تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 358 از 482 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینترنت دومگابایت cra داتک

سرعت دانلود نوسان زیاد داره یعنی از 70 80 هست تا 180 اما معمولا با idm روی 130 140 هست
    Last edited by aliani; 18-10-2011 at 19:19.

2. این کاربر از aliani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت دومگابایت cra داتک

سرعت دانلود نوسان زیاد داره یعنی از 70 80 هست تا 180 اما معمولا با idm روی 130 140 هست
    پینگش خیلی خوبه ها . اگه همیشه اینجوری بمونه خیلی خوبه . واقعا به صرفس . منم ماه دیگه 512 اش رو میگیرم یه تستی میزنم . فعلا 512 حجمی 3 گیگی گرفتم سرعت روزانش اینه :

Last edited by imanpod; 18-10-2011 at 20:26.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پینگش خیلی خوبه ها . اگه همیشه اینجوری بمونه خیلی خوبه . واقعا به صرفس . منم ماه دیگه 512 اش رو میگیرم یه تستی میزنم . فعلا 512 حجمی 3 گیگی گرفتم سرعت روزانش اینه :

سرور داخل ایرانه پینگش اینه وگرنه که با گوگل همون 220 هست با 512 چندان فرقی نداره

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب خودت به درد بخور باش برام حساب کن من میگیرم دیگه

خوبه؟
    توی پرشین تولز یکی از بچه ها دو مگ داره 160 ایناس مسنکه سرعتش

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ای خوشگله مو شرابی، ای آواتار قشنگ
    اگه من میتونستم که تاحالا اینکارو کرده بودم.من با توجه به شرایط نمیتونم سرویسم رو تغییر بدم.میخوام بدونم اگه واقعا سرویس خوبی هست من سرویسم رو عوض کنم
    این دوستانی که سرعت رو اعلام میکنن از طریق خود دانلود منیجر سرعت رو میبینن.در صورتی که سرعت دانلود منیجر ملاک نیست
    باید یه برنامه ایی مثه DU meter باید نصب بشه و اون برنامه سرعت دانلود رو بگه
    دوست عزیز aliani جان شما میتونی اینکارو بکنی رو نتیجه رو به ما بگی؟راستی شما کدوم منطقه هستی و چند وقته این سرویس رو گرفتی؟موقع راه اندازی سرویس از شما مدرک خاصی خواستن یا به همه این سرویس رو میدن؟تا حالا مشکلاتی مثه قطعی یا سرعت خیلی کم نداشتی؟داتک موقع راه اندازی سرویس اذیت نکرد؟
    کلا مشکلاتت برای نصب این سرویس چی بود؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای خوشگله مو شرابی، ای آواتار قشنگ
    اگه من میتونستم که تاحالا اینکارو کرده بودم.من با توجه به شرایط نمیتونم سرویسم رو تغییر بدم.میخوام بدونم اگه واقعا سرویس خوبی هست من سرویسم رو عوض کنم
    این دوستانی که سرعت رو اعلام میکنن از طریق خود دانلود منیجر سرعت رو میبینن.در صورتی که سرعت دانلود منیجر ملاک نیست
    باید یه برنامه ایی مثه DU meter باید نصب بشه و اون برنامه سرعت دانلود رو بگه
    دوست عزیز aliani جان شما میتونی اینکارو بکنی رو نتیجه رو به ما بگی؟راستی شما کدوم منطقه هستی و چند وقته این سرویس رو گرفتی؟موقع راه اندازی سرویس از شما مدرک خاصی خواستن یا به همه این سرویس رو میدن؟تا حالا مشکلاتی مثه قطعی یا سرعت خیلی کم نداشتی؟داتک موقع راه اندازی سرویس اذیت نکرد؟
    کلا مشکلاتت برای نصب این سرویس چی بود؟
    من dumeter رو از همون اول که سرویسم ارتقا دادم ران داشتم dumeter دقیقا روی 1 مگابایت نشون میده و بالا و پایین نداره اما idm حسابی نوسان داره

درمورد گرفتن هم راحت بود مدرک خاص دیگه ای غیر از همون مدرک برای 128 بالاتر گرفتن هست نمیخواد من فقط زنگ زدم قسمت تمدید سرویس طرف گفت مبلغش چقدر میشه برای کارت به کارت کردنو بعد گفت یه ایمیل باید بفرستم برای تغییر سرویس و .... منم کارایی که گفت و انجام دادم سریع هم سرویس رو تغییر داد . مرکز هم شهید توکلی هستم

کیفیت هم دقیقا مثل همون 512 ی که داشتم هست هیچ تغییری نکرد پینگ که همونه قطعی هم که این 3 4 روزی که تغییر دادم نداشتم
    مشکل خاصی هم نبود فقط یه ریسیت مودم 512 تو کنسول مودم میشه 2046 اما سرعت رو یه مگه

8. 2 کاربر از aliani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورت از مدرک واسه گرفتن سرعت بالاتر از 128 همون گواهی اشتغال به تحصیله یا چیز دیگه ایی هست؟
    این سرویسی که شما گرفتی دقیقا راسته کار منه.منتها باید یه مدتی بگذره ببینم سرویس شما چطور پیش میره بعد اقدام کنم
    خوش به حالت که به حداقل یک مگ رسیدی.ماکه همچنان در آرزوی دیدن روی ماهشیم
    شما 512 ایی که داشتی از داتک بود؟حجمی بود یا نامحدود؟شمام واسه 512 مبلغ 47 هزار تومن در ماه رو میدادی؟اگه این طوره چطور شد که سرویست رو عوض کردی؟دلیل خاصی داشت؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منظورت از مدرک واسه گرفتن سرعت بالاتر از 128 همون گواهی اشتغال به تحصیله یا چیز دیگه ایی هست؟
    این سرویسی که شما گرفتی دقیقا راسته کار منه.منتها باید یه مدتی بگذره ببینم سرویس شما چطور پیش میره بعد اقدام کنم
    شما 512 ایی که داشتی از داتک بود؟حجمی بود یا نامحدود؟شمام واسه 512 مبلغ 47 هزار تومن در ماه رو میدادی؟اگه این طوره چطور شد که سرویست رو عوض کردی؟دلیل خاصی داشت؟
    بله همون مدرک کافیه
    سرویس قبلیم هم 512 نامحدود ماهی 47 تومن بود تنها فرقی که بین این 2 تا هست اینه که سرویسای cra یک به ده هست شیرشون و اینکه دقیقا سرعت 2 مگ مثلا یه مگه یعنی نصفه اما این قدیمیا اشتراکشون 1 به 8 هست

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

میصرفه ماهم این 512 رو بدیم بره یکی از اونا بگیریم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله همون مدرک کافیه
    سرویس قبلیم هم 512 نامحدود ماهی 47 تومن بود تنها فرقی که بین این 2 تا هست اینه که سرویسای cra یک به ده هست شیرشون و اینکه دقیقا سرعت 2 مگ مثلا یه مگه یعنی نصفه اما این قدیمیا اشتراکشون 1 به 8 هست
    البته این قدیمی ها ضریب اشتراکشون 1 به 4 هست نه 1 به هشت
    میشه دلیل اصلی تعویض سرویستون رو بدونم.چرا قصد کردید که عوض کنید؟از سرویس قدیمیتون خسته شده بودید یا دلیل دیگه ایی داشت؟
    اگه این سرویس که الان دارید بعدا سرویس بدی دربیاد ناراضی باشید،ناراحت نمیشید که 512 با قیمت 47 تومن رو دادید و دیگه نمیتونید ازش استفاده کنید؟(آخه همونطور که میدونید این سرویس نظر مردم رو جلب میکنه و ممکنه شلوغ بشه و کیفیت سرویس پایین بیاد اما سرویس قدمیمتون اینجوری نمیشد)
    من قبلا یه گواهش اشتغال به تحصیل دادم واسه سرعت بالا.دوباره باید یه گواهی دیگه بدم یا نیازی نیست؟
    به نظر شما برای من و سیمون میارزه که سرویسمون رو عوض کنیم؟
    میصرفه ماهم این 512 رو بدیم بره یکی از اونا بگیریم ؟
    والا من که نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف میگم که سرعتش بالاتره و بهتره و از طرف دیگه میترسم بعدا بد بشه و همین اینترنت پیزوری هم که داریم دیگه دستمون بهش نرسه.آخه من کارم با اینترنت هست و انتخاب واقعا برام سخته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •