سلام.
نه فکر نمیکنم بیشتر از 100 تومن بشه .سعی میکنم امروز قیمت بگیرم براتون بزارم.![]()
سلام.
نه فکر نمیکنم بیشتر از 100 تومن بشه .سعی میکنم امروز قیمت بگیرم براتون بزارم.![]()
یه جا راهی خوندم واسه رفع مشکل زمانی اس ام اس ولی الان یادم نیست .. کسی راه حل سراغ داره؟
امين يه برنامه بود قبلا
نداريش؟
از طريق رجيستري هم ميشه
برنامه را هم گذاشتم
رفع مشکل اختلاف زمانی sms
نقل قول از سایت phalls
این یک ایراد مسخره در wm6.1 هست در حقیقت این ایراد از Time Zone و DST (daylight saving time) هست برای بعضی ها با تغییر رجیستری زیر مشکل حل شده: (بعضی از key ها و dword ها را باید خودتون ایجاد بکنید)
كد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\PhoneSetting\
Add a dword key "TrustTimeZoneField"
and give it a dword value of 0
درنهایت اگر باز مشکل رفع نشد بایستی این تغییر دوم رجیستری را هم انجام بدهید
كد:
Goto HKLM\Software\OEM\SMS
create the SMS key and Add a dword key RecvTimeStamp and give it a dword value of 1
راستی ریست کردن پس انجام هر یک از تغییرات رجیستری فراموش نشه
قیمت ال سی دی تو علاالدین 60 تومن .هزینه تعویض هم حدود 10-15 تومنه.نوشته شده توسط [B
قیمت تاچم که قبلا گفتم بین 20 تا 28 تومن و هزینه تعوضش هم همون 10 -15 تومنه.
Last edited by d.b23; 24-11-2009 at 09:45.
ببین من خودم از این مغازه خریدم و سالمه ولی یه نکته هست که اگه بقیه هم بدونن بد نیست که شاید مشکل خیلی ها حل بشه.
از اونجا که خروجی سامسونگ ها مثل هم هستش ممکنه کابلی که به شما دادن واسه یه سامسونگ دیگه باشه و کار نکنه(البته شایدم کار کنه).
ولی کابل اصلی امنیا با این کد شناخته میشه که رو بسته بندی کابل نوشته
GH39-00442B
ATC012CSE
حالا شما اگه ببری اونجا احتمال زیاد واست عوض می کنه.
اینم شماره مغازه :88929748
دمت گرم.. نه من نداشتم.. اصلا واسم مهم نبود چون با ساعت اس ام اس کاری نداشتم و اس ام اس بازیو ترجیح میدم با گوشی های سونی اریکسون بکنم چون خیلی خوبه که نشون میدن اس ام اس کی سند شده و کی به تو رسیده.. و این واسم کافی بود اما فعلا 2 تا از خط هام اوت شدنو فقط یه ایرانسل مونده دستم که اونم رو پاکت انداختم و فعلا واسه اینه که نیاز پیدا کردم.. ممنون
![]()
سلام.
دوستان يکي از اشناهامون که اي900 داره يه سي دي نرم افزاري گرفته و الان چند تا تم نصب کرده......
حالا ميخاستم بدونم که اين تم ها کجا ميرن که بخاد فعالشون کنه؟
اگه ميشه لطفن ادرس دقيقي که اين تم ها ميرنو بگين.
ممنون
آقایون من یک مشکل دارم اس ام اس 2 صفحه گوشیم میفرسته ولی دست طرف مقابل نمیرسه یا نصفه میرسه
سلام.
مشکل از گوشی طرف مقابل شماست.(البته وقتی میفرمایید که گوشی شما اس ام اس رو کامل میفرسته.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)