تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 773 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    آیا ال ای دی 42 اینچ 5600 ال جی از نظر رنگ و تصویر بهتر از ال سی دی های زیر است.
    C695 سامسونگ
    EX500 سونی
    از نظر قیمت که مناسبه ولی از نظر رنگ و کیفیت شما کمکم کنید
    شما کدام را پیشنهاد می کنید فقط کیفیت تصویر برام مهمه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جناب Tanhayam.ممنون از توضیحاتتون. اگر اشتباه نکرده باشم در پاسخ به برخی دوستان فرموده بودید که LED ها در صحنه‌های کم نور (منظورم صحنه های فیلمهاست) عملکرد چندان جالبی ندارند. در مورد LG 8500 که Full LED هست هم اوضاع به همین منوال است؟ آیا صلاح میدانید که LCD انتخاب کنم؟. البته تفاوت قیمت برایم چندان اهمیتی ندارد. مهم کیفیت بالای صدا و تصویر است چون همانطور که عرض کردم تمام اوقات فراغتم رو به دیدن فیلم میگذرانم. در ضمن دنبال مدلهای 3D نیستم. حتی اگر مدلهای 2D قیمت بالاتری داشته باشند (که البته فکر نمیکنم اینطور باشد) آنها را ترجیج میدهم.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بیچاره شدیم !!! چرا سایت فیلتر شده؟؟؟
    ما که نه پست سیاسی زدیم نه غیر اخلاقی بودیم.

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیچاره شدیم !!! چرا سایت فیلتر شده؟؟؟
    ما که نه پست سیاسی زدیم نه غیر اخلاقی بودیم.
    چون ممکنه از تلویزیون استفاده غیر اخلاقی کنی یا کانال سیاسی ببینی
    اگه t_tanhayam "فیل.تر.شک.ن" داشته باشه، اوضا ردیفه. مشکلی نیست.
    Last edited by campro; 13-02-2011 at 01:54.

5. این کاربر از campro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم یه کمکی به من بکنید ، من که دیگه خسته شدم .خیلی تو سایتها تحقیق کردم برای خرید یه lcd یا led در حد 1.400 ، ولی نمیدونم چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم اینکه game رو خوب اجرا کنه . از مدلهای سامسونگ و سونی باشه بهتره .
    جناب Tanhayam از جواب دیروزتون هم واقعا" تشکر میکنم .

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برا گیمینگ شما نیاز به مدلی دارین که input lag کمی داشته باشه. بهترین مدل از ین نظر که هم قیمت خوبی داره و input lag بسیار کمی داره c550 از سامسونگه. از lg مدل LD450 هستش که متاسفانه بازتولید مشکیش ضعیفه.

حالا شما اگه میخواید بهترین مدل برا گیمینگ رو داشته باشید v20 از پاناسونیک که برا 42 اینچش 1700 قیمت داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که 40c6960 یا همان 6900 را بخرم .ولی تنها یک نگرانی دارم .آیا در 6900 هنگام تماشای فوتبال یا حرکات سریعی که در فیلم دیده می شود تصاویر کمی تار می شود یا نه ؟خواهش می کنم در صورتی که دوستان ابن مدل را دارند منو راهنمایی کنند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    آیا ال ای دی 42 اینچ 5600 ال جی از نظر رنگ و تصویر بهتر از ال سی دی های زیر است.
    C695 سامسونگ
    EX500 سونی
    از نظر قیمت که مناسبه ولی از نظر رنگ و کیفیت شما کمکم کنید
    شما کدام را پیشنهاد می کنید فقط کیفیت تصویر برام مهمه
    با تشکر
    -از نظر كتراست و بازتوليد رنگ مشكي ودقت رنگها و يكنواختي بك لايت صفحه c650 بهتر از بقيه عمل ميكنه

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چون ممکنه از تلویزیون استفاده غیر اخلاقی کنی یا کانال سیاسی ببینی
    اگه t_tanhayam "فیل.تر.شک.ن" داشته باشه، اوضا ردیفه. مشکلی نیست.
    -با .net وارد بشين

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

سلام
    خواهش میکنم یه کمکی به من بکنید ، من که دیگه خسته شدم .خیلی تو سایتها تحقیق کردم برای خرید یه lcd یا led در حد 1.400 ، ولی نمیدونم چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم اینکه game رو خوب اجرا کنه . از مدلهای سامسونگ و سونی باشه بهتره .
    جناب Tanhayam از جواب دیروزتون هم واقعا" تشکر میکنم .
    -بستگي داره شما اگر يك به اصطلاح hardcore gamer هستين كه وخيلي حرفه اي گيم ميزنيد بايد سراغ پلاسماها برين
    -اگر اونقدرها اهميت نداره ميتونيد به دو مدل زير نگاهي داشته باشين كه بهترين ها هستند در زنج قيمت خودشون :
    samsung c695
    sony ex500

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

من پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که 40c6960 یا همان 6900 را بخرم .ولی تنها یک نگرانی دارم .آیا در 6900 هنگام تماشای فوتبال یا حرکات سریعی که در فیلم دیده می شود تصاویر کمی تار می شود یا نه ؟خواهش می کنم در صورتی که دوستان ابن مدل را دارند منو راهنمایی کنند
    -در تاپپيك c....جوابتون رو دادم

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب Tanhayam.ممنون از توضیحاتتون. اگر اشتباه نکرده باشم در پاسخ به برخی دوستان فرموده بودید که LED ها در صحنه‌های کم نور (منظورم صحنه های فیلمهاست) عملکرد چندان جالبی ندارند. در مورد LG 8500 که Full LED هست هم اوضاع به همین منوال است؟ آیا صلاح میدانید که LCD انتخاب کنم؟. البته تفاوت قیمت برایم چندان اهمیتی ندارد. مهم کیفیت بالای صدا و تصویر است چون همانطور که عرض کردم تمام اوقات فراغتم رو به دیدن فیلم میگذرانم. در ضمن دنبال مدلهای 3D نیستم. حتی اگر مدلهای 2D قیمت بالاتری داشته باشند (که البته فکر نمیکنم اینطور باشد) آنها را ترجیج میدهم.
    -در اين مورد يا clouding effect مدلهاي local dimming بهتر از edge led ها كار ميكنند و مسلما le8500 بهترين عملكرد رو داره
    -اگر هزينه براتون اهميت پيدا ميكرد شايد با اختلاف قيمت خيلي پايين تري ld660 و البته c650 بهترين گزينه ممكن باشه (نظر شخصي)

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •