تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 905 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال دینام روی سمندef7چند آمپر است ومن به تازگی یه سیتم صوتی رو خودرو بستم که شب وقتی چراغ های ماشین روشنه صداشو زیاد می کنم نو لامپ های جلو کم وزیاد می شه وآیا دینام 90 آمپر ببندم مشکل حل می شه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اساتید دوتا سوال فنی
    1_ من برای عوض کردن دنده ی 1 به 2 گاز میدم بعضی اوقات گاز گیر میکنه ، نه اینکا پدال سفت شه نه ، مثلا تا سرعت بیست عادی پر میشه بعد یه لحظه گیر میکنه بعد دوباره گاز میخوره
    مشکلش از چیه؟
    2_ مثلا یه جا کار دارم ماشین رو نگه میدارم بعد حدود 5 دقیقه ( یکم بیشتر یا کمتر ) درجا کار میکنه ، حالا سوالم اینه که از لحاظ فنی خاموش کردنش بهتره یا 5 دقیقه اشکالی نداره؟
    ( مدت زمان درجا کار کردن از 1 تا 5 دقیقه)

405glx مدل 90
    ممنون
    Last edited by Abdolreza2012; 08-10-2013 at 14:55.

داره خودمونی میشه niegrau's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

13 بوی بنزین

ماشینم بوی بنزین میده، کاپوت رو بالا میزنم بویی از جلو نیست ! سمت باک بو میده، اگزوز بخصوص. و نشتی هم نداره...روی زمین چیزی نمیریزه و زیر ماشین چیزی ندیدم. دلیل چی میتونه باشه؟

پرشیا 88

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

باک 405 زیر صندلی عقبه
    برای اطمینان یه در پوش از داخل اتاق داره شاید در اومده ( سیاه رنگه)

یه سری از 405 ها هم پمپ بنزینشون داخل اطاقه ماشینه که اونم باز زیر صندلی عقبه

صندلی رو برداری معلوم میشه

از تاپیک قبلیت فعمیدم ماشین 405
    موفق بشای

پرشیا رو الان دیدم - در هر صورت فرقی نداره مثل همن

5. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آره پرشیاست. میرم نگاه می کنم و تا 2 روز آینده خبر میدم. امیدوارم که همین طور باشه و فقط درپوشش باشه. ممنون از راهنمایی

باک 405 زیر صندلی عقبه
    برای اطمینان یه در پوش از داخل اتاق داره شاید در اومده ( سیاه رنگه)

یه سری از 405 ها هم پمپ بنزینشون داخل اطاقه ماشینه که اونم باز زیر صندلی عقبه

صندلی رو برداری معلوم میشه

از تاپیک قبلیت فعمیدم ماشین 405
    موفق بشای

پرشیا رو الان دیدم - در هر صورت فرقی نداره مثل همن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه
    دوستان من يك سورن دارم و يكي از لامپهاي نور بالاش كمي نورش ضعيفتر از بقيه شده
    امروز اومدم چكش كنم ديدم پشت كاسه لامپ دو تا قلمبگي هست كه قابليت چرخش داره و باز ميشه و يكي رو باز كردم و نشون ميداد كه براي جلوگيري از ورود آب به داخل كاسه چراغ هستش و دوباره بستم سر جاش
    الان چند تا مشكل دارم يكي اينكه ميخوام طبق نظريه كه توي سايت هست نور لامپها رو تنظيم كنم يكي راست ميزنه يكي پايين ميزنه و جاشو فهميدم چجوريه ولي وسط كاسه چراغ هيچ علامت يا نشونه اي نداره كه اينجا وسط چراغ من بايد همون قضيه 7 متر رو برم و توي تاريكي نور و بندازم روي ديوار و با تنظيم درستش كنم يا چجوريه؟؟؟؟
    در ضمن چجوري ميتونم لامپ نور بالاش رو كه مدادي هستش عوضش كنم و كلا تا چه حدي ميتونم لامپ بندازم لامپهاي خودش 50 وات بود عوضش كردم و 100 اسرام اصل آلمان انداختم و يك افتامات هم بستم كه واقعا نورش غوغا كرد ولي باز هم به دلم نميشينه
    حس ميكنم نورش يا دقيق نيست يا خيلي كمه نميدونم چيكارش كنم

دوستان كسي ميتونه كمك كنه مرسي ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در ادامه طبق گفته دوستان، پمپ زیر صندلی عقب رو که چک کردم واقعا دیدنی بود، وقتی استارت زدم از محل اتصال پمپم و شیلنگ خروجی - بنزین - شر شر میزد بیرون ! دست ایران خودرو درد نکنه که مارو مستقیم به بهشت هدایت می کنه !
    خاموش کردم - شیلنگو کشیدم بیرون و کلی ور رفتم فهمیدم مشکل در اتصال هست و کاریشم نمیشه کرد. خرابی دیده نمیشه ! تفلون پیچش کردم که دیگه نزنه بیرون بنزین تا شنبه اولین فرصت ببرمش یکاریش کنم. شما پیشنهاد میدین چطوری امنیت این قطعه رو بالا ببرم. فرض بگیریم پمپ جدیدم بگیرم، همون آش و همون کاسست که ! محل اتصالشون خیلی مزخرف بندن به هم ! یکی گفت برنجی میزنیم رو شیلنگ و سر پمپ که مطمئن شه ! شما کمکی می تونین کنین با نظرات یا تجربیاتتون ؟ ممنونم !

ماشینم بوی بنزین میده، کاپوت رو بالا میزنم بویی از جلو نیست ! سمت باک بو میده، اگزوز بخصوص. و نشتی هم نداره...روی زمین چیزی نمیریزه و زیر ماشین چیزی ندیدم. دلیل چی میتونه باشه؟

پرشیا 88

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اساتید دوتا سوال فنی1_ من برای عوض کردن دنده ی 1 به 2 گاز میدم بعضی اوقات گاز گیر میکنه ، نه اینکا پدال سفت شه نه ، مثلا تا سرعت بیست عادی پر میشه بعد یه لحظه گیر میکنه بعد دوباره گاز میخورهمشکلش از چیه؟2_ مثلا یه جا کار دارم ماشین رو نگه میدارم بعد حدود 5 دقیقه ( یکم بیشتر یا کمتر ) درجا کار میکنه ، حالا سوالم اینه که از لحاظ فنی خاموش کردنش بهتره یا 5 دقیقه اشکالی نداره؟( مدت زمان درجا کار کردن از 1 تا 5 دقیقه)405glx مدل 90ممنون
    سلام / 1- بیشتر احتمال داره که منیفولدِ هوا تَرَک خورده یا پیچهاش شل هست و هوا میکشه یا شیلنگِ سنسور مپ سوراخه یا گشاد شده و هوا میکشه . ممکن هم هست سنسور دریچه ی گاز خراب باشه که با کشیدنِ فیشش و گاز دادن میشه امتحانش کرد . یعنی اگر بعد از کشیدن فیشش همونجوری بود پس خرابه اما اگر گاز خوردن مشکل شد پس سالمه به احتمال زیاد .2- اصلاً اقتصادی نیست که موتور بنزینی در جا کار کنه حتی برای یک دقیقه چون مصرف سوخت در دور آرام میره بالا و استهلاکِ قطعاتِ موتور و روغن و فیلتر هم داره . استهلاکِ یک تک استارت خیلی کمتر از درجا کار کردنِ موتوره البته باید درست استارت بزنیم یعنی قبل از روشن شدن موتور سوئیچ رو ول کنیم تا چرخدنده ی سر استارتر صدمه نبینه .در چراغ خطرهای طولانی بهتره موتور خاموش بشه البته به شرطی که از سلامت موتور و باتری مطمئن باشیم تا باعث راهبندان نشیم .

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

در ادامه طبق گفته دوستان، پمپ زیر صندلی عقب رو که چک کردم واقعا دیدنی بود، وقتی استارت زدم از محل اتصال پمپم و شیلنگ خروجی - بنزین - شر شر میزد بیرون ! دست ایران خودرو درد نکنه که مارو مستقیم به بهشت هدایت می کنه ! خاموش کردم - شیلنگو کشیدم بیرون و کلی ور رفتم فهمیدم مشکل در اتصال هست و کاریشم نمیشه کرد. خرابی دیده نمیشه ! تفلون پیچش کردم که دیگه نزنه بیرون بنزین تا شنبه اولین فرصت ببرمش یکاریش کنم. شما پیشنهاد میدین چطوری امنیت این قطعه رو بالا ببرم. فرض بگیریم پمپ جدیدم بگیرم، همون آش و همون کاسست که ! محل اتصالشون خیلی مزخرف بندن به هم ! یکی گفت برنجی میزنیم رو شیلنگ و سر پمپ که مطمئن شه ! شما کمکی می تونین کنین با نظرات یا تجربیاتتون ؟ ممنونم !
    سلام . بنزین به چند علت نشت میکنه : 1- واشر خراب یا بی کیفیت . 2- بستِ شیلنگِ شل یا بی کیفیت . 3- شیلنگِ بریده یا بی کیفیت ( پلاستیکِ سفت که به لوله نمیچسبه خوب ) . 4- شیلنگ بزرگ و گشاد . 5- تَرک خوردگی یا شکستگی یک قطعه . 7- درست ساخته نشدنِ یک قطعه در کارخونه . بعد از پیدا کردن علتِ نشتی میشه با روشهای زیر حلش کرد : 1- استفاده از واشر خوب یا ساختن واشر از تیوپِ ژاپنی درجه یک . 2- سفت کردنِ بستِ شل . 3- تعویض بستِ خراب . 4- استفاده از تفلون . 5- تعویض شیلنگ . 6- استفاد از چسب دوقلوی درجه یکِ سیاه رنگ ( قوی ترین چسبِ دوقلو super strong ) بعد از تمیز کردنِ کامل و سمباده زدن .7- تعویض قطعه با قطعه ی با کیفیت و بی عیب .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. دوستان معایب کلاچ برقی رو میخاستم بدون وآیاارزش هزینه کردن داره؟ واسه سمند
    کسی جواب منو نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •