اگر میدونی داستان از کجاست دستی host رو ردیف کنی باید حل بشه
اگر میدونی داستان از کجاست دستی host رو ردیف کنی باید حل بشه
سلام؛
برای ورژن جدید نورتون 360 ، trial reset نیومده؟
هست ولی کمیابه
با سریال اکتیو کنید.
یک سریال برای شما پ خ شد تست کنید
مخصوص نورتون 360 هست
Last edited by Karkas20; 12-03-2012 at 10:11.
دوستان شاهد هستید که چند روزی هست دوست خوبمون AMIR.KIK
نیستند و من با ایشون که تلفنی در ارتباط هستم ، جویا شدم که دایی ایشون عمرشون را دادند به شما و فعلا چند روزی نیستند.
برای امیر از خداوند بزرگ، صبری بزرگ خواستاریم و امیدوارم اخرین غم ایشون باشد.
با سلام
من چند تا سوال از شما دوستان و اساتید گرامی دارم.
یکی اینکه این موضوع dns norton چی که میگن باید وارد کنیم اصلا کجاش؟(همون دوستون که برای سایت سنجش می گفتن)
دو اینکه من الان رو لپتاپم خود شرکت hpاز اول خودش ، norton internet sec.. ver 17 نصب کرده من می خواستم ببینم اینو به ورژن جدید نورتون تبدیل کنم بهتر میشه یا فرقی ندارن؟
راستی من فایروال دستی که بتونم برنامه هارو دستی زیر نظر داشته باشم مهمه برام تو نورتون کدوم قسمتشه این امکان داره؟اخه دنیال فایروال تو نورتون که بودم دیدم زده auto firewall ولی من می خام دستی بتونم کارمو بکنم.
ورژن جدیداشم همینطوری فقط اتوماتیک دارن؟
و نظرتون کدوم وزژن نورتون خوبه(انتی ویروس ، سکیوریتی نت ورک و یا 360) راستی فرقشون چیه؟
یه دنیا ممنون و شرمنده که این همه سوال پرسیدم.
سلام دوستان گرامی من norton 360 ver6 نصب کردم....
اگه کسی سریال براش داره بهم کمک کنه و بهم بگه تا بزنم ممنون میشم.
درود:
احتمالا اين دوتا سريال كار مي كنه اگر نكرد از پستهاي قبلي استفاده كن بعضيها كار ميكنه100%
TB2TW9PYB7M6WVF4Q9GWB2DHJ
TQ4BQW4V4V36FMCYPJKVK743X
با سلام
قبلا توی سایت راهی بود که وقتی چند روز به زمان انقضای نورتون بود ، با انجام ان کار 90 روز دیگر اعتبارش تمدید میشد ولی الان هرچی گشتم پیدا نکردم
کسی میتونه کمک کنه ؟
دوست عزيز:
اون نرم افزار تريال ريست بود كه روي 2012جواب نمي ده و بهترين راه استفاده از سريال موجود در سايت ست كه مرتبا گذاشته مي شه
سلام
یه عزیز سریال جدید واسه NIS 2012 بزاره که یه روز دیگه مونده از تاریخ انقصاء
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)