سلام
من دارم شک می کنم کسی پست های منو می بینه یا نه !!
![]()
سلام
من دارم شک می کنم کسی پست های منو می بینه یا نه !!
![]()
DELL VOSTRO 1510
CPU: Core2 DUO 2.4
RAM: 2048 MB
VGA: GEFORCE 8400
HDD: 160GB
bluetooth
webcam
1.105.000 تومان
DELL INSPIRON 1525 CPU: CORE 2 DUO 2.4/ RAM: 3072MB / HDD: 250GB / LCD: 15.4 WXGA/ VGA:358MB INTEL / Vista-H 2.8 CHINA 1 Year/Web cam/ 10,200,000RLS
Last edited by persia007; 23-08-2008 at 19:04.
دوستان کسی در رابطه با MSI wind چیزی نگفتها
اره تایید میشه واقعا از مدلی که خودت گفتی خیلی بهتر و جدیدتره .
تا اونجایی که من شنیدم 1510 های جدید انگار lcd ها شون تازه بهتر هم شده . تو این رنج قیمت انتخاب خوبیه داداش .
Last edited by ravani_13; 23-08-2008 at 20:01.
برادر سلام
راستش شما گفتی1510 ولی مال من 1500 هست که در حال حاضر تولیدش متوقف شده ولی از 1510 قشنگتره
بگذریم
اشکالاتش:هاردش خیلی پر سر و صداس که فکر میکنم باید چند ماه دیگه تعویض بشه
درایو اپتیکالش خیلی ضعیفه نه سیدی نه دی وی دی رو درست نمیخونه مثلا وقتی سیدی میره داخل بعد از حدود 3 دقیقه میتونین اونو کپی کنین رو هارد وگرنه Not respoding میزنه که یکجورایی اینا جز معایب هم به حساب میاد
مزیتش:پرفرمنس خوب از همه مهمتر اینکه ویندوز اورژینال با همه درایورهاش تو پکیجش هست
راستش تا حالا از وای فایش استفاده نکردم چون موقعیش پیش نیومده ققط از بلوتوثش استفاده کردم که راضی بودم
ال سی دیش رزول خوبی داره ولی تفکیک رنگ افتضاحه در حد مانیتور گلداستارای 10 سال پیشه ولی تصویرش مات نیست
تولید حرارتش خیلی نرماله در حالت عادی خنکه فقط در مواردی که Usage بره بالا خیلی گرم میشه که اینم عادیه
این بخش اثر انگشت(Finger Print) رو نداره در مورد کلیدای کیبرد و صفحه لمسی واسه پوینتر موس فقط میتونم بگم عالیه(این مورد رو در مقایسه با سونی میگم چون کیبرد سونی در مقابل وسترو مثل کیبرد TVM به Logitech هست)
کلا واسه بازی کردن کارای محاسباتی سنگین مناسبه قیمتش هم همینطوره با 1.300 هیچ برندی همچی چیزی نمیده قطعات جانبی به کار رفتش بی نام و نشونن مثلا سونی برای هارد از هیتاچی استفاده میکنه ولی وسترو معلوم نیست روش چی بستن سرعت بوت شدنش فوق العادس در مقایسه با دسکتاپم که Athlon X2 هست خیلی سریعتر میاد بالا(با توجه به اینکه Core 2 duo mobile هست) مشکل دیگش اینه اثر انگشت رو بدنش خیلی راحت میفته و راحتم پاک نمیشه وزنش یکم زیاده کارت صدا و اسپیکرای فوق العاده ای داره طراحیش خیلی زیباست باترش برای کارای سبک تا 2 ساعت راحت جواب میده
یه عکس از ال سی دیش گذاشتم که فقط رزولوشن ال سی دیش معلوم شه و به خواسته دوستمون که بنچ ویستا رو خواسته بود عمل کرده باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه من به کسایی که میخوان نوت بوک بخرن اگه پول دارن وسترو نخرن چون پشیمون میشن که چرا 500 تومن روش نذاشتم XPS بخرم فقط کسایی که پولشون محدوده ولی یه چیز با قدرت بالا میخوان برن تو کارش
سلام Registered User عزيز
Last edited by sahelezendegim69; 23-08-2008 at 21:20.
سلام REGISTERED USER عزيز يه خبر نيمه تازه دارم. اوناييم كه لپ تاپ نخريدن بخونن.:: سری جدید نوتبوکهای دل معرفی شدچندی پیش خط تولید نوتبوکهای سری Studio از شرکت دل آغاز به کار کرد. در حال حاضر دو مدل Studio 15 و Studio 17 به بازار عرضه شده است. این دو مدل بر خلاف مدلهای قبلی دل طراحی زیبایی دارند و در رنگهای متنوعی موجود میباشند. نوتبوکهای سری Studio قدرت و سرعت را از مدلهای XPS، ظرافت را از سری Inspiron و زیبایی را از افکار طراحان خبرهی دل به ارث بردهاند. ویژگیهای جدیدی در این دو مدل به کار گرفته شده که در مدلهای دیگر دل دیده نشده است. درایو نوری به کار رفته در این دستگاه از نوعSlot-Load میباشد. صفحه کلید آن نیز نور پس زمینهی خوبی دارد که تایپ در محیطهای تاریک را راحت کرده است. کلیدهای عددی این صفحه کلید نیز همانند صفحه کلیدهای معمولی در سمت راست آن قرار گرفتهاند. چند دکمهی لمسی نیز در بالای صفحه کلید قرار دارند که برای کاربریهای چند رسانهای مدیا پلیر به کار میروند. از دیگر مشخصههای این دستگاه میتوان به توزیع متعادل گرما اشاره کرد که این امر کمتر در مدلهای قبلی این شرکت دیده میشد. این دو دستگاه با همهی پورتهای مورد نیاز عرضه شدهاند و چیزی از لحاظ ارتباطی از دیگر نوتبوکها کم ندارند. این دو نوتبوک از جمله مدلهای بسیار موفق بودهاند و با استقبال چشمگیری مواجه شدهاند. این نوتبوکها با تنوع رنگی خوبی طراحی شدهاند. شما میتوانید از میان هشت رنگ بسیار زیبا، رنگ مورد علاقهی خود را انتخاب و خریداری نمایید. قیمت پایهی Studio 15 حدود 800 دلار اعلام شده، ولی اگر دنبال مدلی با مشخصات عالی هستید باید حدود 1200 دلار بپردازید. من خودم دنبال چنين سري اي ميگشتم يعني خصوصيت هاي xps &inspironرو با هم مي داشت اون وقت بود كه studio 15&17 اومد به بازار .البته نميدونم تو بازار ايران هم اومده يا نه********************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************.Studio 17Intel® Core™ 2 Duo T8100 (2.1GHz/800Mhz FSB/3MB cache) Specifications - Studio 17:Operating System:Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1 Specifications - Operating System:LCD PanelGlossy widescreen 17.0 inch display (1440x900) Specifications - LCD Panel:Combo or DVD+RW Drive8X Slot Load CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Specifications - Combo or DVD+RW Drive:Memory3GB Shared Dual Channel DDR2 Specifications - Memory:Hard DriveSize: 250GB3 SATA Hard Drive (5400RPM) Specifications - Hard Drive:Video Card256MB ATI MOBILITY RADEON HD 3650 Specifications - Video Card:Sound CardHigh Definition Audio 2.0 Specifications - Sound Card:Wireless Networking CardsDell 1397 Wireless-G Card Specifications - Wireless Networking Cards:Battery Options56 Whr Lithium Ion Battery (6 cell) Specifications - Battery Options:System Color OptionJet Black Specifications - System Color Option:Service2Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Specifications - Serviceقدرت، سرعت، زیبایی، قیمت مناسب با لپ تاپ Dell Studio 15
Last edited by sahelezendegim69; 24-08-2008 at 20:54.
1. studio بیش از 1 ماه هست که معرفی شده هاااااااااا
2. توی سونی گارانتی ایران رهجو که از بهترین هاست اصلا بهش اشاره نشده و همچنین به ایران اچ پی و همپارد برای اچ پی ( اصلا گارانتی های معتبر این 2 برند تو ایران این 2 تا هستن نه ..... ).
3 . فکر نکنم جای خوبی رو واسه این مطالب انتخاب کرده باشی میتونستی در بخش نوت بوک های جدید.... مطرح کنی .
4. این منبعی که ازش مطلب گرفتی کمی قدیمی نبوده ؟ , اخه 6400 که .....
5 چرا هم فارسی و انگلیسیش رو جدا میزاری و واسه سلام کردن یه پست مجزا میدی و ..... ؟؟؟ !!!کارات جالبه داداش جالب
![]()
Last edited by ravani_13; 23-08-2008 at 22:11.
سلام
من دوستم چند روز پیش رفتیم لپتاپ بخریم studio رو تو دل دیده بودم ولی تو پایتخت اصلا نبود فکر کنم اینارو فقط برای آمریکا ساخته چون تا الان بایستی میومد ایران
دوستم یک وسترو 1310 گرفت با penryn انصافا خفن سرعتی داره بقلش انگار سشوار روشن کردی چون cpu خیلی قویه من مونده بودم تو سرعتش
وزنشم خوب بود 2 کیلو بود یعنی من گذاشتم تو کیف رفتم تا میدون ونک اصلا اذیتم نکردم انگار 2 تا کتاب گذاشتی تو کیف
ولی لپتاپ خودم انصافا اذیتم می کنه
قیافش در بسته قشنگ بود
ولی توش را که ببینی یاد لپتاپ های دهه 90 ibm میافتی
ال سی دی کدر بود یعنی از این براق ها نبود نمی دونم بهش چی میگن فکر کنم ترولایف نبود ولی از ال سی دی من پر نور تر بود وبکمش کیفیتش متوسط بود و سرعت پایینی داشت تیک تیک می کرد تصویر
کیبوردشم خوب بود با اینکه 13 اینچ بود اصل کیبور که حروف باشه را با اندازه خوبی جا داده بود ولی home end delete page down از این جور حرفها را همین طوری در هم گذاشته بود
من که تو گوشش هی می خوندم 1330 xps بگیره ولی می گفت کار من خرکاریه xps دوم نمیاره و خراب میشه
ولی cpu 2.5 ba 6mb cashe خفن سرعتی داشت تو عمرم همچین سرعتی ندیده بودم هنوز کلیک نکرده میدی رفتی یه جا دیگه
نقصشم این بود که گرافیکش 8400 آخرش بود یعنی بهترین آپشن گرافیکش این بود و بالاتر نداشت
ولی هیچی همین چیزی که خودم 2 سال پیش جمع کردم نمیشه
انصافا خودم باهاش حال می کنم 2 سال روزی 10-12 ساعت داره کار می کنه
یا علی
Last edited by linuxboy; 23-08-2008 at 22:21.
منظورت رو كاملا فهميدماما بودجه من كه نهايت 1.300 هستش. اين وسط موندم بين 2855 و dv4t :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)