تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 607 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه arctany's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدمت شما ils guide

اگه در مورد ارتفاع مناسب هنگام تقرب به باند هم اطلاعات لازم دارید عرض کنم

2. این کاربر از arctany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون
    لینکتون متاسفانه ف شده
    اگه میشه یه جای دیگه بذارید
    کلید 0 و اینتر رو میشه عوض کرد؟ لپتاپ سخته
    ممنون

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
    ممنون میشم کمک کنید

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
    ممنون میشم کمک کنید
    فرود ILS به طور کامل در چند مرحله توضیح داده شده. به صفحه ی اول مراجعه کنید و Flight School رو دانلود کنید. بعد به بخش ILS Approch برید.

همچنین میشه از طریق نقشه ها و طرحهای تقربی که خود شبیه ساز در اختیارتون میزاره استفاده کنید. توی این نقشه ها ارتفاع باند و همچنین ارتفاع لازم برای تقرب در هر فاصله ای ذکر شده.
    می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟
    شما میتوانید بعد از فرود و رفتن به Gate یک فرم IFR دیگه پر کنید و دوباره پرواز کنید. بدون اینکه تغییری در سوخت و وضعیت هواپیماتون ایجاد بشه.
    حتی در پروازهای واقعی هم این فرم ها باید پر بشن و از پیش نمیشه چندین پرواز رو برنامه ریزی کرد.
    Last edited by ebicross; 21-08-2010 at 19:18.

5. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرود ILS به طور کامل در چند مرحله توضیح داده شده. به صفحه ی اول مراجعه کنید و Flight School رو دانلود کنید. بعد به بخش ILS Approch برید.

همچنین میشه از طریق نقشه ها و طرحهای تقربی که خود شبیه ساز در اختیارتون میزاره استفاده کنید. توی این نقشه ها ارتفاع باند و همچنین ارتفاع لازم برای تقرب در هر فاصله ای ذکر شده.

شما میتوانید بعد از فرود و رفتن به Gate یک فرم IFR دیگه پر کنید و دوباره پرواز کنید. بدون اینکه تغییری در سوخت و وضعیت هواپیماتون ایجاد بشه.
    حتی در پروازهای واقعی هم این فرم ها باید پر بشن و از پیش نمیشه چندین پرواز رو برنامه ریزی کرد.
    ممنون از شما دوست عزیز چون من عاشق هواپیما بودم و وقتی توی کابین می رفتم خیلی برام جالب بود
    فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
    نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
    من اون متن pdfرو خوندم
    نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
    و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
    و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
    ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
    شما اگر PDF رو با دقت بخونید و ILS فرود بیاین (ILS سیستم فرود هوشمند چه در IFR و چه در VFR هستش) انقدر دقیق روی باند میشینید که چرخ جلوی هواپیماتون روی خط کشی باند باشه.
    نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
    این هم کاملا توضیح داده شده. توی تاپیک سرچ کنید.
    نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
    در سیمولاتور به اساس کار توجه شده. اینها بیشتر تزئینات هستند که به اصل پرواز مربوط نمیشن.
    البته که به جای Follow Me مسیر تاکسی براتون با فلش روشن میشه و ماشین سوخت هم هست و توی Gate پله های متحرک هم به هواپیما متصل میشن.
    و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
    در واقعیت هم شخص خلبان باید فرم IFR رو تنظیم کنه.
    و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
    در این رابطه افزونه ی FsPassengers رو نصب کنید.
    تمام چیزهایی که شما لازم دارید توش هست. از مسافر گرفته تا اتفاق حین پرواز و فرود اضطراری و خرید و فروش هواپیما و پرواز برای ایرلاینها و تنظیم حجم بار و مسافر و ایستادن وسط راه برای نماز و تنظیم باد و پلیس بزرگراه و صلوات فرستادن مسافرها هنگام فرود
    شوخی کردم؛ ولی امکانات زیادی داره که پروازهاتون واقعا عالی میشه. به صفحه ی اول برین و PDF مربوطش رو دانلود کنید.
    راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور
    از جوی استیک استفاده کنید.
    باز هم صفحه ی اول توضیح داده شده که چه جوی استیکی بخرید.

9. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
    راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
    راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم
    یه سری فرودگاهها مشکل دارند. فکر میکنم بندرعباس هم همین مشکل رو داره. البته مشکل از FSX هستش. فایلهای اصلاح کنندش هست توی اینترنت.

12. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزيز جناب ebicross در خدمت شما هستم
    كل آموزشها را برايتان در پيغام خصوصي فرستادم

14. این کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سری فرودگاهها مشکل دارند. فکر میکنم بندرعباس هم همین مشکل رو داره. البته مشکل از FSX هستش. فایلهای اصلاح کنندش هست توی اینترنت.
    بله اکثر فرودگاه های ایران در FSX مشکل دارند ... من که حتی با مهر آباد هم مشکل دارم!!!
    اما فرودگاه دبی برای من خوب کار می کنه ILS ... ما هم نفهمیدیم چرا برای بعضی ها مثلا مهرآباد خوب کار می کنه و برای بعضی ها این طور نیست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •