...تو پست اول خوندم که Task Force 141 میتونن خودشون سلاحاشونو انتخاب کنن .... این یعنی "خودشنون" یا " خودمون"؟ ... آخه من که این جور چیزی ندیدم ...Task Froce 141 با US Rangers فرقی نداشت به جز آدماش و ماموریتاش ....
ممنون
...تو پست اول خوندم که Task Force 141 میتونن خودشون سلاحاشونو انتخاب کنن .... این یعنی "خودشنون" یا " خودمون"؟ ... آخه من که این جور چیزی ندیدم ...Task Froce 141 با US Rangers فرقی نداشت به جز آدماش و ماموریتاش ....
ممنون
اقایون کسی کرک multi داره ؟؟ یه کرک هست به جز razor که multi کار میکنه .
دوستان کسی میدونه سری جدید کی میاد؟
آیا برای پی سی هم هست یا نه؟
چند تا سوال داشتم!
1-توی اون مرحله ی که توی برف هستیم و کاپتان پرایس هم هست(مرحله ی دوم رو نمیگما!)
مگه نباید بزاریم که موشک ها پرتاب بشن؟پس چرا پرتاب میشن؟
2-توی مرحله ی second sun اونی که توی فضا هست کی هست چیکارس و چرا میترکه؟!
بهتون پیشنهاد میکنم داستان کامل بازی رو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبر داغ داغ!
فکر میکنم تا حالا هیچکدوم از شما نتونستید این رو کشف کنید!
اگه بازی رو تموم کرده باشید میدونید که توی Mission Select یه قسمتی میاد به نام Museum مه توی اونجا هرکاری خوساتید انجام میدید
حالا این کار رو بکنید:
وقتی وارد قسمت museum شدید ابتدا هر اسلحه ای که خواستید انتخاب کنید و تیر هاشم پر پر کنید و به سمت اون میزی برید که روش پر از (کامپیوتر) یا بهتر بگم مانیتور هست
توی قسمت جلوییش که مجاور به خروجی هست یه دکمه ی قرمزی وجود داره(اگه دقت کنید پیداش میکنید) به اون حسابی نزدیک بشید و دکمه رو بزنید
ببینید چی میشه!
هشدار!:خود دکمه رو وقتی بخوای بزنی نوشته Do NOT Press F پس شما هم تا مطمئن نیستید نزنید چون واقعا سخته
من پیشنهاد میکنم از رمز های تقلب استفاده کنید تا به مشکل بر نخورید:
رمز های تقلب:
اول به جایی که بازی نصب شده برید
بعد برید توی فلدر Players
بعد فایل config.cfg رو پیدا کنید و با Wordpad بازش کنید
اخر آخرش این خط رو اضافه کنید:
seta thereisacow "1337"
بعدش باید برای هر رمز کلیدی انتخاب کنید
مثلا:
bind z "god"
که اینجا کلید Z کار گاد مود رو میکنه و این هارو هم باید زیر همون خطی که گفتم بنویسید
البته اختیاری هست و شما میتونید از هر کلیدی که خواستید استفاده کنید.فقط به جای z هر کلیدی دوس دارید بزنید
بقیه ی رمز ها:
bind z "god"
bind 7 "notarget"
bind 8 "noclip"
bind x "give ammo"
فقط به جای z یا x یا عدد ها هر کلیدی دوس داری بزن
بعدشم باید روی همون فایل رایت کلیک کنی و گزینه ی Read Only رو بزنی وگرنه کار نمیکنه
نکته ها:بعد از اینکه رمز هارو زدید بازی هیچ علامتی به شما نمیده ولی در واقع اون ها فعال شدن.
رمز گاد مود رو باید اول هر مرحله بزنید تا کار کنه
رمز no clip میتونه بازی رو بهم بریزه(خودتون میتونید امتحان کنید)
تر جمه ی رمز ها:
گاد مود "god"
bind 7 "notarget"دشمنان شما را نمیبینند
حالت روح و از در و دیوار رد شیدbind 8 "noclip"
bind x "give ammo" بعد از هربار زدن به شما تیر و نارنجک و . . . میدهد
Last edited by B.J.U; 21-07-2010 at 10:39.
حالا 2 تا درخواست هم ازتون دارم
1-جای همه ی لپتاپ های مخفی (Enemy Intel) توی همه ی مرحله هارو بگید
2-چه طوری میشه بدون multiplayer مرحله ی over watch رو توی spicial ops رد کرد؟
راجع به اینتل ها که باید بگم خیلی زیادن و اکثرجاهایی هستن که فکرش رو نمیکنی مثلاً اون مرحله Just Like Old Times میتونی 3 تا اینتل رو روی میز کار...قایق و کنار جعبه های مهمات پیدا کنی.
کلاً پیداکردن اینتل ها الکیه و وقت تلف کنی چون اتفاق خاصی به جز پر شدن درصد های بازی نمیکنه!
توی خود پوشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)