سعد جان نرم افزار MozBackup استفاده کن کامله
سعد جان نرم افزار MozBackup استفاده کن کامله
داداش حواست هست؟ اينجا ايرانه هاااااااااااااااا !!!
تا اينا درخواست شما رو بخونن ، بررسي كنن ببين اصلا ميشه Adsl داد روي خط تلفن خونه تون يا نه ، خط رو رانژه كنن و ... كم كم 2 روز معطلي داره
پس فکرکنم اگه حضوری برم بهتره نه؟چون به صورت اینترنتی بیشتر از 128 نمیدن همون اولش.راستی ایندفعه ام از مخابرات سرویس بگیرم یا از یه شرکت دیگه؟کدوم شرکتو پیشنهاد میکنین؟الان چون ما جایی هستیم که فقط میتونستم از مخابرات سرویس بگیرم ولی منزل عوض شه از جاهای دیگه ام میتونم بگیرم
عمرا کسی بتونه به سرعت من برسهخاک تو سرشون کنن
![]()
عرض کنم خدمتت برای اینکه جدیدا (طی یک ماه گذشته )برای کلیه کاربرهای مخابرات مک فیلتر رو فعال کردت اون موقع که شما pppoe وصل شدین مک مودم شما در سیستم ثبت شده و دیگه مک هیچ مودمی رو قبول نمیکنه و اونجا که گفتین چراغ internet براتون روشن نمیشه دقیقا همین مساله رو میرسونه یعنی مک ارسالی از مودم دوم مورد قبول نیست پس باید چه کار کرد؟
در حالت عادی تقریبا هیچ جز گرفتن یک سرویس دوم adsl و یک خط مخابرات جدید برای مودم دوم اما همیشه در ناامیدی بسی امید هست ولی حالا چرا؟
شما باید برای مودمی که وصل نمیشه مک مودم اولی که وصل میشه رو ست کنید . راه حل دوم : به مخابرات بروید و از مسئولین بسیار ماهر بخش adsl درخواست کنید برای سرویس شما مک هر دو مودم رو تعریف کنند.
در ضمن سلامی گرم دارم خدمت تیمسار که تشریف فرما شدندخبر دوم اینکه امروز خوی رو سیل برد تو عمرم چنین بارندگی ندیده بودم
نه دوست عزیز . مکس نت از همون اول مک فیلترینک داشت ولی من هربار زنگ میزنم میگم مک رو حذف کنن اونام 3 سوته پاک میکنن و شما میتونید مجددا وصل بشید.
باز این مکس لعنتی اوضاعش خراب شد . سایت اصلا نمیشه باز کرد از بس دیتا لاس داره. وی پی اس - بازی - یوتوب اینام کلا تعطیل. حالا نمیدونم واسه بقیه چطوره
پینگ واقعا افتضاح برای باز کردن وب
دانلود ولی عالی
Ping statistics for 209.85.148.113:
Packets: Sent = 100, Received = 70, Lost = 30 (30% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 326ms, Maximum = 342ms, Average = 332ms
سلام دوست عزیز از زمانی که Bridge رو برای داداشتون فعال کردید مک روی اون قفل شده و سیستمهای دیگه رو kill میکنه. حالا موارد زیر رو میتونید انجام بدید:
1-اگر مودمتون دارای مک کولن باشه میتونید مکش رو با مک کامپیوتر ست کنید PPPOE بزنید و هر دو استفاده کنید.
2- میتونید اینترنت رو از طریق کامپیوتری که به اینترنت وصل میشه برای خودتون هم شیر کنید.
3- میتونید از آی اس پی درخواست کنید تا مک رو براتون تغییر بدند.
موفق باشید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)