یه سوال داشتم.معنی درست و حسابی از اینا پیدا نکردم. می خواستم بببینم بهترین معنی برای هر کدوم از اینا چی
میشه؟
Most Disappointing Absence
Most Anticipated
فرض بگیرید که عنوان یه جایزه یا یه نظر سنجی از سایتی باشن...
یه سوال داشتم.معنی درست و حسابی از اینا پیدا نکردم. می خواستم بببینم بهترین معنی برای هر کدوم از اینا چی
میشه؟
Most Disappointing Absence
Most Anticipated
فرض بگیرید که عنوان یه جایزه یا یه نظر سنجی از سایتی باشن...
ياس آورترين غيبت ( عدم حضور )
مورد انتظار ترين( گزينه )
بچه ها نظرتون دربارهچیه من دوره زبان رو توی کیش تموم کردم اما الان داره یادم میره به نظرتون این سایت دوره هاش خوبه یا راه بهتری سراغ دارین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by magic69; 27-06-2010 at 19:58.
سایت خوبیست.... !
مطمئنا میتونه موثر باشه
ولی تجربه ی شخصی خودم مطالعه بود... به قول خودشون: Keep on reading
جدا مطالعه و شنیدار خیلی کمکم کرده که زبان را فراموش نکنم...
لینک های اون پست رو نمیتونم ببینم!![]()
جداً؟من همین الان چک کردم سالمنا...مشکل از شماست فکر کنم...به هر حال نقل قول از seymour عزیز مینماییم
:
اما در مورد "خسته نباشید" ، چندین بار ما توی فوروم های دیگه بحثش رو کردیم .. به هیچ وجه " more power to your elbow " مرسوم نیست و استفاده نمیشه ... (ضمن اینکه بیشتر برای آرزوی ادامه موفقت به کار میره - تا اینکه واسه شخص خسته !! .. )
به نظر من : let's call it a day ... به نظرم نزدیکترین چیزیه که دارن ... (البته با محدویت های خودش ... یعنی به معنای " آقا دیگه خسته نباشید ... بقیه اش واسه فردا !!")
سلام
میخواستم بدونم برای یادگرفتن اصطلاحات انگلیسی مثل go out of your way که نمیدونستم و دوستان لطف کردن و بهم معنی اش رو گفتن باید چیکار کنم ؟؟؟ایا کتابی تو این زمینه هست که کمک کنه و کلا بهترین راه برای یاد گرفتن اینها چیه؟؟
ممنونم
به مرور زمان در حین مکالمه و مطالعه زبان با خیلی از این اصطلاحات آشنا میشین که به نظر خودم یکی از بهترین راه ها برای یادگیری لغات و اصطلاحات هست
ولی کتاب های زیادی هم هست که دسته بندی خوبی از اصطلاحات و عبارت های روزمره دارن...
کتابی مثل street talk
essential idiom in English
کتابهای Vocabulary in Use و خیلی کتابهای دیگه ... که اگه به کتاب فروشی مثل جنگل برین، خودشون کتابهای خوبی معرفی میکنن...
این تاپیک هم کمکتون میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا دستت درد نکنه دوما آره!
به جاش نوشته باید ثبت نام کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)