با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
کسی نمدونه باید چی کار کنم. کمک![]()
بهتره بپرسید حداقل سیستمی که میشه بازی رو روی high اجرا کرد کدومه.با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ازتون پپرسم بهترين سيستم براي بازي كردن PES2010 چه سيستمي ] ميخوام روي درجه high با بهترين كيفيت ممكن بازي كنم [
احتیاط واجب! اینه که سیستمتون کمی بهتر از سیستم recommend باشه.
دوست عزیز من که با این رزلوشن نمیتونم بازی کنم چون که اینچ مانیتور کم میارم و سری واید ندارم!!! راه حله دیگه ای نیست!!!!؟؟؟؟
1- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت
( جهت راست ) را فشار دهید .
عکسهای این حرکت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس به ترتیب ابتدا این جهت( جهت راست ) و بعد بلافاصله این جهت
( جهت پایین ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- برای انجام این حرکت ابتدا این دکمه( دکمه RB ) را نگهدارید و بعد بلافاصله این جهت
( جهت بالا ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت( جهت چپ ) و بعد بلافاصله این جهت
( جهت بین راست و پایین ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
5-برای انجام این حرکت باید دوبار پشت سر هم این جهت( راست ) فشار داده شود .
عکسهای مربوطه :
6- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت( جهن پایین ) و بعد بلافاصله این جهت
(جهت چپ ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
7- برای انجام این حرکت باید این این کار( بترتیب جهتهای پایین -جهت بین پایین و چپ - جهت چپ - جهت بین چپ و بالا - جهت بالا بلافاصله پشت سر هم ) صورت گیرد.
عکسهای مربوطه :
8- برای انجام این حرکت ابتدا این جهت( جهت بین بالا و راست ) و بعد بلافاصله این جهت
(جهت بین چپ و بالا ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید9- برای انجام این حرکت ابتدا باید توپ را متوقف کنید و سپس بترتیب ابتدا این جهت( جهت بین بالا و چپ ) و بعد بلافاصله این جهت
( جهت چپ ) را فشار دهید .
عکسهای مربوطه :
10-برای انجام دریبل کریستین رونالدو شما ابتدا سه بار این دکمه(دکمه LB ) رو فشار دهید و بعد از یک مکث کوتاه دکمه
( دکمه RB ) را فشار داده نگاه دارید و همان لحظه جهت حرکت بازیکن را با فشار دادن یکی از جهتهای حرکت مشخص کنید .
عکسهای مربوطه :
Last edited by 4039; 22-09-2009 at 13:55.
4:3 هم فرقی نداره. بازم همونجوریه ! Vsync واسه من خاموشه.
اینجا از همه بهتره: tinypic.com هم ماندگاریش بالاست هم سرعتش.در ضمن فقط صفحه اصلیش ف یلتره و عکس ها باز میشه.
برای اینکه خیالت راحت باشه, زیر هر عکس چندتا لینک دیگه از همون عکس بزار ولی لینک ها برای سایت های دیگه باشه.یعنی یک عکس رو در چندین آپلود سنتر آپلود کن و توی محتوای مخفی برای هر عکس اون لینک هارو قرار بده تا همه جوره تضمین بشه.
برای اون چند سایت دیگه از اینا استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من این گزینه LB رو هر قدر غیر فعال می کنی از ستینگ باز دوباره که ستینگ رو باز می کنم می بینم دوباره فعال شده قبلن تو 2009 این طوری نبود..الان تصویرم تو اون رزولیشن خیلی وایده
خب مسلما سیستم باید مناسب بازی باشه دیگه . با سیستم ضعیف معلومه که دچار افت فریم خواهید شد . اول شما برین توی ستینگ بازی ببینین بازی چه امتیازی به قطعات سخت افزاری شما داده بعد برید توی تنظیمات رزولوشن و رزولوشن رو روی 720*1280 قرار بدین و در مرحله بعد اگه مانیتورتون واید هست گزینه 16:9 و اگه معمولیه 4:3 رو انتخاب کنید .
امیر جان شما دیگه چرا ؟ شما که ماشالا توی بخش سخت افزار خودت صاحب نظری و دیگران رو راهنمایی میکنی شما دیگه چرا از این نوع سوالات میپرسی من دیدم شما توی تاپیک هستی تصمیم داشتم از شما بخوام به این دست سوالات و مشکلات کاربران جواب بدین . همینطور مسعود عزیز که کاربر فعال انجمن سخت افزاره و خیلی وقتا به اینجا هم سر میزنه .
LCD منم مثل شما قدیمیه . شما باید گزینه 4:3 رو از ستینگ بازی هم انتخاب کنید .
در ضمن بعضی از سیستم ها احتیاج به غیر فعال کردن VSYNC دارن . اگه کسی PS3 داره هم اگه خواست براش توضیح بدم .
خب عکساش کو ؟؟؟
از کجا باید بفهمیم کدوم دریبل رو می گید ؟
راستش تا الان دنبال یک سایت خوب برای آپلود عکسها میگشم که مصطفی زحمتشو کشید و سایتو معرفی کرد اما من یک سوال دارم مصطفی جان این سایت فیلتره من چطوری برم توی قسمت آپلودش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)