تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1004 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستان ببخشید که این سوالو اینجا هم میپرسم

کسی میدونه چطور میشه از یوزرنیم پسوردهایی که داخل فایرفاکس سیو کردم بکاپ بگیرم ؟

پ.ن:

win7

Firefox 14.0

سعد جان نرم افزار MozBackup استفاده کن کامله

2. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز وقتی از طریق اینترنت ثبت نام کنم مگه همون لحظه اینترنتم فعال نمیشه؟فکر کنم موقعی که حضوری برم بگیرم 2 روز طول میکشه تا فعال شه اره؟
    داداش حواست هست؟ اينجا ايرانه هاااااااااااااااا !!!

تا اينا درخواست شما رو بخونن ، بررسي كنن ببين اصلا ميشه Adsl داد روي خط تلفن خونه تون يا نه ، خط رو ران‍ژه كنن و ... كم كم 2 روز معطلي داره

4. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

داداش حواست هست؟ اينجا ايرانه هاااااااااااااااا !!!

تا اينا درخواست شما رو بخونن ، بررسي كنن ببين اصلا ميشه Adsl داد روي خط تلفن خونه تون يا نه ، خط رو ران‍ژه كنن و ... كم كم 2 روز معطلي داره
    پس فکرکنم اگه حضوری برم بهتره نه؟چون به صورت اینترنتی بیشتر از 128 نمیدن همون اولش.راستی ایندفعه ام از مخابرات سرویس بگیرم یا از یه شرکت دیگه؟کدوم شرکتو پیشنهاد میکنین؟الان چون ما جایی هستیم که فقط میتونستم از مخابرات سرویس بگیرم ولی منزل عوض شه از جاهای دیگه ام میتونم بگیرم

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عمرا کسی بتونه به سرعت من برسه خاک تو سرشون کنن

7. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

سلام بچه ها.خواهش میکنم جوابم رو بدین که بدجوری کلافه شدم :( من الان یک سال و نیمه که از ADSL مخابرات استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم و توی این یه ماه آخر چون امتحان دانشگاه داشتم از ADSL استفاده نکردم و جاش داداشم که طبقه بالای ما هستن استفاده کرد . قبلا من خودم با روش PPPOE خیلی راحت وصل میشدم اما داداشم اومد و گفت واسه من کانکشن درست کن و ... منم مودم رو دوباره تنظیم کردم و واسش کانکشن ساختم . اما ....!!!! اما الان که تقریبا امتحانام تموم شده اومدم از ADSL استفاده کنم نمیشه !!!! تو روش Bridge که یوزر و پسوورد میزنم واسم ارور فکر کنم 691 میده و میگه یوزر پسووردت اشتباهه !!!! وقتی هم که دوباره تنظیمش میکنم به PPPOE مثل گذشته چراغ کابل لن و ADSL روشن میشه ( که تا اینجاش باید هم بشه ) اما چراغ Internet روشن نمیشه و کامپیوتر من هم به اینترنت وصل نمیشه !!! ( مثل موقعی که ترافیک آدم تموم میشه و وصل نمیشه ) . خواهشا کمکم کنین . Restore default کردم ، Reset کردم ... هرکاری بگین کردم اما درست نمیشه . حتی تا امروز من با لپ تاپم یه بار هم به اینترنت وصل نشده بودم ، با اونم امتحان کردم بازم نشد ... اما با کامپیوتر داداشم راحت میشه ! ( الان با این مینویسم ! ) چیکار کنم بچه ها ؟؟؟؟ *** راستی وقتی داداشم وصل میشه یه هشدار هم از بغل از طرف ویندوز بهش میاد که فکر کنم میگه آی پی شما با یه آی پی دیگه رو همین کامپیوتر قاطی شده یا یه همچین چیزی (مینویسه Your IP Adress Conflict with نمی دونم چی چی ....) توروخدا کمکم کنین . عجب ضد حالیه بعد امتحانات !!! :(
    عرض کنم خدمتت برای اینکه جدیدا (طی یک ماه گذشته )برای کلیه کاربرهای مخابرات مک فیلتر رو فعال کردت اون موقع که شما pppoe وصل شدین مک مودم شما در سیستم ثبت شده و دیگه مک هیچ مودمی رو قبول نمیکنه و اونجا که گفتین چراغ internet براتون روشن نمیشه دقیقا همین مساله رو میرسونه یعنی مک ارسالی از مودم دوم مورد قبول نیست پس باید چه کار کرد؟
    در حالت عادی تقریبا هیچ جز گرفتن یک سرویس دوم adsl و یک خط مخابرات جدید برای مودم دوم اما همیشه در ناامیدی بسی امید هست ولی حالا چرا؟
    شما باید برای مودمی که وصل نمیشه مک مودم اولی که وصل میشه رو ست کنید . راه حل دوم : به مخابرات بروید و از مسئولین بسیار ماهر بخش adsl درخواست کنید برای سرویس شما مک هر دو مودم رو تعریف کنند.

در ضمن سلامی گرم دارم خدمت تیمسار که تشریف فرما شدند خبر دوم اینکه امروز خوی رو سیل برد تو عمرم چنین بارندگی ندیده بودم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه دوست عزیز . مکس نت از همون اول مک فیلترینک داشت ولی من هربار زنگ میزنم میگم مک رو حذف کنن اونام 3 سوته پاک میکنن و شما میتونید مجددا وصل بشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

باز این مکس لعنتی اوضاعش خراب شد . سایت اصلا نمیشه باز کرد از بس دیتا لاس داره. وی پی اس - بازی - یوتوب اینام کلا تعطیل. حالا نمیدونم واسه بقیه چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پینگ واقعا افتضاح برای باز کردن وب
    دانلود ولی عالی

12. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Ping statistics for 209.85.148.113:
    Packets: Sent = 100, Received = 70, Lost = 30 (30% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 326ms, Maximum = 342ms, Average = 332ms

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

11

سلام بچه ها.خواهش میکنم جوابم رو بدین که بدجوری کلافه شدم :( من الان یک سال و نیمه که از ADSL مخابرات استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم و توی این یه ماه آخر چون امتحان دانشگاه داشتم از ADSL استفاده نکردم و جاش داداشم که طبقه بالای ما هستن استفاده کرد . قبلا من خودم با روش PPPOE خیلی راحت وصل میشدم اما داداشم اومد و گفت واسه من کانکشن درست کن و ... منم مودم رو دوباره تنظیم کردم و واسش کانکشن ساختم . اما ....!!!! اما الان که تقریبا امتحانام تموم شده اومدم از ADSL استفاده کنم نمیشه !!!! تو روش Bridge که یوزر و پسوورد میزنم واسم ارور فکر کنم 691 میده و میگه یوزر پسووردت اشتباهه !!!! وقتی هم که دوباره تنظیمش میکنم به PPPOE مثل گذشته چراغ کابل لن و ADSL روشن میشه ( که تا اینجاش باید هم بشه ) اما چراغ Internet روشن نمیشه و کامپیوتر من هم به اینترنت وصل نمیشه !!! ( مثل موقعی که ترافیک آدم تموم میشه و وصل نمیشه ) . خواهشا کمکم کنین . Restore default کردم ، Reset کردم ... هرکاری بگین کردم اما درست نمیشه . حتی تا امروز من با لپ تاپم یه بار هم به اینترنت وصل نشده بودم ، با اونم امتحان کردم بازم نشد ... اما با کامپیوتر داداشم راحت میشه ! ( الان با این مینویسم ! ) چیکار کنم بچه ها ؟؟؟؟ *** راستی وقتی داداشم وصل میشه یه هشدار هم از بغل از طرف ویندوز بهش میاد که فکر کنم میگه آی پی شما با یه آی پی دیگه رو همین کامپیوتر قاطی شده یا یه همچین چیزی (مینویسه Your IP Adress Conflict with نمی دونم چی چی ....) توروخدا کمکم کنین . عجب ضد حالیه بعد امتحانات !!! :(

سلام دوست عزیز از زمانی که Bridge رو برای داداشتون فعال کردید مک روی اون قفل شده و سیستمهای دیگه رو kill میکنه. حالا موارد زیر رو میتونید انجام بدید:

1-اگر مودمتون دارای مک کولن باشه میتونید مکش رو با مک کامپیوتر ست کنید PPPOE بزنید و هر دو استفاده کنید.
    2- میتونید اینترنت رو از طریق کامپیوتری که به اینترنت وصل میشه برای خودتون هم شیر کنید.
    3- میتونید از آی اس پی درخواست کنید تا مک رو براتون تغییر بدند.

موفق باشید

15. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •