولی دندون باید بیشتر باشه چون من یکی از اشناهامون داره میخونه ازاد تهران
    البته پول هم در میاره از الان دندون میسازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من ؟
    من ميرم علوي . هم كلاس هم آزمون
    ولي مي خوام خودم برنامه بنويسم
    راهنمايي كنييد .
    خوب آزمونای علوی برنامه داره خودش که !

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چگونگی و نحوه تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال 1389 اعلام شد

سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کلیه داوطلبان آزمون سراسری سال 1389 می رساند که براساس مصوبات نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای اجرای طرح جدید نحوه پذیرش و گزینش دانشجو (مصوب مجلس شورای اسلامی)، سوابق تحصیلی برای دیپلمه های نظام جدید آموزش متوسطه (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی) سال های 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنان به صورت کتبی و سراسری برگزار شده است، تا میزان 15درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد.
    1ـ نمرات تراز شده سوابق تحصیلی ملاک خواهد بود.
    2ـ سوابق تحصیلی فقط برای فارغ­التحصیلان سال سوم دبیرستان (دیپلم) ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی که در سال های 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنها به صورت نهایی و کشوری برگزار شده است، اعمال خواهد شد.
    3ـ برای بقیه داوطلبان 100درصد نمره آزمون ملاک گزینش خواهد بود.
    4ـ احتساب سوابق تحصیلی برای کلیه آزمون‌های سراسری اعم از دانشگاه‌های دولتی، پیام‌نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.
    5- داوطلبان، از نظر تأثیر سوابق تحصیلی به دو دسته تطابق و عدم تطابق نوع دیپلم با گروه آزمایشی ثبت‌نامی تقسیم می‌شوند که درصد تأثیر و ضرایب دروس در بندهای 5-1 و 5-2 آورده شده است.
    برای این که داوطلبان، ضرایب سوابق تحصیلی به میزان 15درصد براساس جداول شماره (1) تا (4) در نمره کل نهایی آنان تأثیر خواهد داشت.
    تبصره: تأثیر میزان 15درصد سوابق تحصیلی برای گروه آزمایشی علوم انسانی، براساس نمرات دروس موجود صورت خواهد گرفت.
    5-2- عدم تطابق عنوان دیپلم با گروه آزمایشی
    -‌تأثیر سوابق تحصیلی دیپلمه‌های غیرمرتبط با گروه آزمایشی، براساس دروس موجود متناسب با دروس آزمون سراسری تا میزان 15درصد خواهد بود.
    - میزان تأثیر سوابق تحصیلی دیپلم‌های غیرمرتبط برابر است با نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب به مواد آزمون گروههای آزمایشی مختلف با در نظر گرفتن ضرایب دروس در زیرگروه‌های مربوط.
    - درصد تأثیر و ضرایب دروس مرتبط با مواد آزمون، به تفکیک نوع دیپلم و گروه‌های آزمایشی مختلف براساس جداول شماره‌های (5) تا (11) خواهد بود.
    5-1- تطابق عنوان دیپلم با گروه آزمایشی
    برای داوطلبان، ضرایب سوابق تحصیلی به میزان 15درصد براساس جداول شماره (1) تا (4) در نمره کل نهایی آنان تأثیر خواهد داشت.
    تبصره: تأثیر میزان 15درصد سوابق تحصیلی برای گروه آزمایشی علوم انسانی، براساس نمرات دروس موجود صورت خواهد گرفت
    5-2- عدم تطابق عنوان دیپلم با گروه آزمایشی
    ـ تأثیر سوابق تحصیلی دیپلمه های غیرمرتبط با گروه آزمایشی، براساس دروس موجود متناسب با دروس آزمون سراسری تا میزان 15درصد خواهد بود.
    ـ میزان تأثیر سوابق تحصیلی دیپلم‌های غیرمرتبط برابر است با نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب به مواد آزمون گروه‌های آزمایشی مختلف با درنظر گرفتن ضرایب دروس در زیرگروه‌های مربوط.
    ـ درصد تأثیر و ضرایب دروس مرتبط با مواد آزمون، به تفکیک نوع دیپلم و گروه‎های آزمایشی‌مختلف براساس جداول شماره‎های (5) تا (11) خواهد بود.

10. 6 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من که دو روزه سرم اینقدر درد میکنه 1 کلمه هم نتونستم بخونم... اصلا تا کتاب میبینم سرم درد میگیره!
    Last edited by MORINIO; 26-10-2009 at 21:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتما این سردردت رو پیگیری کن سعی کن بفهمی از چی بوده

سرما...بهم خوردن ریتم خوابت... استراحت کم...حتی خواب زیاد...سرما خوردگی...

تشخیص بده نذار به برنامت صدمه بزنه

یا حداقل اگر عاملش رو بدونی دفعه ی بعد که این اتفاق یه موقعی که نمیخواستی افتاد
    (این یعنی اینکه فکر کنم الان همچین بدت نمیاد ) میتونی جلوش رو بگیری

یا اگر در بازه ی حساسی هستی مثل دوره ی امتحانات حواست باشه که بهش دچار نشی...

میدونم چه جوری میره رو اعصاب

13. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی دندون باید بیشتر باشه چون من یکی از اشناهامون داره میخونه ازاد تهران
    البته پول هم در میاره از الان دندون میسازه
    تایید میشه . منم یکی از دوستام دانشجوی دندونه خودش میگفت هزینش خیلی بیشتر از داروسازیه . از بعد از علوم پایه میتونن کنار دکتر دندونپزشک مشغول به کار شن درآمدشم واسه یه دانشجو خوبه. ولی در مجموع غیر از رقابت شدید برای قبولی توی این رشته هزینه های جانبیش توی دانشگاه آزاد سرسام آوره. همین دوستم میگفت یکی از ترماش 600 تومن متریال خریده!

15. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •