از دوستان کسی هس از سرویسهای جدید لایزر به اسم شتاب استفاده کرده باشه خود شرکت که خیلی در مورد این سرویساش تبلیغات کرده می خواستم بدونم این سرعت 1500 که میگه از ساعت 1 تا 7 درسته؟!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دوستان کسی هس از سرویسهای جدید لایزر به اسم شتاب استفاده کرده باشه خود شرکت که خیلی در مورد این سرویساش تبلیغات کرده می خواستم بدونم این سرعت 1500 که میگه از ساعت 1 تا 7 درسته؟!!!
جناب آقا پستهای قبلی رو یه بار هم با دقت مرور کن تا ببینی که کسی طرفه جایی رو نمیگیره.
برخوردتون تو همین پستهای اولیه کارتون خیلی نامناسبه.
بنده با 512 همارا تو مرکز ولیعصر (فروغی) و فهمیده (رشدیه) هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم. قبلا هم که 5 ساعت رایگان بود حدود 950 تا میگرفتم. با IDM و معمولا از humyo.
این یه واقعیته و دخلی به طرفداری از جایی نداره. اگه شما سرعتت پایینه دلیل موجهی برای اینطور برخورد کردن با دیگران محسوب نمیشه. اینم بگم که وقتی تقّی به توقّی میخوره و سرعتها رو میارن پایین، خودم اولین کسی هستم که زنگ میزنه شرکت واسه شکایت...
در مورد سرعت هم که نگفتم بیان توربو بدن بهم. معلومه به 29500 نمیان توربوی فلان تومنی بدن. فقط خواستم ببینم کسی از دلیل این افزایش اسمی سرعت و پرشهای ناگهانی به 80-90 kbps خبر داره یا نه... از کسایی پرسیدم که اطلاع دارن و جوابهای درست به دیگرون میدن...
با سلام کسی از ادوستان با پارس انلاین کار کرده من میخواهم از شاتل سرویسم را قطع کنم واز یک شرکت دیگه سرویس بگیرم شاتل دیگه واقع شورش را دراوره ماهی 18900 بایت 512 میگیره وقتی هم مشکلی داره زنگی میزنی میگه مشکل از طرف شماست با تشکر
دوستان همارایی این دو سایتو تست کنید ببینید میره یا نه !!!
من که نتونستم لود کنم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لود نمی شن .
مشکلات همارا تا کی ادامه داره ؟ اصلا می خوان حلش کنن ؟
خیلی ممنون دوست عزیز
این همارا آدم بشو نیست . باید در این زمان باهشون تماس بگیری و کلی فحش بدی و بشنوند اون موقع درست می کنند .
یکی به اینا بگه نامردا چقدر این مردمو اذیت می کنید یه روز نشد من بدون مشکل تو اینترنت دنبال بدبختیم برم . الان تمام فایلام تو parsaspace است و با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن نمی تون این سایتو لود کنم .
یعنی این شیوه عملیه ، بریم دست به کار شیم؟ .
علتش چیه ؟ اگه نمی خوان حلش کنن خودمون حلش کنیم .
من الان تعرفه های صبانت رو می دیدم . یک مگ رو سه ماهه با 6 گیگ حجم 54 میده ( ده تومان مخابرات حساب شده).
اگه همارا درست نشه ، قید نامحدود رو می زنم می رم سراغ صبا نت .
سایر دوستان که از سایر شرکت ها به غیر از همارا سرویس دارند این دو سایتو بی زحمت تست کنند ببینند لود میشه یا ؟
آخه اپراتور همارا فرمودن مشکل از سرو سایتا است نه isp
مرسی
http://www.cloob.com/
http://www.parsaspace.ir/
کلوب درست شد !
آره کلوب درست شد . دیدی گفتم باید در این موقع باهاشون تماس بگیره درست میشه .
فکر کنم پارسا هم درس بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)