تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1126 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این پیام نور چرا اینطوریه؟
    ارشد فراگیر پیام نورم
    کلاس ها نزده از کی شروع میشه؟
    تو سایت کلی پیام نور زده 6یا7 مهرماه
    یکی میگه هفته دوم مهرماه؟!
    دانشگاه که من قبول شدم قشم تلفن هم انجا کسی برنمداره که ببینم کی باید برم
    بعد چرا اینطوری چرا زمان نمیزنه مثلا فلان درس چه روزی کلاس داریم؟چی باید کرد؟
    تو سایت پیام نور قشم هم چیزی نزده اپدیت قدیمه

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ميخوام ارشد فراگير پيام نور شركت كنم امسال دفترچش كي مياد ؟
    بعد براي رشته فن اوري اطلاعات دروسش چيه و ايا اين دروس رياضي هم و محاسبات هم داره چون من ليسانسم كشاورزي بوده ازاد حالا ميخوام براي فوق اينو بخونم كسي اطلاعاتي داره در مورد رشته و درساش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یکی به من که رو این تاییده تحصیلی هایی که از پست گرفتین شماره داره؟ اون قسمت تاییده تحصیلی که تو سایت گلستان زده این عکس زیر رو چی وارد کردین؟

رسيد درخواست ارزش تحصيلي رو چی اپلود کردین؟
    باید اول فرمهایی که پست بهت داده پر کنی یکی برای پیش دانشگاهی یکی برای دیپلم. بعدش بری پست اونجا چهار تا پاکت دو تا بزرگ دو تا کوچیک بخری که برای من شد 500 تومن. بعدش روی پاکت ها رو از پست سوال میکنی چه جوری پر کنم اونجا بهت میگن. آدرس دانشگاهی که قبول شدی هم با خودت ببر. همینطور کپی گواهی پیش دانشگاهی و دیپلم و حداقل یازده هزار تومن با خودت ببر. آخرش یه رسید پستی بهت میدن باید شمارشو اینجا وارد کنی همینطور باید اسکن کنی چون تو قسمت مدارک لازمت میشه. سریعتر برو ثبت نام 5 مهر تموم میشه. پول خورد هم زیاد ببر لازمت میشه
    Last edited by aristocrat; 25-09-2011 at 16:52.

4. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باید اول فرمهارو پر کنی یکی برای پیش دانشگاهی یکی برای دیپلم. بعدش بری پست اونجا چهار تا پاکت دو تا بزرگ دو تا کوچیک بخری که برای من شد 500 تومن. بعدش روی پاکت ها رو از پست سوال میکنی چه جوری پر کنم اونجا بهت میگن. آدرس دانشگاهی که قبول شدی هم با خودت ببر. همینطور کپی گواهی پیش دانشگاهی و دیپلم و حداقل یازده هزار تومن با خودت ببر. آخرش یه رسید پستی بهت میدن باید شمارشو اینجا وارد کنی همینطور باید اسکن کنی چون تو قسمت مدارک لازمت میشه. سریعتر برو ثبت نام 5 مهر تموم میشه.
    درود

اون شماره ای که باید وارد کنم همون رسید پستی بسته هست یعنی؟ همون شماره 20 رقمیه؟ درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود

اون شماره ای که باید وارد کنم همون رسید پستی بسته هست یعنی؟ همون شماره 20 رقمیه؟ درسته؟

درسته 20 رقمه. البته چهار تا رسید میدن بهت که اینجا یکیش رو وارد کنی کافیه.
    Last edited by aristocrat; 25-09-2011 at 17:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درسته 20 رقمه. البته چهار تا رسید میدن بهت که اینجا یکیش رو وارد کنی کافیه.
    لول از همون اول بگین کدرهگیری بسته دیگه bow
    دوساعته مارو گیج کردین

8. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان به نظر شما دانشگاه اين ساعت ها بازه كه برم براي وضعيت نظام وظيفه؟ البته ببخشيد سوالم يكمي خيلي مسخرست ولي ورودي 90 هستم و هيچي درباره ساعات كاري پيام نور نميدونم
    Last edited by iticorp; 25-09-2011 at 17:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این پیام نور چرا اینطوریه؟
    ارشد فراگیر پیام نورم
    کلاس ها نزده از کی شروع میشه؟
    تو سایت کلی پیام نور زده 6یا7 مهرماه
    یکی میگه هفته دوم مهرماه؟!
    دانشگاه که من قبول شدم قشم تلفن هم انجا کسی برنمداره که ببینم کی باید برم
    بعد چرا اینطوری چرا زمان نمیزنه مثلا فلان درس چه روزی کلاس داریم؟چی باید کرد؟
    تو سایت پیام نور قشم هم چیزی نزده اپدیت قدیمه

شما بعد از ثبت نام 24 ساعت لغایت 72 ساعت دوباره مراجعه میکنی احتمالا ایندفعه با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه باید وارد سیستم بشی. وقتی که وارد سیستم شدی انتخاب واحد میکنی که بعدش تاریخ و ساعت کلاس ها رو برات میزنه. مرتب هم باید به سایت های اطلاع رسانی پیام نور سر بزنی راجبه ساعت و تاریخ کلاس ها اطلاعیه میزنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دكتر معتمدي : برگزاري كلاسهاي پيام‌نور از چهارشنبه

معاون آموزش و سنجش دانشگاه پيام نور با تشريح برخي جزئيات ثبت نام قبوليهاي سراسري اين دانشگاه در سيستم جامع نام نويسي از بازگشايي كلاسهاي درس اين دانشگاه در روز چهارشنبه 6 مهرماه خبر داد.
    عبدالله معتمدي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به چند نكته در ارتباط با ثبت نام پذيرفته شدگان فراگير و سراسري دانشگاه پيام نور، از بازگشايي كلاسهاي پيام نور در روز چهارشنبه 6 مهرماه خبر داد و گفت: نام نويسي قبوليهاي مقاطع مختلف تحصيلي پيام نور تا روز سه شنبه 5 مهرماه ادامه دارد و پذيرفته شدگان مي توانند از ساعت 8 صبح تا 8 شب مراحل ثبت نام خود را انجام دهند همچنين از روز چهارشنبه 6 مهرماه كلاسهاي درس دانشگاه پيام نور آغاز مي شود.
    يك شرط ثبت نام قبوليها به صورت حضوري
    وي با بيان اينكه براي نخستين بار سيستم ثبت نام در پيام نور به صورت شبكه اي انجام مي شود، ادامه داد: دانشجويان در بزرگترين سيستم جامع كشور ثبت نام خود را انجام مي دهند، البته تمهيداتي انديشيده شده تا دانشجوياني كه در موعد مقرر امكان ثبت نام ندارند بتوانند با مراجعه حضوري در واحدهاي پذيرفته شده نام نويسي كنند.
    علت كندي سيستم ثبت نام پيام نور
    معتمدي در پاسخ به پرسش مهر درباره علت كندي سيستم ثبت نام پيام نور و ترافيك بالاي آن در ساعات مراجعه پذيرفته شدگان، گفت: امسال نخستين سالي است كه پيام نور ثبت نام از پذيرفته شدگان را به صورت اينترنتي انجام مي دهد و ما در حال حاضر حجم يك ميليون دانشجو را در اين سيستم شاهد هستيم. دانشجويان علاوه بر انجام ثبت نام خود نياز دارند مداركشان را هم در اين سايت بارگذاري و بارها به آن مراجعه مي كنند.
    وي افزود: بنابراين خود به خود ترافيكي ايجاد مي شود كه روند ثبت نام را تا حدي كند مي كند. توزيع سيستم جامع ثبت نام پيام نور در مراكز مختلف استانها با توجه به پهناي باند متفاوت است استانهايي كه پهناي باند مناسبي داشتند با مشكل جدي روبرو نشدند اما در استانهايي كه پهناي باند كم داشتند و زير ساخت مناسب ندارند مشكلات جدي در ثبت نام به خصوص در روزهاي نخست نام نويسي وجود داشت.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

---------------------------
    Last edited by nits; 25-09-2011 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •