[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما ils guide
اگه در مورد ارتفاع مناسب هنگام تقرب به باند هم اطلاعات لازم دارید عرض کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما ils guide
اگه در مورد ارتفاع مناسب هنگام تقرب به باند هم اطلاعات لازم دارید عرض کنم
ممنون
لینکتون متاسفانه ف شده
اگه میشه یه جای دیگه بذارید
کلید 0 و اینتر رو میشه عوض کرد؟ لپتاپ سخته
ممنون
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنید
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟
فرود ILS به طور کامل در چند مرحله توضیح داده شده. به صفحه ی اول مراجعه کنید و Flight School رو دانلود کنید. بعد به بخش ILS Approch برید.من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنید
همچنین میشه از طریق نقشه ها و طرحهای تقربی که خود شبیه ساز در اختیارتون میزاره استفاده کنید. توی این نقشه ها ارتفاع باند و همچنین ارتفاع لازم برای تقرب در هر فاصله ای ذکر شده.
شما میتوانید بعد از فرود و رفتن به Gate یک فرم IFR دیگه پر کنید و دوباره پرواز کنید. بدون اینکه تغییری در سوخت و وضعیت هواپیماتون ایجاد بشه.می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟
حتی در پروازهای واقعی هم این فرم ها باید پر بشن و از پیش نمیشه چندین پرواز رو برنامه ریزی کرد.
Last edited by ebicross; 21-08-2010 at 19:18.
ممنون از شما دوست عزیز چون من عاشق هواپیما بودم و وقتی توی کابین می رفتم خیلی برام جالب بود
فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
من اون متن pdfرو خوندم
نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
ممنون از شما
راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور
شما اگر PDF رو با دقت بخونید و ILS فرود بیاین (ILS سیستم فرود هوشمند چه در IFR و چه در VFR هستش) انقدر دقیق روی باند میشینید که چرخ جلوی هواپیماتون روی خط کشی باند باشه.فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
این هم کاملا توضیح داده شده. توی تاپیک سرچ کنید.نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
در سیمولاتور به اساس کار توجه شده. اینها بیشتر تزئینات هستند که به اصل پرواز مربوط نمیشن.نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
البته که به جای Follow Me مسیر تاکسی براتون با فلش روشن میشه و ماشین سوخت هم هست و توی Gate پله های متحرک هم به هواپیما متصل میشن.
در واقعیت هم شخص خلبان باید فرم IFR رو تنظیم کنه.و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
در این رابطه افزونه ی FsPassengers رو نصب کنید.و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
تمام چیزهایی که شما لازم دارید توش هست. از مسافر گرفته تا اتفاق حین پرواز و فرود اضطراری و خرید و فروش هواپیما و پرواز برای ایرلاینها و تنظیم حجم بار و مسافر و ایستادن وسط راه برای نمازو تنظیم باد و پلیس بزرگراه و صلوات فرستادن مسافرها هنگام فرود
![]()
شوخی کردم؛ ولی امکانات زیادی داره که پروازهاتون واقعا عالی میشه. به صفحه ی اول برین و PDF مربوطش رو دانلود کنید.
از جوی استیک استفاده کنید.راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور
باز هم صفحه ی اول توضیح داده شده که چه جوی استیکی بخرید.
من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم
یه سری فرودگاهها مشکل دارند. فکر میکنم بندرعباس هم همین مشکل رو داره. البته مشکل از FSX هستش. فایلهای اصلاح کنندش هست توی اینترنت.من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم
دوست عزيز جناب ebicross در خدمت شما هستم
كل آموزشها را برايتان در پيغام خصوصي فرستادم
بله اکثر فرودگاه های ایران در FSX مشکل دارند ... من که حتی با مهر آباد هم مشکل دارم!!!
اما فرودگاه دبی برای من خوب کار می کنه ILS ... ما هم نفهمیدیم چرا برای بعضی ها مثلا مهرآباد خوب کار می کنه و برای بعضی ها این طور نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)