من یاهو11 نصب کردم ولی وقتی PM میاد هیچ متنی نشون نمیده!!! چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یاهو11 نصب کردم ولی وقتی PM میاد هیچ متنی نشون نمیده!!! چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاکش کن 10 نصب کن.هنور ورژن اصلی یاهو 11 نیومده و اونی که شما نصب کردی ورژن بتا هستش و خیلی مشکلا داره
عزیز یه و-ی-پ-ی-ا-ن مجانی یا پولی گیر بیار.100% مشکلت حل میشه.اگه دیدی با اون یاهوت باز میشه پس بدون مشکل از آی اس پیت هستش
با سلام
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاهو مسنجر من قاطی کرده !!
پی ام های فینگلیش رو کج نشون میده
فارسی رو به صورت مربع نشون میده
چه مرگشه ؟ یهو اینجوری شد !!
شما ویندوز رو ریست کن اگر مشکل برطرف نشد فونت های ویندوز احتمالا دچار مشکل شدند
نرم افزار word رو باز کنید ببینید اونجا مشکلی ندارید
اگر مشکل موجود داشت فونت های جدید جایگزین کنید واگر مشکل وجود نداشت به منوی performance یاهو مسنجر برید و اونجا نوع فونت یاهو مسنجر رو تغییر بدید و روی arial یا tahoma بگذارید
سلام دوستان دو تا مشكل اساسي دارم كه داره منو به سمت روانپزشك ميكشونه اونم اينه كه وقتي به كسي pm ميدم text من به طرف نميرسه يعني طرف text منو نمي بينه و ديگه اينكه صداي room ها رو ندارم يعني talk قطع شده .4 بار ويندوز رو عوض كردم فايده نداشته 5 تا ورژن از ياهو مسنجر از ورژن 7 تا ورژن 11 نصب كردم بازم بي فايده بودش به خدا دارم رواني ميشم كمممممممممممممممممممك. ضمنا من با GPRS همراه اول با كاميوتر وصل ميشم گوشيمم سوني اريكسون w810i هستش.كسي ميتونه كمكم كنه؟ كمممممممممممممممممممممممم ممممممممك
این پست رو یک نگاه بنداز شما
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
اتفاقا دور و بر 2000 تا فونت فارسی ریختم ، بعد یهو اینجوری شد !!
میتونم فارسی تایپ کنم توی ورد ... توی یاهو هم وقتی طرف مقابل فارسی تایپ میکنه ، برای من به صورت مربع مربع میاد تمام حروف ، باید اون مربع هارو کپی کنم توی یه ورد یا جای دیگه تا بتونم بخونم چی نوشته ... !!
در منوی performance باید کدوم قسمت فونت هارو درست کنم ؟ اگه قسمت appearance هستم که در اونجا فونت Tahoma هست ...
ورژن 10 رو هم نصب کردم. مشکل برطرف نشد
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
سرعت اینترنتم 128 هست و سرعت طرف مقابل 512 هست تصویرم رو نداره ولی من تصویرش رو دارم یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)