تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 358 از 1759 اولاول ... 2583083483543553563573583593603613623684084588581358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا حمونی که تو میگی. همینجا بگو دیگه. اگرم نمیدونی سایت isp رو معرفی کن.
    لیست قیمت صبانت ( کشوری):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست قیمت های شاتل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت اینه که چه شکلیه ؟!!!
    فکر کنم مدل بدی بهتر باشه .
    چراغی به اسم adsl داره روش؟ اگه داره اونه که باید ثابت باشه ، البته power که طبیعتا باید ثابت باشه ولی data چوندر حال فعالیته ، به صورت نا منظم چشمک میزنه

2. این کاربر از rooholla_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین ، مودم من 4 تا چراغ داره به نام های : PC USB , DATA , LINK , POWER من هر موقع مودم رو روشن میکنم چراغ سمت چپ و راست روشن میشه درجا ولی دو چراغ وسط چشمک چشمک میزنه تا روشن بشه .... ولی بعد که روشن شد اینترنت وصله ... حالا مشکله من اینه که وقتی مودم روشن هست یهو دو چراغ وسط با هم خاموش میشن و دوباره عمل چشمک چشمک زدن شروع میشه تا هر 2 تا کاملا روشن بشن ولی باز یهو دوباره عمل چشمک شروع میشه ( حدود یک دقیقه بعد )

چراغ ها هم با توجه به ترتیب نامی که اینجا نوشتم هست
    آها.
    power باید ثابت بمونه ، اگه این به چشمک بیوته یعنی اینکه برق رسونیت به مودم ایراد و داره و قطع و وصل میشه (برق).
    link به نظرم مربوط به خط adsl شماست .که مودم رو روشن کنی حدودا 30 ثانیه طول میکشه تا ثابت بشه. مربوط به اینه که بفهمه adsl روی خط راه افتاده یا نه ( هون وجود داره)."" فکر کنم ایراد از خط باشه ، یا اینکه کسی به تلفنت زنگ میزنه و نویز میوفته "".
    data هم انتقال داده . وقتی که داری اطلاعات میگیری ، چشمک میزنه ، در غیر این صورت انتقال داده صورت نمیگیره. اگه هم خاموش باشه یعنی به net وصل نشدی .
    pc usb هم که معلومه

حالا شما کجاش گیر داری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آها.
    power باید ثابت بمونه ، اگه این به چشمک بیوته یعنی اینکه برق رسونیت به مودم ایراد و داره و قطع و وصل میشه (برق).
    link به نظرم مربوط به خط adsl شماست .که مودم رو روشن کنی حدودا 30 ثانیه طول میکشه تا ثابت بشه. مربوط به اینه که بفهمه adsl روی خط راه افتاده یا نه ( هون وجود داره)."" فکر کنم ایراد از خط باشه ، یا اینکه کسی به تلفنت زنگ میزنه و نویز میوفته "".
    data هم انتقال داده . وقتی که داری اطلاعات میگیری ، چشمک میزنه ، در غیر این صورت انتقال داده صورت نمیگیره. اگه هم خاموش باشه یعنی به net وصل نشدی .
    pc usb هم که معلومه

حالا شما کجاش گیر داری؟
    ماشالا همه چراغ هارو درست گفتی

همونطور که گفتی LINK حدود 30 ثانیه طول میکشه تا وصل بشه ، بعد از اینکه وصل شد چراغ DATA هم پشتش وصل میشه

حالا مشکل من اینه که وقتی لینک و دیتا چراغشون روشنه و دارن به درستی کار میکنن یهو لینک و دیتا خاموش میشن و لینک دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و این عمل هی تکرار میشه ... یعنی لینک و دیتا وصل میشن بعد از یک دقیقه یهو قطع میشن و دوباره وصل میشن

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالا همه چراغ هارو درست گفتی

همونطور که گفتی LINK حدود 30 ثانیه طول میکشه تا وصل بشه ، بعد از اینکه وصل شد چراغ DATA هم پشتش وصل میشه

حالا مشکل من اینه که وقتی لینک و دیتا چراغشون روشنه و دارن به درستی کار میکنن یهو لینک و دیتا خاموش میشن و لینک دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و این عمل هی تکرار میشه ... یعنی لینک و دیتا وصل میشن بعد از یک دقیقه یهو قطع میشن و دوباره وصل میشن
    خب LINK نباید هی قطع و وصل بشه، شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

خب LINK نباید هی قطع و وصل بشه، شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟
    تلفونمون قلطعه !!!

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی حین قطعی تلفن شما به این مشکل برخوردی؟
    اگر بله خب تا وصل تلفن باید صبر کنی. بعد ببینی مودم باز مشکل داره یا خیر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

یعنی حین قطعی تلفن شما به این مشکل برخوردی؟
    اگر بله خب تا وصل تلفن باید صبر کنی. بعد ببینی مودم باز مشکل داره یا خیر.
    خیر !! از صبح تلفن قطع بود ولی من تا بعد از ظهر ADSL م سالم بود ولی یهو اینجوری شد !!!

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

سلام
    دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
    سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
    دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
    ممنون

10. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با سلام
    در پی استفاده از اینترنت ADSL هستم اما تا حالا باهاش کار نکردم و از چند و چونش اطلاعی ندارم.
    برای راه‌اندازی این سرویس چه دستگاههایی رو باید بخرم؟

بهتره این تجهیزات رو خودم بخرم یا اجازه بدم ISP بخره؟

12. این کاربر از SuB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم خواهش می کنم بی پاسخ نذارین من توی یه شهرک تقریبا کوچیک زندگی می کنم و تو شهر ما هم سرویس دهنده (ISP) یکی بیشتر نیست (هست ولی دور از منطقه ی ما حدود 50 کیلو متر باید برای اتصال به سرور کد شهری بگیریم ) سرعت اینترنت ما هم حدود kbsp19 تا 26 ست تا حالا از این بالاتر هم نرفته انگاری تراکتور خدایی باید 5 دقیقه صبر کرد تا سایتی مانند یاهو باز بشه
    سوال من : برای نصب ADSL مخابرات گیر نمیده یعنی شرایط خاصی نمی خواد (یعنی بگه واسه شهر های بزرگه یا اینکه باید سرویس دهنده این شرایط رو داشته باشه )
    دوستان من الان نزدیک به دو سال با همین سرعت ( نهایتن 27 کیلو بایت ) وصل میشم و تغیری هم نمی کنه حالا یه مودمی می خوام که سرعتش حداقل از 35kbsp بالا باشه
    ممنون
    سلام
    من اینترنت دایل آپم اکثر اوقات روی 50.66 بود؛ ولی برای لود یک سایت می باس 2 دقیقه وای می ایستادم!!! می فهمم چی می کشی!!!
    ببینم. همون ISP شهرتون سرویس ADSL می ده؟ اگه می ده از اون بگیر. در غیر اون صورت باس از جای دیگه اقدام کنی. راستی حتما بهم بگو که فاصلتون از مرکز مخابراتیتون چند هست؟ اگه بیشتر از 6 کیلومتر باشه، نمی تونی سرویس بگیری . نه این که نتونی... می تونی! ولی خوب به ازای هر مقدار که فاصلت از 6 کیلومتر بیشتر می شه، از سرعتت کم می شه

و اما درباره پرسشت...: تنها گیری که بهت می دن این هست که مخابرات محلی تون از ADSL پشتیبانی می کنه یا نه!!! همین! که برای همین هم شما یا می ری مرکز مخابراتیت و می پرسی ADSL می تونی بگیری روی خطت یا نه. و یا می تونی بری سایت خدمات دهنده و کد مخابراتیتون رو تایپ کنی و ببینی پشتیبانی می شه یا نه.

و در مورد سرعت هم باید بدونی که اگر فاصله خونه از مرکز مخابراتی حداکثر تا 6 کیلومتر باشه، سرعتت همونی هست که می گیری. ولی اگر بیشتر باشه - به ازای هر 100 متر مثل این که - مقداری از سرعتت کم می شه.

با سلام
    در پی استفاده از اینترنت ADSL هستم اما تا حالا باهاش کار نکردم و از چند و چونش اطلاعی ندارم.
    برای راه‌اندازی این سرویس چه دستگاههایی رو باید بخرم؟

بهتره این تجهیزات رو خودم بخرم یا اجازه بدم ISP بخره؟
    اطلاعات خاصی نمی خواد. ببین هر خط تلفن از 256 راه تشکیل شده که برای مکالمه تنها از 1 راه استفاده می شه و 255 راه دیگه بدون استفاده می مونه! که عهد همین دایل آپ هم از همین یه راه برای اتصال به اینترنت استفاده می کنه!!!

کار ADSL اینه که از اون 255 راه بدون استفاده، کار بکشه و به اون یه راه ارتباط مکالمه ای کاری نداشته باشه. از همین رو هم سرعت بالاتری داره و هم این که خط هیچوقت اشغال نمی شه. الان هم روال کاری اکثر شرکت ها شده ADSL +2 که خیلی از نوع معمولی ADSL بهتر هست. هم سرعت بالاتری داره و هم فاصله بیشتر (حداکثر تا 6 کیلومتر از مرکز مخابراتی ) رو پشتیبانی می کنه.

چیزهایی که شما نیاز داری:
    1. یک عدد مودم ADSL هست
    2. یک عدد اسپلیتر (جدا کننده تلفن و اینترنت - که یکیش در مخابرات برات می گذارن که هزینش پای شرکته و دیگریش معمولا با خود مودم می فروشن )
    3. به تعداد دستگاه های تلفن موجود در خانه اسپلیتر یا میکروفیلتر ( آخه اسپلیتر افزون بر اینکه تلفن و اینترنت رو جدا می کنه، نویز گیر هم هست. اما میکروفیلتر فقط نویز گیره )
    4. صبر و حوصله برای رانژه شدن خط و راه افتادن خدمات که برای برخی از شرکت ها صبر ایوب می خواد!!!

در مورد اون پرسش آخرت هم باس بگم خودت بخری بهتره. چون ISP قیمت تجهیزات رو به اندازه قیمت خون باباش محاسبه می کنه!!!

پرسشی بود ما ها همه هستیم؛ در خدمتیم
    Last edited by DariushGreat; 28-07-2009 at 11:21.

14. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •