تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 630 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

فکر نمیکردم روزی انتگرال یقمو بگیره....
    چقدر مسخرست تشریحی خوندن...
    برای 10 نمره گرفت راحته اما من چون تو مدرسمون حیثیت دارم زشته 10 بگیرم ...
    به خاطر همین مجبورم...خیلی مسخرست واقعا...امروز کل وقتم رو اثبات و ... گرفت..

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من متوجه نميشم يعنني احتمال داره 40 درصد افراد رو رزمندگان بگيره؟!!! اين كهع ممكن نيستش! مثلاً همينجا سهميه رزمندگان چنتا داريم؟اين كه پر شه بنظم خيلي بعيده اما اولويت ممكن با رزمندگان باشه.
    ولي خودمونيم سياست سازمان سنجش اينه كه بپيچوننمون!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من متوجه نميشم يعنني احتمال داره 40 درصد افراد رو رزمندگان بگيره؟!!! اين كهع ممكن نيستش! مثلاً همينجا سهميه رزمندگان چنتا داريم؟اين كه پر شه بنظم خيلي بعيده اما اولويت ممكن با رزمندگان باشه.
    ولي خودمونيم سياست سازمان سنجش اينه كه بپيچوننمون!
    تااونجایی که من از اطرافیان متوجه شدم این سهمیه رو جدیدا گذاشتن برای بسیج فعال البته اگه اخبار رو دنبال کرده باشین سراین سهمیه بین سازمان سنجش و قوه قضاییه دعوا بود. البته منطقیم هست که از رزمنده های دوران جنگ اگرم کسی بخواد کنکور شرکت کنه اونقدر تعدادشون کم هستن که نیازی به 40 درصد سهمیه نباشه! منطقی نیست؟

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تااونجایی که من از اطرافیان متوجه شدم این سهمیه رو جدیدا گذاشتن برای بسیج فعال البته اگه اخبار رو دنبال کرده باشین سراین سهمیه بین سازمان سنجش و قوه قضاییه دعوا بود. البته منطقیم هست که از رزمنده های دوران جنگ اگرم کسی بخواد کنکور شرکت کنه اونقدر تعدادشون کم هستن که نیازی به 40 درصد سهمیه نباشه! منطقی نیست؟
    اغصاب خودتو خورد نکن با تجمغاتی که بسیح دانشجویی در اعتراض به این طرح داشت فرار شد حتی تو مجلس بحث شه که سهمیه دانشگاه آزادشونم بردارن
    در مورد پر شدنشم همه چیز به درصدی که تو دفترچه دوم کنکور برای استفاده از سهمیه نوشته شده داره من بش دقت نکردم ولی مطمونا از 86 تا 87 و احتمالا از 87 تا 88 تغییر کرده باشه این که شورای عالی انقلاب فرهنگی از دادن جزئیات بومی گزینی خودداری می کنه(تو روزنامه جام جم خوندم که از رئئس کمیسون آموزش خواستن جزئئاتشو فعلا اعلام نکنه) احتمالا به این خاطره یه مثال براتون می زنم اگه بومی گزینی 1 درصد آزاد و 99 درصد بومی باشه و این درصد 100 باشه اون موقع یک نفر برای استفاده از سهمیش باید 100 درصد نمره آخرین نفر بدون سهمیه رو بدست آورده باشه یعنی فرقی با پذیرش آزاد نداره

اگه سهمیشونو از 40 بکنن 5 درصد همشون قبول میشن ولی به هر حال می خوان مزدوراشونو تو دانشگاه های هدف وارد کنن

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها امتحان انتگرال چطور بود؟
    خوب دادین؟

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض جواب + سوال امتحان امروز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جای خط چینsair.ir روبنویسید
    Last edited by swamp; 16-05-2009 at 13:39.

7. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جای خط چینsair.ir روبنویسید

سلام دوست عزیز ... خسته نباشید
    فایل pdf امتحان رو دارید
    موفق باشید

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه میگم مگه سوال اول امتحان امروز شیب خطش یک پنجم نبود؟
    چرا توی پاسخنامه زده منهای یک دوم؟
    توی سوال آخر هم جواب زده :
    ولی من اینو بدست اوردم=>
    درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

قطب‌ها و ناحيه‌هاي بومي كنكور 88 اعلام شد

حسين توكلي با بيان اين‌كه 9 ناحيه بومي در كنكور 88 وجود دارد، گفت: استان‌هاي تهران، زنجان، سمنان، قزوين، قم و مركزي جزو ناحيه يك، استان‌هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل جزو ناحيه 2، استان‌هاي اصفهان، چهارمحال و بختياري و يزد جزو ناحيه 3، استان‌هاي سيستان و بلوچستان و كرمان جزو ناحيه 4 كنكور 88 هستند.
    وي گفت: استان‌هاي بوشهر، فارس، كهكيلويه و بويراحمد و هرمزگان جزء ناحيه 5، استان‌هاي كردستان، كرمانشاه و همدان جزء ناحيه 6، استان‌هاي ايلام، خوزستان و لرستان جزء ناحيه 7، استان‌هاي خراستان رضوي، خراسان شمالي و خراسان جنوبي جزء ناحيه 8 و استان‌هاي گلستان، گيلان و مازندران جزء ناحيه 9 كنكور 88 هستند.
    معاون سازمان سنجش با بيان اين‌كه در كنكور امسال 5 قطب بومي وجود دارد، اظهار داشت: استان‌هاي تهران، زنجان، سمنان، قزوين، قم، گلستان، گيلان، مازندران و مركزي جزء قطب بومي يك، استان‌هاي خراستان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان و كرمان جزء قطب بومي 2 استان‌هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، كردستان، كرمانشاه و همدان جزء قطب بومي 3 هستند.
    وي گفت: استان‌هاي اصفهان، ايلام، چهارمحال و بختياري، خوزستان، لرستان و يزد جزو قطب بومي 4 و استان‌هاي بوشهر، فارس، كهكيلويه و بويراحمد و هرمزگان جزء قطب بومي 5 كنكور 88 هستند.
    توكلي با بيان اين‌كه در كنكور 88 پذيرش دانشجو در رشته‌هاي دانشگاهي در دوره‌هاي روزانه با توجه به ماهيت و گسترش رشته‌ها در سطح كشور به روش گزينش بومي (استان، ناحيه‌اي، قطبي) و كشوري صورت مي‌گيرد، اظهار داشت: براساس اين مصوبه مقرر شده است در رشته‌هاي مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق، روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني)، پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت 60 درصد گزينش بومي و 40 درصد گزينش آزاد صورت مي‌گيرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

آقا مگه امروز آزمون بوووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •