تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1211 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کمک دوستان
    900 مگ دانلود کردم این ارور چی میگه دیوونم کرد درایو ویندوزمم 8 گیگ خالی داره. تو درایوای دیگه ام همین پیغامو میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توروخدا بگین چی کار کنم.
    کسی نمدونه باید چی کار کنم. کمک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
    بهتره بپرسید حداقل سیستمی که میشه بازی رو روی high اجرا کرد کدومه.
    احتیاط واجب! اینه که سیستمتون کمی بهتر از سیستم recommend باشه.

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

13

کدوم مشکل رو میگین اگه منظورتون مشکل تاخیر در واکنش بازیکنان یا همون RESPONSE TIME هست که باید بگم تا الان اینکار رو دهها نفر انجام دادن و همگی این مساله رو تایید کردن .
    دوست عزیز من که با این رزلوشن نمیتونم بازی کنم چون که اینچ مانیتور کم میارم و سری واید ندارم!!! راه حله دیگه ای نیست!!!!؟؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

1- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت راست ) را فشار دهید .

عکسهای این حرکت :

کد:
    کد:
    کد:

2- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس به ترتیب ابتدا این جهت ( جهت راست ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت پایین ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:
    3- برای انجام این حرکت ابتدا این دکمه ( دکمه RB ) را نگهدارید و بعد بلافاصله این جهت ( جهت بالا ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :
    کد:
    کد:
    کد:

4- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت بین راست و پایین ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :
    کد:
    کد:
    کد:

5-برای انجام این حرکت باید دوبار پشت سر هم این جهت ( راست ) فشار داده شود .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:

6- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهن پایین ) و بعد بلافاصله این جهت (جهت چپ ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:

7- برای انجام این حرکت باید این این کار ( بترتیب جهتهای پایین -جهت بین پایین و چپ - جهت چپ - جهت بین چپ و بالا - جهت بالا بلافاصله پشت سر هم ) صورت گیرد.

عکسهای مربوطه :
    کد:
    کد:
    کد:

8- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهت بین بالا و راست ) و بعد بلافاصله این جهت (جهت بین چپ و بالا ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:
    9- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت ( جهت بین بالا و چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت چپ ) را فشار دهید .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:

10-برای انجام دریبل کریستین رونالدو شما ابتدا سه بار این دکمه (دکمه LB ) رو فشار دهید و بعد از یک مکث کوتاه دکمه ( دکمه RB ) را فشار داده نگاه دارید و همان لحظه جهت حرکت بازیکن را با فشار دادن یکی از جهتهای حرکت مشخص کنید .

عکسهای مربوطه :

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by 4039; 22-09-2009 at 13:55.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب شما گزینه 4:3 رو هم انتخاب کنید کشیدگی تصویر درست میشه . بعضیا لازمه که گزینه vsync رو هم غیر فعال کنن .
    4:3 هم فرقی نداره. بازم همونجوریه ! Vsync واسه من خاموشه.

بچه ها سایتی برای آپلود عکس سراغ ندارین که برای مدت طولانی عکسهایی که کاربران آپلود میکنن در خودش نگه داره ؟
    در آینده بعضی از دوستانمون حتما تاپیکو مرور میکنن و ممکنه بعضی از عکسهایی که آپلود کردیم حذف شده باشن و اینجوری دچار مشکل بشن اگه سایتی که مدت زمان نگهداری آپلودها درش زیاده سراغ دارین حتما معرفی بفرمایین .
    من الان میخوام دریبلها و فریبهای مختلفو با عکس توضیح بدم , دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگردم .
    اینجا از همه بهتره: tinypic.com هم ماندگاریش بالاست هم سرعتش.در ضمن فقط صفحه اصلیش ف یلتره و عکس ها باز میشه.
    برای اینکه خیالت راحت باشه, زیر هر عکس چندتا لینک دیگه از همون عکس بزار ولی لینک ها برای سایت های دیگه باشه.یعنی یک عکس رو در چندین آپلود سنتر آپلود کن و توی محتوای مخفی برای هر عکس اون لینک هارو قرار بده تا همه جوره تضمین بشه.

برای اون چند سایت دیگه از اینا استفاده کن:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

7. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا من این گزینه LB رو هر قدر غیر فعال می کنی از ستینگ باز دوباره که ستینگ رو باز می کنم می بینم دوباره فعال شده قبلن تو 2009 این طوری نبود..الان تصویرم تو اون رزولیشن خیلی وایده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من سیستم نسبتا خوبی دارم و با رزولوشن بالا بازیم کند نمیشد
    شما اطمینان داری که این قضیه درسته؟ یعنی ربطی به سیستم قوی و ضعیف نداره؟ و تو همه سیستمها زمان پاسخ گویی بهتر میشه؟
    یه مشکل دیگه اینکه من با کارت 4870 وقتی تو این بازی و بقیه بازیها رزولوشن رو میارم پایینتر صفحه هم به همون نسبت کوچیکتر میشه راهی نداره که بازی خودشو با تمام صفحه فیت کنه؟
    با کارت NVIDIA قبلیم این مشکلو نداشتم
    خب مسلما سیستم باید مناسب بازی باشه دیگه . با سیستم ضعیف معلومه که دچار افت فریم خواهید شد . اول شما برین توی ستینگ بازی ببینین بازی چه امتیازی به قطعات سخت افزاری شما داده بعد برید توی تنظیمات رزولوشن و رزولوشن رو روی 720*1280 قرار بدین و در مرحله بعد اگه مانیتورتون واید هست گزینه 16:9 و اگه معمولیه 4:3 رو انتخاب کنید .
    یه مشکل عجیب !!! الان که سیستم و روشن کردم و رفتم و بازی دیدم رزولوشن اومده پایین ( 800 در 600 ) تو حالت HIGH ! جالب اینجاست که دیگه بالاتر از اینم نداره ! ولی من همین امروز صبح داشتم HIGH در رزولوشن 1024 در 768 بازی میکردم !
    مشکل چیه !!!!؟
    امیر جان شما دیگه چرا ؟ شما که ماشالا توی بخش سخت افزار خودت صاحب نظری و دیگران رو راهنمایی میکنی شما دیگه چرا از این نوع سوالات میپرسی من دیدم شما توی تاپیک هستی تصمیم داشتم از شما بخوام به این دست سوالات و مشکلات کاربران جواب بدین . همینطور مسعود عزیز که کاربر فعال انجمن سخت افزاره و خیلی وقتا به اینجا هم سر میزنه .

دوست عزیز من که با این رزلوشن نمیتونم بازی کنم چون که اینچ مانیتور کم میارم و سری واید ندارم!!! راه حله دیگه ای نیست!!!!؟؟؟؟
    LCD منم مثل شما قدیمیه . شما باید گزینه 4:3 رو از ستینگ بازی هم انتخاب کنید .

در ضمن بعضی از سیستم ها احتیاج به غیر فعال کردن VSYNC دارن . اگه کسی PS3 داره هم اگه خواست براش توضیح بدم .

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

1- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت راست ) را فشار دهید .

2- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس به ترتیب ابتدا این جهت ( جهت راست ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت پایین ) را فشار دهید .

3- برای انجام این حرکت ابتدا این دکمه ( دکمه RB ) را نگهدارید و بعد بلافاصله این جهت ( جهت بالا ) را فشار دهید .

4- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت ( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت بین راست و پایین ) را فشار دهید .

5-برای انجام این حرکت باید دوبار پشت سر هم این جهت ( راست ) فشار داده شود .

6- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهن پایین ) و بعد بلافاصله این جهت (جهت چپ ) را فشار دهید .

7- برای انجام این حرکت باید این این کار ( بترتیب جهتهای پایین -جهت بین پایین و چپ - جهت چپ - جهت بین چپ و بالا - جهت بالا بلافاصله پشت سر هم ) صورت گیرد.

8- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت ( جهت بین بالا و راست ) و بعد بلافاصله این جهت (جهت بین چپ و بالا ) را فشار دهید .

9- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت ( جهت بین بالا و چپ ) و بعد بلافاصله این جهت ( جهت چپ ) را فشار دهید .

10-برای انجام دریبل کریستین رونالدو شما ابتدا سه بار این دکمه (دکمه LB ) رو فشار دهید و بعد از یک مکث کوتاه دکمه ( دکمه RB ) را فشار داده نگاه دارید و همان لحظه جهت حرکت بازیکن را با فشار دادن یکی از جهتهای حرکت مشخص کنید .
    خب عکساش کو ؟؟؟
    از کجا باید بفهمیم کدوم دریبل رو می گید ؟

11. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خب عکساش کو ؟؟؟
    از کجا باید بفهمیم کدوم دریبل رو می گید ؟
    راستش تا الان دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگشم که مصطفی زحمتشو کشید و سایتو معرفی کرد اما من یک سوال دارم مصطفی جان این سایت فیلتره من چطوری برم توی قسمت آپلودش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •