تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 358 از 469 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم Iq یارو زیر Iq مرغ بوده!!!!!!
    البته اگه من بودم که ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

6

ديدم اينجا دارند همه سوتي مي دند گفتم ما هم كم نياريم
    قضيه ازاين جا شروع ميشه كه ما زياد مي ريم مشهد اقا ما يك از همون سري ها پاشوديم رفتيم مشهد وخلاصه حرم. وارد حرم كه شديم گفتيم بريم دستشويي ها وضو بگيريم.............
    خلاصه ما رفتيم وضو بگيريم هر روز داريم وضو مي گريم موردي پيش نيومده ولي اون سري از اون سري ها بود وما استينا رو زديم بالا رفتيم جلو حالا يك صحنه مغزمون هنگ كرد كه اول دست راست بود يا دست چپ!!!! صورتمون رو شستيم حالا مونديم چه كار كنيم ملت هم منتظر!!!(( اينجا از اون جا هايي بود كه نه راه پيش داشتي نه راه پس )) هر چي به اين بقلي نگاه مي كرديم ببينم كدوم دست رو ميشوره اي نامرد هم نمي ذاشت از رو دستش تقلب كنيم خلاصه هر چي به اون ور به اين ور نگاه كرديم فايده نداشت تصميم گرفتيم از دست چپ شروع كنيم اقا همين كه ابو رو ريختيم توي دست چپ اين دست راستي ما چپ چپ نگاه كرد اما گفتم حتما نوع نگاش اين طوريه!!!! كارو ادامه داديم ديديم اين دست چپيمون هم داره بدجوري نگاه ميكنه اقا مارو داريد فهميديم چه اشتباه بزرگي كرديم بايد يه جوري جمش مي كرديم هيچي براي اينكه ضايع نشيم وصحنه رو طبيعي نشون بديم سريع پاچه هاي شلوارو داديم بالا وجفت پاها رو برديم زير اب يعني اين كه ما داشتيم دست وصورت وپا مونو مي شستيم نه اينكه وضو بگريم هااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

پس مویرگهای بینی من باید در حد شیلنگ گاز باشن چون با وجود وارد اومدن ضربات زیاد تو باشگاه و دعوا و اینور اونور ندیدم تا حالا خون بیاد ازش...
    ایول بزن قدش ما نیز too
    تو کف موندیم خون دماغ بشیم
    یه بار تعریف کردم با کله از ارتفاع 1.5 متری خوردم زمین نه دندونم شکست نه دماغم خون اومد فقط لبام کلی زخم شد!

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

یه سوتی دیگه همون روز امتحان
    دوتا از بچه ها داشتن با هم حرف میزدن بعدش این مراقبه بعد از دو ساعت فهمید بهشون گفت چی می گید یکی شون گفت هیچی سرم گیج میره بعدش این یارو مراقبه یه کیک و ساندیس واسش اورده بودن برد داد بهش یکی دو تا از سوال ها رو هم بهش کمک کرد

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

از پخش شدن رو شیشه که بگذریم یه خاطره ای یادم اومد از پخش شدن رو زمین که براتون تعریف میکنم. جریان بر میگرده به 5 سال پیش که داداش که تازه کولر خریده بود و منم رفته بودم کمک... یه نفرم از نمایندگی اومده واسه نصب... جاشو که آماده کردیم داداشم و اون مرده اومدن بلندش کنن. از جاش بلند کردن ولی خیلی سنگین بود و هر دو تاشون کم آوردن به من گفتن بیا کمک کن منم نمیدونم چی به ذهنم رسید که خم بشم برم زیرش ... خلاصه من رفتم زیر کولر طوریکه کولر قشنگ رو پشتم بود و این دقیقا همزمان شد با کم آوردن اونا و کولر رو کلا ول کردن فقط از دو طرف تعادلش رو نگه داشته بودن. حالا شرایط من رو تصور کنید هر لحظه فشار بیشتر میشد طوریکه اول زانوهام خم شدن و بعد کامل نشستم و در مرحله بعد دراز کشیدم و کولر هم با اون وزنش روم بود. اون دو تا هم از فرط خنده کلا ول کرده بودن کولر رو و من دمر چسبیده بودم به زمین و صدام در نمیومد. بالاخره لطف کردن و کولر رو از روم برداشتن.... تا یه مدت کمردرد داشتم...
    دمت گرم .

با این سوتی خیلی حال کردم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در ضمن ووکمن چرا دیگه سوتی نمی ده مگه میشه ذات آدم تغییر کنه؟
    اون دیگه واسش عادی شده. هر وقت یک کار رو درست انجام بده میاد اینجا تعریف میکنه
    از پخش شدن رو شیشه که بگذریم یه خاطره ای یادم اومد از پخش شدن رو زمین که براتون تعریف میکنم. جریان بر میگرده به 5 سال پیش که داداش که تازه کولر خریده بود و منم رفته بودم کمک... یه نفرم از نمایندگی اومده واسه نصب... جاشو که آماده کردیم داداشم و اون مرده اومدن بلندش کنن. از جاش بلند کردن ولی خیلی سنگین بود و هر دو تاشون کم آوردن به من گفتن بیا کمک کن منم نمیدونم چی به ذهنم رسید که خم بشم برم زیرش ... خلاصه من رفتم زیر کولر طوریکه کولر قشنگ رو پشتم بود و این دقیقا همزمان شد با کم آوردن اونا و کولر رو کلا ول کردن فقط از دو طرف تعادلش رو نگه داشته بودن. حالا شرایط من رو تصور کنید هر لحظه فشار بیشتر میشد طوریکه اول زانوهام خم شدن و بعد کامل نشستم و در مرحله بعد دراز کشیدم و کولر هم با اون وزنش روم بود. اون دو تا هم از فرط خنده کلا ول کرده بودن کولر رو و من دمر چسبیده بودم به زمین و صدام در نمیومد. بالاخره لطف کردن و کولر رو از روم برداشتن.... تا یه مدت کمردرد داشتم...
    ایول خیلی با حال بود. جدا تو یک کتاب مرجع سوتی بزن تا مردم بهش رجوع کنن.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    دیروز تو پارک یه دختره سریع اومد طرفم گفت ببخشید اقا میشه گوشیمو جواب بدین بگین دوست من هستید.
    منم یهو دستپاچه شدم هنگ کرده بودم.
    گوشی رو جواب دادم یه پسره بود. گفت سلام گوشی رو بده به سارا. منم گفتم یه لحظه گوشی...
    گوشی رو دادم دختره.
    دختره یکم حرف زد و دعوا کرد و بعد قطع کرد.
    برگشت به من نگاه کرد گفت خاک تو سرت خوب بود نگفتم آپولو هوا کنی. میمردی میگفتی شما با سارا چیکار داری و از این حرفها؟؟
    منم خجالت کشیدم شطرنجی شدم.

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

پيش فرض

ایول ابی کروس!
    سوتیت باحال بود.
    راستی نکنه خود شما مقام اولو تو سوتی دادن دارید!
    دومم متالیکا!
    سوم کیه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

---------------------------------------------------------------------------------------------
    دیروز تو پارک یه دختره سریع اومد طرفم گفت ببخشید اقا میشه گوشیمو جواب بدین بگین دوست من هستید.
    گوشی رو جواب دادم یه پسره بود. گفت سلام گوشی رو بده به سارا. منم گفتم یه لحظه گوشی...
    گوشی رو دادم دختره.
    برگشت به من نگاه کرد گفت خاک تو سرت خوب بود نگفتم آپولو هوا کنی. میمردی میگفتی شما با سارا چیکار داری و از این حرفها؟؟
    واقعا آبروی پسر ها جلوی دخترها در خطره! بابا میگفتی سارا دوستمه فلانه از این چیزا بعد ازش باج میخواستی....

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

ایول ابی کروس!
    سوتیت باحال بود.
    راستی نکنه خود شما مقام اولو تو سوتی دادن دارید!
    دومم متالیکا!
    سوم کیه؟
    لطفا شایعه نکنید

همونطور که چند صفحه قبل اعلام کردم ، مقام اول در دست wookman جان هست! اونم با اختلاف زیاد

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

گوشی رو دادم دختره.
    ایول خیلی باحال بود...

منم یه بار داشتم از دانشگاه میرفتم خونه با دوستام بودم. بعد جلو دانشگاه ما یه تلفن کارتی هست. دو تا دختره کنارش وایساده بودن. یکیشون منو صدا کرد گفت ببخشید من به یه شماره ای زنگ میزنم شما بگید با سامان کار دارم بعد سامان که برداشت گوشی رو بدید به من. منم نیشم باز شد گفتم باشه به دوستامم گفتم وایسید یه لحظه... خلاصه دختره شماره رو گرفت گوشی رو داد به من... حالا دو دختره هم 2 طرف من چسبیده بودن داشتن به من نگاه میکردن. یه زنه گوشی رو گرفت منم هول کردم اسم پسره یادم رفت.. گفتم ببخشید آقا رضا هستن ؟ زنه گفت رضا نداریم اشتباه گرفتی... دختره اینجوری شد گفت رضا چیه گفتم سامان. من گفتم ببخشید یادم رفت دوباره بگیر میگم. دوستای منم در فاصله یک متری ما وایساده بودن داشتن کر کر میخندیدن. یه خفه شید هم به اونا گفتم و دوباره گوشی رو گرفتم. زنه گفت بفرمایید... گفتم ببخشید آقا سامان هستن. زنه گفت نه رفته بیرون شما ؟ منم گفتم یکی از همکلاسی های دانشگاش هستم. بعد زنه از پشت تلفن اینجوری شد گفت سامان که دانشجو نیست. منم دیدم دیگه خفن ضایع شد سریع قطع کردم به دختره گفتم خونه نیست آقا سامانتون. دختره هم یه نگاهی به این حالت به من کرد ... بعد دیگه واینسادم سریع صحنه رو ترک کردم... ولی مطمئنم دختره پشیمون شد از اینکه این کارو از من خواست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •